کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 غذای دوست داشتنی و پای همیشگی سفره های ایرانی. من گاهی توی مواد کوکو سبزی کوهی خشک شده یا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده میریزم که خوشمزه ش میکنه. ولی دستور زیر بیس اصلی کوکو سیب زمینیه. مواد لازم: سیب زمینی ۵-۶ عدد تخم مرغ ۳ …

مک اند چیز

مک اند چیز (Mac and Cheese)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مک اند چیز (macaroni and cheese) یا همون ماکارونی و پنیر یک غذای محبوب با اصالت انگلیسیه که معمولا از پاستای ماکارونی و پنیر تشکیل میشه، اما میتونه شامل مواد دیگه ای مثل سس سفید و پودر نان و … هم باشه. ماکارونی نوعی از پاستاست که …

بشامل

سس بشامل

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 بشامل یا سس سفید سسیه که در خیلی از غذاها مثل لازانیا و موساکا کاربرد داره. همچنین خودش پایه ی خیلی از سسهای دیگه است. مواد لازم: آرد ۲ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم شیر دو لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: کره رو …

پیتزا تابه ای

پیتزا تابه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 دستور خمیر این پیتزا رو اولین بار دوست خوبم “زهرا” تو نی نی سایت بهم معرفی کرد که البته خودش از یه وبلاگ دستورشو گرفته بود. من اول از زهرا جون و بعد هم از اون وبلاگ تشکر میکنم که منو با این خمیر آشنا کردن. خمیر …

لقمه کدو

لقمه کدو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393 برای اینکه در ظاهری قشنگ به بچه ها سبزیجات بدیم یکی از راه هاش مافین های غذاییه. این لقمه کدو هم از اون دسته ست. مواد لازم: روغن زيتون 1 قاشق غذاخوری پياز 1 عدد ژامبون  3 ورق يا سوسيس  3 عدد هويج 1 عدد بزرگ کدو …

فتوچینی آلفردو

فتوچینی آلفردوی مرغ و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 سس آلفردو یکی از سسهای معروف و پرطرفدار اصالتاً ایتالیاییه. این سس توسط شخصی به نام آلفردو در رستورانش برای اولین بار اختراع شد که مورد پسند مشتریهاش قرار گرفت و کم کم به محبوبیت امروزی رسید. گفته شده آلفردو اولین بار این سس رو برای همسرش …

نیمرو در سوسیس

نیمرو در سوسیس قلبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد سوسیس هات داگ 1 عدد نمک و فلفل و روغن مقداری طرز تهیه: هات داگ رو از یک طرف نصف کنید، 2-3 سانت از سمت دیگر هات داگ رو نگه دارید و نبرید. سپس طوری دو قسمت هات داگ رو برگردونید …

سیب آماده شده

سیبی زرد با قلب قرمز

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 این سیب زیبا میتونه کوچولوها رو ذوق زده کنه. میتونید در درست کردنش ازشون کمک بگیرید و شادشون کنید. مواد لازم: سیب زرد 1 عدد سیب قرمز 1 عدد قالب قلب کوچک طرز آماده سازی: بهتره که سیبهاتون تقریبا یک اندازه باشند. با کاتر قلب روی سطح …

عدس پلو

عدس پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 22ام, 1395 عدس پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه و پرخاصیت ایرانیه. عدس سرشار از آهنه و اگه کنار گوشت قرمز خورده بشه جذب آهنش بهتر و بیشتر صورت میگیره. پس بهتره که سعی کنید همیشه عدس رو در کنار پروتئین گوشتی میل کنید تا خواصش رو کاملتر دریافت …

میگو سوخاری

میگو سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 یکی از پرطرفدارترین روشهای طبخ میگو سوخاری کردن اونه. مواد لازم: میگو رگ زده ۲۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد آرد معمولی مقداری آرد سوخاری مقداری نمک و فلفل سیاه مقداری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: تخم مرغ …

سوسیس قلبی

سوسیس به شکل قلب تیر خورده

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 این سوسیس میتونه گزینه ی مناسبی برای یک پیش غذا یا صبحانه یا میان وعده برای روز ولنتاین باشه. درست کردنش هم کار راحتیه. مواد لازم: سوسیس کوکتل یا هر نوع سوسیس کوچک رشته ماکارونی پنیر ورقه ای یا فلفل دلمه طرز تهیه: سوسیس را مانند عکس …

قرمه سبزی

قرمه سبزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 16ام, 1394 معروف ترین و خوشمزه ترین خورشت ایرانی. یعنی کسی هست که دوستش نداشته باشه؟ در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلفی پخته میشه ولی اصل همه تقریبا یکسانه. مثلا بعضیا به قرمه سبزی کمی رب اضافه میکنند، بعضیا با لوبیا چیتی و بعضیا با قرمز و حتی …

تاس کباب

تاس کباب

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مواد تشکیل دهنده ش معمولا سیب زمینی، گوجه، هویج، گوشت قرمز، به و آلو و … است. بسته به سلیقه و ذائقه میشه مواد تشکیل دهنده رو تغییر داد و بازم یه تاس کباب خوشمزه داشت. توی تاس …

پاستا سبزیجات

پاستا سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 اگه طرفدار غذای گیاهی هستید یا از خوردن غذای گوشتی خسته شدید حتما از این غذا خوشتون میاد. پاستایی که تو این غذا استفاده کردم پاستا پیچی یا فنری یا پاستا روتینی (Rotini) هست که البته میتونید با هر نوع پاستای دیگه جایگزین کنید. مواد لازم: نصف …

قارچهای آماده

قارچ شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک اردور خوشمزه و شیک برای مهمونیای شما. بهتره از قارچهای بزرگ استفاده کنید. مواد لازم: قارچ بزرگ ۱۰ عدد سوسیس  ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۲ عدد نمک و فلفل و آویشن مقداری پنیر پیتزا مقداری طرز تهیه: ابتدا ساقه ی قارچها رو از کلاهکشون جدا کنید. …

کشک بادمجون

کشک بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان متوسط ۴ عدد کشک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۱ حبه در صورت تمایل نعنا خشک دو قاشق غذاخوری گردوی ریز خرد شده مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مقداری طرز تهیه: بادمجان ها رو به درازا برش میزنیم و …

استامبولی با گوشت

استامبولی با گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک پلوی ساده و خوشمزه که من معتقدم هر چقدر میخوری سیر نمیشی. مواد لازم برای دو نفر: برنج ۲ پیمانه گوشت گوسفند بی استخوان ۲۵۰ گرم یا مقدار دلخواه پیاز ۱ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسط نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری رب ۱ …

چیکن کوردون بلو

چیکن کوردون بلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397   چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند.  البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …

سالاد سزار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …

بورک سیگارتی

بورک گوشت سیگارتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …