خوراک لوبیا با گوشت و قارچ

خوراک لوبیا با گوشت و قارچ

یکی از پر بیننده ترین و محبوب ترینی رسپی های وبسایت سرآشپزباشی در طول این سالها، دستور خوراک لوبیا بوده که خوشبختانه اکثر دوستان خیلی طعم و لعابشو دوست داشتند. حالا اگه بخواید یه کمی خوراک لوبیای ساده رو مجلسی تر و پرخاصیت تر بکنید میتونید از دستور امروز استفاده کنید. تو رسپی این خوراک …

خورش بادمجون

خورش بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 خورش بادمجون رو به روشهای مختلفی میشه درست کرد. با گوشت، با مرغ، با لپه (قیمه بادمجون) یا بی لپه، با گوجه یا بی گوجه، با غوره یا بی غوره و … هر جوری که بپزید یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرانیه. ما معمولاً تو خونمون …

سالاد الویه

سالاد الویه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397  سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی …

میگو پلو با کشمش

میگو پلو با کشمش

قبلاً طرز تهیه یه نوع میگو پلو با سبزی رو داشتیم که به نظر من فوق العاده خوشمزه است. اون میگوپلو اصالتاً جنوبیه. امروزم یه نوع میگو پلوی دیگه میخوام آموزش بدم که توش سیب زمینی و کشمش میگو رو همراهی میکنند 😉 اینم خیلی لذیذه مخصوصاً برای دوستداران کشمش. امیدوارم درست کنید و لذت …

دلمه کلم

دلمه کلم

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 امروز با آموزش یه غذای سنتی خوشمزه در خدمتتون هستم. من یادمه بچه که بودیم، هر وقت مامانم دلمه کلم درست میکرد، کلمهاشو نمیخوردیم و فقط مایه دلمه رو میخوردیم. ولی کم کم و مخصوصاً از وقتی که خودم آشپزی کردم خیلی از بدغذایی ها و ایرادایی …

کله گنجشکی

خوراک کله گنجشکی

امروز با آموزش یه خوراک ساده در خدمتتون هستم. کله گنجشکی از اون دسته خوراکهاییه که تقریباً سریع آماده میشه و بی دردسره. خوراک خوشمزه ای هم هست و همه مخصوصاً بچه ها دوستش دارند. کوفته های کوچولوی گوشتی دلیل نامگذاری این خوراکه که در واقع سایزشون اندازه ی سر گنجشک باید باشه! کوفته ها …

پای مارپیچ مرغ

پای مارپیچ مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 یکی از خمیرهای خوش قلق که خیلی بین خانومهای کدبانو طرفدار داره خمیر جادوییه که قبلاً دستورش رو در سایت داشتیم و باهاش چند مدل غذا هم درست کردیم. امروز میخوام دستور یه خمیر دیگه رو بذارم که هیچی از خمیر جادویی کم نداره، بسیار خوش قلق …

شنیتسل قزل آلا

شنیتسل قزل آلا

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 24ام, 1395 امروز با یه پست مخصوص طرفداران ماهی به خصوص قزل آلا اومدیم. قبلاً دستور شنیتسل مرغ رو در سایت داشتیم و اونجا گفتم که شنیتسل رو با انواع گوشت های دیگه هم میشه درست کرد.  امروز میخوایم با ماهی قزل آلا شنیتسل درست کنیم. اساس شنیتسل کلاً …

مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 این خوراک مرغ با پرتقال درست میشه و هیچ ادویه ی خاص دیگه ای به جز کمی زعفرون نداره، خیلی خوشمزه و لذیذه و رنگ قشنگی هم داره. این مرغ پرتقالی از اون غذاهاییه که من تو زمستون درست کردم و تا الان فرصت نکردم تو سایت …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

جوجه چینی

جوجه چینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 اگه یادتون باشه قبلاً تو پست بنیه ی مرغ گفتم که خمیر بنیه دستورات مختلفی داره که جوجه چینی رو هم با یکی از انواع همین خمیر درست میکنند. در خمیر جوجه چینی از ماءالشعیر و خمیر مایه استفاده میشه. به علت استفاده از خمیر مایه نیازه …

باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 بعد از یه غیبت طولانی امروز در خدمتتون هستم با یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی. جای خالی این غذا خیلی وقت بود که تو سایت حس میشد ولی من به دلیل حساسیت پسرم به باقلا متأسفانه دیگه باقالی پلو درست نمیکنم. به همین خاطر …

گراتن پاستا

گراتن پاستا با گوشت و قارچ

پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه. برای این گراتن از هر شکل پاستایی میتونید استفاده کنید. …

بنیه مرغ

بِنیه ی مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1396 بِنیه در اصل یه نوع شیرینی فرانسویه که خمیرش رو در روغن سرخ میکنند و با پاشیدن پودر قند سرو میکنند. خمیر بنیه همون خمیر کلمی یا choux pastry هست که بیس خیلی از شیرینی ها مثل نون خامه ای، بامیه و … است. در ایران این …

رتتویی

رتتـویـی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 11ام, 1396 کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. …

ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 ساندویچ گوشت و قارچ که امروز آموزشش رو داریم یه غذای راحته که برای مواقع عجله ای بسیار کاربرد داره 😉 فکر کنم یکی از غذاهایی که همه ی ما در مواقع بی غذایی و عجله سراغش میریم همین خوراک گوشت باشه که کنارش سیب زمینی هم …

پلو مرغ و سبزیجات

پلو مرغ و سبزیجات

این پلو از اون دسته غذاهای آسونیه که وقتی میرم سر یخچال و میبینم چند نوع سبزیجات دارم به ذهنم میرسه درستش کنم. تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه و میتونید هر چی دوست دارید توش بریزید. از گوجه و قارچ و هویج بگیر تا کرفس و نخود فرنگی و ذرت. خلاصه در یخچالو باز …

خورشت به آلو

خورشت به آلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 15ام, 1394 و اما در راستای پستهای پاییزی بلاخره به “به” میرسیم. یکی از خورش های سنتی و محبوب ایرانی خورشت به آلو هست که طرفدارای خودشو داره. طعم ملسی داره که اگه تمایل دارید میتونید با اضافه کردن شکر شیرینش کنید. در کل آلو که در خورشتهای پاییزی …

گراتن مرغ

گراتن مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 7ام, 1398 گراتن (gratin) به غذایی گفته میشه که با رویه ای از پنیر یا خرده نان یا تخم مرغ و یا کره پوشانده شده و تا طلایی شدن رویه در فر گذاشته میشه و سپس با همون ظرف سرو میشه. گراتن در واقع یه تکنیک طبخ غذاست، پس …

لقمه چیزبرگر

لقمه ی چیزبرگر

اگه یادتون باشه گفتم که با خمیر جادویی میتونید کلی مانور بدید و غذاهای شیک و خوشمزه درست کنید. این لقمه های چیزبرگر هم یکی از محصولات خمیر جادوییه. خمیر جادویی رو حتماً یادتون هست و میشناسید. یه خمیر بسیار خوش قلق و عالی که باهاش تا به حال پیراشکی گوشت و نان قیفی درست …