لازانیا

لازانیا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه لازانیا پای ثابت میز مهمونیا و وعده ی غذایی خانواده ها شده. این غذای خوشمزه اصالت ایتالیایی داره و به طور سنتی در ایتالیا از لایه های پاستای ورقه ای مخصوص ( لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست میشه. در کشورهای دیگه …

حلیم بادمجون

حلیم بادمجان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …

مرغ اندونزی

مرغ اندونزیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم برای 4 نفر: مرغ ( سینه یا ران یا هردو) 4 تکه سویا سس 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه آب لیموی تازه 1/3 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم کره 1/4 پیمانه کاهو، سیب زمینی …

نیمرو در سوسیس

نیمرو در سوسیس قلبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد سوسیس هات داگ 1 عدد نمک و فلفل و روغن مقداری طرز تهیه: هات داگ رو از یک طرف نصف کنید، 2-3 سانت از سمت دیگر هات داگ رو نگه دارید و نبرید. سپس طوری دو قسمت هات داگ رو برگردونید …

میگو سوخاری

میگو سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 یکی از پرطرفدارترین روشهای طبخ میگو سوخاری کردن اونه. مواد لازم: میگو رگ زده ۲۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد آرد معمولی مقداری آرد سوخاری مقداری نمک و فلفل سیاه مقداری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: تخم مرغ …

تاس کباب

تاس کباب

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مواد تشکیل دهنده ش معمولا سیب زمینی، گوجه، هویج، گوشت قرمز، به و آلو و … است. بسته به سلیقه و ذائقه میشه مواد تشکیل دهنده رو تغییر داد و بازم یه تاس کباب خوشمزه داشت. توی تاس …

قارچهای آماده

قارچ شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک اردور خوشمزه و شیک برای مهمونیای شما. بهتره از قارچهای بزرگ استفاده کنید. مواد لازم: قارچ بزرگ ۱۰ عدد سوسیس  ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۲ عدد نمک و فلفل و آویشن مقداری پنیر پیتزا مقداری طرز تهیه: ابتدا ساقه ی قارچها رو از کلاهکشون جدا کنید. …

کشک بادمجون

کشک بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان متوسط ۴ عدد کشک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۱ حبه در صورت تمایل نعنا خشک دو قاشق غذاخوری گردوی ریز خرد شده مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مقداری طرز تهیه: بادمجان ها رو به درازا برش میزنیم و …

استیک

استیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393   استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه …

عدسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 13ام, 1396   عدسی از جمله غذاهای مورد علاقه ی منه. طرز پخت ساده ای داره و همه اونو بلدن. ولی اینجا میذارم به دو دلیل: تکمیل آرشیو، و اینکه گاهی واقعا کسانی هستند که در آشپزی کاملا آماتورند. مثل خود من که اوایل آشپزی رو شروع کرده بودم …

دال عدس

دال عدسی ( دال )

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 دال عدس نوعی عدس نارنجی رنگه که ریزتر از عدس معمولیه. جنوبیها با این عدس نوعی غذا یا خوراک یا خورش درست میکنند که بسیار خوشمزه ست. نحوه ی درست کردن این خوراک مثل عدسی هست. مواد لازم: دال عدس ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد رب گوجه …

دیزی (آبگوشت)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396   هیچ چیز مثل خوردن آبگوشت ظهر یه روز تعطیل به همراه ریحان تازه و نون سنگک نمی چسبه. ظرف مخصوصی که آبگوشت در اون پخته میشه اسمش دیزی هست. به همین دلیله که به آبگوشت دیزی هم میگن. در این پست آبگوشت غذای سنتی ایران رو …

حلیم

هلیم ( حلیم )

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 تو صبحهای جمعه یا سحری و افطار ماه رمضان هیچ چی اندازه ی یه حلیم داغ نمی چسبه. مواد لازم: گوشت گوسفند ( قلوه گاه یا گردن ) ۲۰۰ گرم گندم پوست کنده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک، دارچین، شکر، کنجد، روغن مقداری طرز تهیه: گندم …