پنینی مرغ و پستو (۲)

پنینی مرغ و پستو

همونطور که قبلاً بارها گفتم من عاشق انواع ساندویچم. اسنک و پنینی هم جای خودشون رو دارن و تو خونه ی ما به شدت ازشون استقبال میشه. اما پنینی چیه؟ پنینی ساندویچی با اصالت ایتالیاییه که معمولاً گریل یا تست میشه و گرم سرو میشه. امروزه که در همه جای دنیا پنینی درست میکنند، از …

لقمه کباب تابه ای (۴)

لقمه کباب تابه‌ای

من عاشق غذاهایی هستم که خوردنشون راحته، مثل ساندویچ ها، اسنک و … . یعنی میتونی تو هر حالتی بگیری دستت و بدون تشریفات بخوری. حالا تو دستور امروز هم کباب لقمه ای محبوب رو توی یه خمیر خونگی به صورت کروسان پیچیدم و تو فر گذاشتم. هم خیلی خوشگله، هم خوشمزه است، هم راحته …

کرم کارامل زعفرانی (۳)

کرم کارامل زعفرانی

امروز با آموزش یه دسر ساده و خوشمزه اومدم که به علت داشتن زعفران و گلاب، برای ماه رمضان هم بسیار مناسبه. برای راحتی کار از کرم کارامل آماده استفاده میشه که باعث میشه خیلی سریع مراحل آماده سازیش انجام بشه. فقط بسته شدنش چند ساعت زمان میخواد که بهتره از قبل برنامه ریزی کنید. …

بریوش گل (۷

بریوش گل

بریوش نوعی نون با اصالت فرانسویه که برخلاف نون ساده که میتونه فقط از آرد و خمیر مایه و کمی مایعات درست شده باشه، درش از کره و تخم مرغ هم استفاده شده به همین خاطر نون خیلی غنی و سنگینیه و اگه توش شکر هم اضافه بشه شباهت به خمیر شیرینی هایی مثل دانمارکی …

سپهسالاری (۳)

شیرینی سپهسالاری

شیرینی سپهسالاری یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که مخصوص ایام عید هم هست. من دستورات مختلفی برای این شیرینی دیدم،‌ تو بعضیا از خمیر مایه استفاده شده،‌ بعضیا ترکیب دو آرد هستند ( گندم و برنج )‌ ولی در نهایت طعم سنتی اونها یکی هست. من از دستور خانم منصوره تقدسی استفاده کردم که …

شیرینی شستی مارمالادی (۴)

شیرینی شستی مارمالادی

یه شیرینی خوشمزه دیگه برای عید نوروز شیرینی شستی مارمالادیه. اگه عاشق شیرینی مشهدی ( آلمانی یا مربایی) هستید،‌ ولی دلتون تنوع میخواد بهتون پیشنهاد میکنم این شیرینی رو امتحان کنید. ترکیب طعم بادام و مارمالاد عالیه. مواد لازم: آرد ۱۵۰ گرم (‌هر پیمانه آرد ۱۲۵ گرم است ) پودر قند ۸۰ گرم (‌هر پیمانه …

شیرینی چرخی

شیرینی چرخی

من چند ساله که سری چرخ گوشت برای شیرینی چرخی خریده بودم که عید درست کنم. هر سال نشد و شیرینی های دیگه درست کردم. امسال گفتم بلاخره از این سری باید یه استفاده ای کنم. خلاصه دست به کار شدم و درست کردم. اولین تجربه ام بود. شیرینی چرخی یه شیرینی قزوینیه که مثل …

قرص خورشید (۴)

قرص خورشید

یکی از شیرینی‌های محبوب عید شیرینی برنجی یا نون برنجیه. قبلاً دستورش رو اینجا داشتیم. قرص خورشید نون برنجی زعفرونی ایه که توی شکمش از مواد میانی پر شده باشه. خودتون دیگه تصور کنید چه چیز خوشمزه ای میشه. مواد میانی هم خمیری متشکل از پودر بادام و پودر قند و گلاب و هله. اگه …

کلاب ژامبون بوقلمون (۵)

کلاب ژامبون بوقلمون

کلاب‌ها از ساندویچ های پرطرفدار و خوشمزه این که این روزا تو بسته بندی تو اکثر سوپرمارکتها هم پیدا میشن. خیلی سریع حاضر میشن، خوشمزه هستن و عالین برای پیک نیک و مسافرت و … اگه بخواید سبک سفر کنید. امروز طرز تهیه کلاب با ژامبون بوقلمون رو داریم، البته که طرز تهیه خاصی هم …

پیده (۴)

پیده

دستور پیده از اون دستوراتی بود که چند وقتیه گیر کرده بود و قسمت نمیشد پستش کنم. چند روز پیش وقتی داشتم درست میکردم تصمیم گرفتم فیلم بگیرم و کلیپشو تو اینستاگرام بذارم. خلاصه کلیپش زودتر از پستش آماده شد و میتونید مراحل تهیه ش رو به صورت فیلم هم در اینستاگرام من ببینید. پیده …

دلمه فلفل دلمه ای (۲)

دلمه فلفل دلمه‌ای

یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها دلمه است. انواع و اقسام دلمه هم داریم و یکی از پرطرفدارترین هاش دلمه فلفل دلمه‌ایه. اصلا یکی از کاربردهای اصلی فلفل دلمه تو ایران از اون اول استفاده ازش برای دلمه بوده، جوری که اسمشو گذاشتن فلفل دلمه! امروز با طرز تهیه دلمه فلفل دلمه های رنگی اومدم …

کیک تریپل چاکلت (۵)

کیک تریپل چاکلت

کیک داریم چه کیکی؟ نه یک شکلاتی، نه دو شکلاتی،‌ بلکه سه شکلاتی. تو کیک خوشمزه امروز از سه نوع شکلات شیری، سفید و تلخ استفاده میشه و کاملاً و عمیقا شکلاتیه. مزه ش محشره،‌ اینو منی میگم که خیلی اهل شکلات نیستم. با وجود این همه شکلات و فیلینگ خوشمزه،‌ کیک سنگینی نیست و …

حلوا عربی (۵)

حلوا شیرخشک

یکی از خوشمزه ترین حلواهای موجود بدون شک حلوا شیر خشکه. البته حلوای خرما به خاطر حس نوستالژیکش همیشه برای من شماره یکه ولی اینو میتونم رتبه ی دوم بهش بدم 😉 راستش حلوای شیر خشک اصلا یه طعم متفاوتی نسبت به حلواهای معمول داره، شاید بتونم بگم مثلا طعمش شبیه سوهانه. بافتش اما مثل …

دونات پیچ (۲)

دونات پیچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 16ام, 1401 یکی از پرطرفدارترین دستورات سایت و پر بازدیدترین پستهای اینستاگرام سرآشپزباشی پست دوناته. کیه که دونات دوست نداشته باشه؟ حتما توی فروشگاه های نون فانتزی یا دونات فروشی ها دونات با شکل های مختلف رو دیدین. یکی از شکل های جذاب دونات،‌ دونات پیچ هست که به …

شیشلیک در فر (۲)

شیشلیک در فر

یکی از کباب‌های مورد علاقه‌ی اکثر ما ایرانیا شیشلیکه. البته شیشلیک در خارج از ایران به کبابی میگن که از تیکه های گوشت لقم بدون استخوان تشکیل شده باشه. در ایران صحبت از شیشلیک که میشه فوراً شیشلیک شاندیزی به ذهن میرسه و شیشلیک اینجا هم معنی شده با کباب راسته دنده گوسفند. در واقع …

پنکیک شکم پر (۵)

پنکیک شکم پر

پنکیک ساده یکی از دستورات پرطرفدار سایته و کلی عکس از پنکیکهای قشنگتون همیشه برای من می فرستید. پنکیک شکلاتی هم که قبلاً‌ دستورشو گذاشتم و پیشنهاد میکنم اونم حتما امتحان کنید. دستوری که امروز میخوام بذارم به جرأت میتونم بگم یکی از خوشمزه ترین پنکیک هاییه که خوردم،‌ اونم به خاطر فیلینگ شکلاتیش. من …

کیک انار یلدا (۴)

کیک انار یلدا

باز هم نوبت یه دستور یلداییه. امروز آموزش کیک به شکل انار رو براتون آوردم. من برای این کیک از کیک اسفنجی درست کردم ولی یادتون باشه که برای کیکهایی که نیاز به تراشیدن و حکاکی داره، کیکهای با استحکام بالاتر بهتر هستن، مثلا پاوند کیک ها. قبلاً دستور کیک اسفنجی رو داشتیم، امروز دستور …

پاستا خانگی

پاستا خانگی

هیچ وقت به اینکه خودتون پاستا درست کنید فکر کردید؟ میدونید که دو نوع پاستا وجود داره. پاستای تازه و پاستای خشک. چیزی که ما همیشه استفاده میکنیم پاستای خشکه که به صورت بسته بندی به فروش میرسه ولی خارج از ایران پاستا به شکل خمیر تازه هم به فروش میرسه. پاستای تازه با پاستای …

کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا

امروز دستور یه کوفته خوشمزه از کشور ترکیه رو داریم. کوفته حسن پاشا تشکیل شده از کوفته های گوشتی که روشون با پوره سیب زمینی پوشونده میشه و میتونه توی سس گوجه پخته بشه. یه غذای خوشمزه و در عین حال شیکه که برای مهمونی و دورهمی ها هم مناسبه. غذای راحتیم هست، ورژن تنبلیش …

مرنگ هندوانه (۵)

مرنگ هندوانه

خوب کم کم به یلدا نزدیک میشیم و طبق رسم هر ساله ی سرآشپزباشی نوبت به دستورات یلدایی میرسه. امروز من توی اینستاگرام از شما پرسیدم که دستور بعدی یلدایی باشه یا غیر یلدایی که اکثرا دستور یلدایی خواستند. بنابراین با این دستور امروز اومدم. خیلی وقت بود که میخواستم آموزش مرنگ رو تو سایت …