اسنک قارچ

اسنک قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 اسنک ها یا همون ساندویچ ها این روزا خیلی طرفدار پیدا کردن، خیلی راحت آماده میشن و تنوع زیادی هم میشه بهشون داد. میشه از سس گوشتی تا سبزیجات و حتی پنیر به تنهایی اسنک های خوشمزه ای درست کرد. تو این پست یه اسنک گیاهی داریم …

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 املت اسپانیایی یا Tortilla Española یه نوع غذای اسپانیاییه که تشکیل شده از سیب زمینی ورقه ای و پیاز سرخ شده در روغن زیتون که بعد از سرخ شدن با تخم مرغ مخلوطش میکنند و دوباره در تابه سرخ میکنند. معمولا املت اسپانیایی ضخامتش زیاده، بعد از …

چیکن پارمیجانا

چیکن پارمیجانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 پارمیجانا یه نوع غذای ایتالیاییه که ماده ی اصلی توی آرد سوخاری سرخ میشه و بعد روش رو  با سس گوجه و پنیر می پوشونن و تو فر میذارن تا پخته بشه. ساده ترین نوع  پارمیجانا با بادمجونه که اسم این نوع غذا که بادمجون رو سرخ …

کروکت مرغ

کروکت مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 اینم یه غذای شیک و خوشمزه. مناسب مهمونیا و باب طبع کوچولوهای بد غذا. کروکت به غذای لقمه ای میگن که معمولا ماده ی اصلیش سیب زمینی یا انواع گوشتها یا پنیره که در پودر سوخاری غلتونده میشه و سرخ میشه. داخل کروکت هم میتونه با سبزیجات …

تست مرغ و پنیر

تُست مرغ و پنیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 یه غذای خیلی خوشمزه و آسون. گاهی پیش میاد که از غذای وعده قبلتون (که تو این مورد مثلا زرشک پلو با مرغ یا خوراک مرغه) کمی مونده ولی مقدارش کافی نیست یا اینکه از غذای تکراری خسته شدید. بهترین پیشنهاد برای وعده ی بعدی این تست …

موساکا

موساکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 موساکا (Moussaka) یک غذای اصالتا یونانیه که تشکیل شده از لایه های بادمجان، گوشت و پنیر که یه لایه ی ضخیم بشامل روشون رو میپوشونه و در انتها در فر پخته میشه تا لایه ی رویی طلایی بشه. البته ورژن های مختلفی از این غذا درست میشه …

لازانیا

لازانیا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه لازانیا پای ثابت میز مهمونیا و وعده ی غذایی خانواده ها شده. این غذای خوشمزه اصالت ایتالیایی داره و به طور سنتی در ایتالیا از لایه های پاستای ورقه ای مخصوص ( لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست میشه. در کشورهای دیگه …

پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 26ام, 1396 پیتزا مارگریتا یک پیتزای اصیل ایتالیاییه با ترکیب مطبوع روغن زیتون، سیر، ریحون و گوجه و البته پنیر. من عاشق ترکیب این پنج ماده ی غذایی هستم. واقعا شما رو به ایتالیا میبره و برمیگردونه. 😉 رنگ مواد به کار رفته تو این پیتزا، سبز ( ریحان …

کرپ رول ژامبون

کرپ رول ژامبون

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 25ام, 1395 اگه دنبال یک پیش غذا یا اردور شیک و آسون میگردید این همون چیزیه که لازم دارید. این رولت به صورت سرد سرو میشه و بسیار خوشمزه ست. توی این دستور ما کرپ رو هم خودمون درست میکنیم ولی شما میتونید به عنوان مثال از نون لواش …

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1394 همیشه وقتی صحبت از درست کردن پیتزا توی خونه میشه، همه از درست کردن خمیرش به عنوان قسمت سختش یاد میکنند. خمیرهای آماده بیرون که توی بسته بندی فروخته میشه، معمولا خشکن و بعد از پخت لطافت ندارند. قبلا توی این پست طرز درست کردن پیتزا تابه …

مک اند چیز

مک اند چیز (Mac and Cheese)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مک اند چیز (macaroni and cheese) یا همون ماکارونی و پنیر یک غذای محبوب با اصالت انگلیسیه که معمولا از پاستای ماکارونی و پنیر تشکیل میشه، اما میتونه شامل مواد دیگه ای مثل سس سفید و پودر نان و … هم باشه. ماکارونی نوعی از پاستاست که …

پیتزا تابه ای

پیتزا تابه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 دستور خمیر این پیتزا رو اولین بار دوست خوبم “زهرا” تو نی نی سایت بهم معرفی کرد که البته خودش از یه وبلاگ دستورشو گرفته بود. من اول از زهرا جون و بعد هم از اون وبلاگ تشکر میکنم که منو با این خمیر آشنا کردن. خمیر …

لقمه کدو

لقمه کدو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393 برای اینکه در ظاهری قشنگ به بچه ها سبزیجات بدیم یکی از راه هاش مافین های غذاییه. این لقمه کدو هم از اون دسته ست. مواد لازم: روغن زيتون 1 قاشق غذاخوری پياز 1 عدد ژامبون  3 ورق يا سوسيس  3 عدد هويج 1 عدد بزرگ کدو …

فتوچینی آلفردو

فتوچینی آلفردوی مرغ و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 سس آلفردو یکی از سسهای معروف و پرطرفدار اصالتاً ایتالیاییه. این سس توسط شخصی به نام آلفردو در رستورانش برای اولین بار اختراع شد که مورد پسند مشتریهاش قرار گرفت و کم کم به محبوبیت امروزی رسید. گفته شده آلفردو اولین بار این سس رو برای همسرش …

قارچهای آماده

قارچ شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک اردور خوشمزه و شیک برای مهمونیای شما. بهتره از قارچهای بزرگ استفاده کنید. مواد لازم: قارچ بزرگ ۱۰ عدد سوسیس  ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۲ عدد نمک و فلفل و آویشن مقداری پنیر پیتزا مقداری طرز تهیه: ابتدا ساقه ی قارچها رو از کلاهکشون جدا کنید. …

بوکاتینی آل آماتریچانا

بوکاتینی آل آماتریچانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 20ام, 1395 دستور این پاستای هوس انگیز رو در سایت شف طیبه عزیز دیدم. من عاشق هر مدل پاستا هستم. به سرعت دست به کار شدم و درست کردم و خوردم و لذت بردم. طعم سیر و پنیر کوفته قلقلی ها عالیه. اگه شما هم وسوسه شدید که درستش …

تست رول

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یک پیش غذا یا وعده ی سبک مناسب برای مواقعی که هم عجله دارید و هم میخواهید غذایی مقوی و خانگی بخورید. بچه ها هم از خوردش مطمئنا لذت می برند. مواد لازم: نان تست به تعداد دلخواه پنیر ورقه ای (چدار، گودا یا پنیر تست) به …

چیزبرگر

چیزبرگر

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 13ام, 1399 یکی از ساندویچ های محبوب تو دسته ی فست فود، چیزبرگره. چیزبرگر در واقع همون همبرگره که یک لایه پنیر روی اون قرار میدن. پنیر میتونه چدار، موتزارلا، بلوچیز یا انواع مورد علاقتون باشه. مواد لازم: گوشت گوساله چرخ شده ( یا مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ …

فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393    فریتاتا یک غذای ایتالیایی بر پایه تخم مرغ است، که میتواند شامل مواد دیگری مثل گوشت، پنیر، سبزیجات یا پاستا باشد. کلمه ی ایتالیایی “Frittata” به معنی “سرخ شده” است. در این پست فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه را آموزش میدهیم. مواد لازم: سيب زميني …