پاستا با مرغ تند ( اسپایسی )

من عاشق هر نوع پاستا و ماکارونیم. الانم که قیمت ماکارونی اینقدر رفته بالا که باید رو سرمون بذاریم 😐 امروز اومدم با یه دستور پاستای هندی و البته اسپایسی با مرغ. اگه طرفدار غذای تند هستید حتما از این پاستا لذت میبرید. تو این دستور از ادویه گرام ماسالا که یه ادویه هندی هست …

خوراک گل کلم

مامان من همیشه با گل کلم یه خوراک خیلی ساده و در عین حال خوشمزه درست میکرد که من وقتی بچه بودم دوست نداشتم و همیشه غذای ما چیز دیگه ای بود. بزرگتر که شدم کم کم خوشم اومد و دیدم عجب غذای خوشمزه ایه. یکی دو بار خودم درست کردم و دیدم اصلا انگار …

جوجه ترش

امروز با دستور یه جوجه ترش خوشمزه اومدم که هم میتونید روی منقل کباب کنید و هم تو فر درست کنید و هم روی گاز. همه جوره ش هم خوشمزه است. اگه از طعم جوجه زعفرونی همیشگی خسته شدید، حتما این جوجه ترش رو امتحان کنید. فوق العاده ست طعمش. از نظر من هر چقدر …

لگیمات

یکی از شیرینی های خوشمزه مخصوص ماه رمضان لِگیماته که بهش لُقیمات هم میگن. در جنوب کشور و مثلا در شهر بوشهر به این شیرینی لگیمات میگن و خیلیم باب و پر طرفداره. در کشورهای عربی همسایه بهش لقیمات میگن ( حتما به علت اینکه حرف گ رو ندارن! ). یکی از اسامی دیگه ای …

شکلات موزاییکی (۴)

شکلات موزاییکی

بازم به روزای پایانی سال رسیدیم و تب و تاب درست کردن شیرینی های خوشمزه خونگی بین خانمای ایرانی حسابی به راهه. همونطوری که میدونید تو دسته ی شیرینی نوروز میتونید تمام آموزشهای شیرینی های مربوط به عید رو ببینید. یکی از درخواستهایی که خیلی از من میشه، طرز تهیه شیرینی های بدون فره. خیلی …

ته انداز فیله مرغ

ته انداز فیله مرغ

اگه یادتون باشه قبلا دستور ارمنی پلو رو تو سایت داشتیم که من شخصا خیلی دوستش دارم. توی اون غذا از بال مرغ به عنوان ته دیگ برنج زعفرونی استفاده میشه و واقعا هم بالها هم خود برنج خیلی لذیذ میشه. حالا امروز میخوام به جای بال مرغ از فیله مرغ استفاده کنم. اسمشم از …

کوزالاک مانتی (۳)

کوزالاک مانتی

 آشپزی ترکی وجه اشتراکات زیادی با آشپزی ایرانی داره. از غذاهای مشترک و مشابه مثل کباب ها و دلمه و … گرفته تا استفاده از ادویه های فراوون و متنوع در غذاها. به همین دلایله که ذائقه ی ما ایرانی ها غذاهای ترکی رو هم خیلی می پسنده و کمتر غذای ترکی هست که خوشایند …

میگو چوبی

کباب چوبی میگو

امروز با دستور یه میگوی کبابی خوشمزه اومدم. البته کبابی که نیست،‌ کبابی تابه ای یا گریله. سیر و لیمو و سبزیجاتی که میگو رو توش مزه دار میکنیم در نهایت یه طعم معرکه به میگو میده که مطمئنم خوشتون میاد. مزه دار کردن میگو نباید خیلی طولانی بشه،‌ همون نیم ساعت نهایتا کافیه مخصوصا …

منگومیسو (۳)

منگو میسو ( تیرامیسوی انبه )‌

تابستون فصل میوه های خوشمزه و رنگارنگه. از جمله این میوه های فوق العاده انبه است. هر چیزی که از یه میوه میشه انتظار داشت تو انبه جمع شده، خوشمزه و شیرین و نرم و گوشتی و آب دار و خوش رنگ و خوش بو و …. دیگه چی بگم ازش؟ از اونجا که خیلی …

ته‌چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین مرغ یکی از دستورای قدیمی سایته که کلی هم طرفدار داشت. حالا امروز طرز تهیه ته چین گوشت رو داریم. هر چند با همون دستور قدیمی و فقط با جایگزین کردن گوشت یا هر ماده دلخواهی به جای مرغ شما میتونید ته چین های مختلف داشته باشید، ولی این پست اختصاص داره به …

کرم کارامل زعفرانی (۳)

کرم کارامل زعفرانی

امروز با آموزش یه دسر ساده و خوشمزه اومدم که به علت داشتن زعفران و گلاب، برای ماه رمضان هم بسیار مناسبه. برای راحتی کار از کرم کارامل آماده استفاده میشه که باعث میشه خیلی سریع مراحل آماده سازیش انجام بشه. فقط بسته شدنش چند ساعت زمان میخواد که بهتره از قبل برنامه ریزی کنید. …

کلاب ژامبون بوقلمون (۵)

کلاب ژامبون بوقلمون

کلاب‌ها از ساندویچ های پرطرفدار و خوشمزه این که این روزا تو بسته بندی تو اکثر سوپرمارکتها هم پیدا میشن. خیلی سریع حاضر میشن، خوشمزه هستن و عالین برای پیک نیک و مسافرت و … اگه بخواید سبک سفر کنید. امروز طرز تهیه کلاب با ژامبون بوقلمون رو داریم، البته که طرز تهیه خاصی هم …

دلمه فلفل دلمه ای (۲)

دلمه فلفل دلمه‌ای

یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها دلمه است. انواع و اقسام دلمه هم داریم و یکی از پرطرفدارترین هاش دلمه فلفل دلمه‌ایه. اصلا یکی از کاربردهای اصلی فلفل دلمه تو ایران از اون اول استفاده ازش برای دلمه بوده، جوری که اسمشو گذاشتن فلفل دلمه! امروز با طرز تهیه دلمه فلفل دلمه های رنگی اومدم …

حلوا عربی (۵)

حلوا شیرخشک

یکی از خوشمزه ترین حلواهای موجود بدون شک حلوا شیر خشکه. البته حلوای خرما به خاطر حس نوستالژیکش همیشه برای من شماره یکه ولی اینو میتونم رتبه ی دوم بهش بدم 😉 راستش حلوای شیر خشک اصلا یه طعم متفاوتی نسبت به حلواهای معمول داره، شاید بتونم بگم مثلا طعمش شبیه سوهانه. بافتش اما مثل …

دونات پیچ (۲)

دونات پیچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 16ام, 1401 یکی از پرطرفدارترین دستورات سایت و پر بازدیدترین پستهای اینستاگرام سرآشپزباشی پست دوناته. کیه که دونات دوست نداشته باشه؟ حتما توی فروشگاه های نون فانتزی یا دونات فروشی ها دونات با شکل های مختلف رو دیدین. یکی از شکل های جذاب دونات،‌ دونات پیچ هست که به …

پنکیک شکم پر (۵)

پنکیک شکم پر

پنکیک ساده یکی از دستورات پرطرفدار سایته و کلی عکس از پنکیکهای قشنگتون همیشه برای من می فرستید. پنکیک شکلاتی هم که قبلاً‌ دستورشو گذاشتم و پیشنهاد میکنم اونم حتما امتحان کنید. دستوری که امروز میخوام بذارم به جرأت میتونم بگم یکی از خوشمزه ترین پنکیک هاییه که خوردم،‌ اونم به خاطر فیلینگ شکلاتیش. من …

پاستا خانگی

پاستا خانگی

هیچ وقت به اینکه خودتون پاستا درست کنید فکر کردید؟ میدونید که دو نوع پاستا وجود داره. پاستای تازه و پاستای خشک. چیزی که ما همیشه استفاده میکنیم پاستای خشکه که به صورت بسته بندی به فروش میرسه ولی خارج از ایران پاستا به شکل خمیر تازه هم به فروش میرسه. پاستای تازه با پاستای …

فریتاتای قارچ و تره کوهی

فریتاتای قارچ و تره کوهی

خیلی فکر کردم که اسم این پست رو فریتاتا بذارم یا کوکو. چون در اصل فریتاتا همون کوکوی خودمونه ولی برخلاف کوکو که معمولاً به صورت تکی شکل داده و سرخ میشه، مواد فریتاتا رو یک جا در تابه میریزند و سرخ میکنند یا تو فر میذارند. خلاصه که تصمیم گرفتم چون درسته سرخ شده، …

مارمالاد توت فرنگی (۴)

مارمالاد توت فرنگی

مربای مورد علاقه ی من همونطوری که احتمالاً قبلاً گفتم مربا آلبالوئه. فکر کنم تنها مرباییه که دوست دارم میوه توش درسته باشه و اصلا به صورت مارمالاد دوستش ندارم. ولی راجع به توت فرنگی دقیقا برعکسه. یعنی من توت فرنگی رو به صورت درسته توی مربا دوست ندارم. برام خوردنش سخته. ولی عاشق مارمالاد …

ژله فلفل دلمه ای

ژله فلفل دلمه ای

بد نیست بعد از مدتها یه سری هم به دسرهای ژلاتینه بزنیم. امروز دستور تهیه این ژله های خوشگل و بامزه رو داریم. ایده ش از من نیست و تمام کردیتش متعلق به ایده پرداز اولیه است که متأسفانه نمیشناسم تا لینکشون کنم. یه عکس تو اینستاگرام دیدم و خیلی خوشم اومد. خیلی وقت بود …