پاستیتسیو

پاستیتسیو

پاستیتسیو(Pastitsio) یه نوع غذای یونانیه که از پاستا، سس گوشتی، بشامل و پنیر تشکیل میشه. پاستیتسیو رو لازانیای یونانی میگن. اگه ماکارونی، لازانیا و کلا پاستا دوست دارید حتما و مطمئنا این غذا رو هم دوست خواهید داشت! پاستایی که برای پاستیتسیو به کار میره یه جور پاستای تو خالی بلنده که اگه در دسترس …

استیک

استیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 قبلا یه پست استیک داشتیم که مصور نبود و عکس از مراحل کار نداشت. تو این پست آموزش همراه با تصویرشو میذارم. گوشت استیک رو میشه با مواد مختلفی مزه دار کرد و میشه با سسهای متنوعی سرو کرد. این یکی از روشهای مزه دار کردن استیکه …

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه آش خوشمزه و کامل. یه جورایی بمب انرژیه.  حاوی گوشت و انواع حبوبات و غلات و سبزی.  غذای مناسبی برای بچه ها هم میتونه باشه. یه جا خوندم که اصل اسم این آش شعله قلمکاره. چون قدیم توی دیگ قلمکاری شده روی شعله درست میکردن. نمیدونم …

کباب حسینی

کباب حسینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 12ام, 1399 یه کباب شیک و لذیــــذ. واقعا طعمش عالیه و درست کردنش هم راحته. دردسر منقل و زغال و … هم نداره. چی از این بهتر؟ هر چقدر گوشتی که استفاده میکنید گوشت جوونتر باشی کبابتون سریعتر آماده میشه و نرمتره. لازمه بگم که من مقدار مواد زیر …

قیمه بادمجون

خورشت قیمه بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 23ام, 1394 قیمه بادمجون یکی از خورش هاییه که هفته ای یه بار تو خونه ی ما باید درست بشه. اینقدر که اهل خونه عاشقشن. برای مهمونیا هم مناسبه . معمولا یکی از گزینه های خورشتی من تو مهمونیا قیمه بادمجونه. البته اگه میخواید شیک تر سروش کنید میتونید …

سمبوسه

سمبوسه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 سمبوسه یه نوع دست پیچ خوشمزه است که مواد گوشتی یا غیرگوشتی داخل یه خمیر پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه. برای راحتی کار به جای خمیر میشه از نونهای نازک مثل لواش استفاده کرد. اصالت سمبوسه گویا به ایران و خراسان قدیم برمیگرده ( اونطوری …

ماکارونی

ماکارونی

تو این پست ماکارونی به سبک ایرانی رو داریم. فکر کنم تنها مردمی که ماکارونی یا همون اسپاگتی رو دم میکنند ما ایرانیها باشیم 😀 که البته خیلی هم خوشمزه است و به مذاق ما کاملا جور در میاد. ایتالییها باید بیان دوره ی پخت ماکارونی تو کشور ما ببینند. قبلا توی پست مک اند …

کباب تابه ای

کباب تابه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 من عاشق کباب تابه ای های مامانم هستم. خیلی خوشمزه و نرم و لطیف درست میکنه. این دستور کباب تابه ای مامانمه. مامانم کباب تابه ای رو دونه دونه تو دستش فرم میده ولی میدونید که میشه همه ی مواد رو کف تابه ریخت و صافش کرد …

خوراک قفقازی

خوراک قفقازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 اولین بار دستور این خوراک رو سالها پیش توی سایت روزمنو از دوست خوبم هانا جون دیدم. یادمه اون موقع غذای جدیدی بود و خیلیا درست کردند و خوششون اومد. راستش اصلا نمیدونم چرا این غذا اسمش خوراک قفقازیه و اصالتش کجاییه. البته خیلی سرچ زدم ولی …

کوکو شکم پر

کوکو شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 دستور کوکو رو قبلا داشتیم. کوکو همونجوری ساده ش هم خیلی خوشمزه است. من یادمه تو بچگی اینقدر کوکو دوست داشتم وقتی ازش می موند همونجوری سرد از تو یخچال در میوردم و میخوردم. حالا کوکو شکم پر نسخه ی کاملتر و مغذی تر کوکوی معمولیه. خیلی …

کتلت

کتلت

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 کتلت رو معمولا دو جور درست میکنند، با سیب زمینی خام و با سیب زمینی پخته. من همیشه از سیب زمینی خام استفاده میکنم و از نتیجه کار هم از لحاظ بافت و هم از لحاظ مزه بسیار راضیم. هیچ وقت هم کتلتهام خرد نشده. چون بارها …

جغور بغور

جغور بغور ( خوراک جگر )

جغور بغور یا چغور پغور یه خوراک خوشمزه و فوق العاده مقوی با جگر و دل و قلوه گوسفنده. معمولا در تهیه این خوراک از جگر سفید هم استفاده میشه که من اون رو حذف میکنم. خیلی خیلی خوشمزه ست و خیلی هم غذای سنگینیه. یعنی مقدار کمش هم کلی سیر میکنه. اسکاتلندیا یه غذای …

موساکا

موساکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 موساکا (Moussaka) یک غذای اصالتا یونانیه که تشکیل شده از لایه های بادمجان، گوشت و پنیر که یه لایه ی ضخیم بشامل روشون رو میپوشونه و در انتها در فر پخته میشه تا لایه ی رویی طلایی بشه. البته ورژن های مختلفی از این غذا درست میشه …

لازانیا

لازانیا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه لازانیا پای ثابت میز مهمونیا و وعده ی غذایی خانواده ها شده. این غذای خوشمزه اصالت ایتالیایی داره و به طور سنتی در ایتالیا از لایه های پاستای ورقه ای مخصوص ( لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست میشه. در کشورهای دیگه …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …

حلیم بادمجون

حلیم بادمجان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …

کرپ رول ژامبون

کرپ رول ژامبون

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 25ام, 1395 اگه دنبال یک پیش غذا یا اردور شیک و آسون میگردید این همون چیزیه که لازم دارید. این رولت به صورت سرد سرو میشه و بسیار خوشمزه ست. توی این دستور ما کرپ رو هم خودمون درست میکنیم ولی شما میتونید به عنوان مثال از نون لواش …

پیتزا تابه ای

پیتزا تابه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 دستور خمیر این پیتزا رو اولین بار دوست خوبم “زهرا” تو نی نی سایت بهم معرفی کرد که البته خودش از یه وبلاگ دستورشو گرفته بود. من اول از زهرا جون و بعد هم از اون وبلاگ تشکر میکنم که منو با این خمیر آشنا کردن. خمیر …

لقمه کدو

لقمه کدو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393 برای اینکه در ظاهری قشنگ به بچه ها سبزیجات بدیم یکی از راه هاش مافین های غذاییه. این لقمه کدو هم از اون دسته ست. مواد لازم: روغن زيتون 1 قاشق غذاخوری پياز 1 عدد ژامبون  3 ورق يا سوسيس  3 عدد هويج 1 عدد بزرگ کدو …

عدس پلو

عدس پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 22ام, 1395 عدس پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه و پرخاصیت ایرانیه. عدس سرشار از آهنه و اگه کنار گوشت قرمز خورده بشه جذب آهنش بهتر و بیشتر صورت میگیره. پس بهتره که سعی کنید همیشه عدس رو در کنار پروتئین گوشتی میل کنید تا خواصش رو کاملتر دریافت …