سیب پلو

سیب پلو

من اولین بار دستور  این غذا رو  از دوست خوبم روناک گرفتم و درست کردم. این غذا اصالت کرمانشاهی داره ولی به مناطق دیگه ی ایران هم رسیده و شناخته شده. این پلو ترکیبی از برنج و سیب زمینی و شویده. غذای خوشمزه و راحتیه. من که عاشق پلوهاییم که سبزی توش باشه. این پلو …

ماهی سرخ کرده

ماهی سرخ کرده سریع و راحت

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 11ام, 1393 این ساده ترین روش پخت ماهیه که در کنار سبزی پلو یا به تنهایی میتونید بخورید. خیلی راحت و سریع آماده میشه و بسیار هم خوشمزه ست. یادتون باشه تو برنامه غذاییتون حتما هفته ای دو وعده ماهی یا غذای دریایی رو داشته باشید. من معمولا از …

تست مرغ و پنیر

تُست مرغ و پنیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 یه غذای خیلی خوشمزه و آسون. گاهی پیش میاد که از غذای وعده قبلتون (که تو این مورد مثلا زرشک پلو با مرغ یا خوراک مرغه) کمی مونده ولی مقدارش کافی نیست یا اینکه از غذای تکراری خسته شدید. بهترین پیشنهاد برای وعده ی بعدی این تست …

موساکا

موساکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 موساکا (Moussaka) یک غذای اصالتا یونانیه که تشکیل شده از لایه های بادمجان، گوشت و پنیر که یه لایه ی ضخیم بشامل روشون رو میپوشونه و در انتها در فر پخته میشه تا لایه ی رویی طلایی بشه. البته ورژن های مختلفی از این غذا درست میشه …

مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 اگه دنبال دستور یه مرغ خوشمزه و در عین حال رژیمی هستید این دستور به کارتون میاد. میتونید در کنار زرشک پلو این مرغ رو سرو کنید یا بدون پلو و به صورت رژیمی میلش کنید. تو پخت این مرغ نه از روغن استفاده شده و نه …

لازانیا

لازانیا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه لازانیا پای ثابت میز مهمونیا و وعده ی غذایی خانواده ها شده. این غذای خوشمزه اصالت ایتالیایی داره و به طور سنتی در ایتالیا از لایه های پاستای ورقه ای مخصوص ( لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست میشه. در کشورهای دیگه …

فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 فیله مرغ سوخاری از غذاهای محبوب و خوشمزه ایه که درست کردنش تو خونه هم راحته و  هم به صرفه.  اگه این غذا رو دوست دارید ولی بیشتر اون رو بیرون از خونه در رستوران و فست فود میل میکنید یک بار با این دستور امتحانش کنید …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …

پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 26ام, 1396 پیتزا مارگریتا یک پیتزای اصیل ایتالیاییه با ترکیب مطبوع روغن زیتون، سیر، ریحون و گوجه و البته پنیر. من عاشق ترکیب این پنج ماده ی غذایی هستم. واقعا شما رو به ایتالیا میبره و برمیگردونه. 😉 رنگ مواد به کار رفته تو این پیتزا، سبز ( ریحان …

حلیم بادمجون

حلیم بادمجان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1394 همیشه وقتی صحبت از درست کردن پیتزا توی خونه میشه، همه از درست کردن خمیرش به عنوان قسمت سختش یاد میکنند. خمیرهای آماده بیرون که توی بسته بندی فروخته میشه، معمولا خشکن و بعد از پخت لطافت ندارند. قبلا توی این پست طرز درست کردن پیتزا تابه …

مرغ اندونزی

مرغ اندونزیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم برای 4 نفر: مرغ ( سینه یا ران یا هردو) 4 تکه سویا سس 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه آب لیموی تازه 1/3 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم کره 1/4 پیمانه کاهو، سیب زمینی …

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 غذای دوست داشتنی و پای همیشگی سفره های ایرانی. من گاهی توی مواد کوکو سبزی کوهی خشک شده یا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده میریزم که خوشمزه ش میکنه. ولی دستور زیر بیس اصلی کوکو سیب زمینیه. مواد لازم: سیب زمینی ۵-۶ عدد تخم مرغ ۳ …

مک اند چیز

مک اند چیز (Mac and Cheese)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مک اند چیز (macaroni and cheese) یا همون ماکارونی و پنیر یک غذای محبوب با اصالت انگلیسیه که معمولا از پاستای ماکارونی و پنیر تشکیل میشه، اما میتونه شامل مواد دیگه ای مثل سس سفید و پودر نان و … هم باشه. ماکارونی نوعی از پاستاست که …

پیتزا تابه ای

پیتزا تابه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 دستور خمیر این پیتزا رو اولین بار دوست خوبم “زهرا” تو نی نی سایت بهم معرفی کرد که البته خودش از یه وبلاگ دستورشو گرفته بود. من اول از زهرا جون و بعد هم از اون وبلاگ تشکر میکنم که منو با این خمیر آشنا کردن. خمیر …

فتوچینی آلفردو

فتوچینی آلفردوی مرغ و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 سس آلفردو یکی از سسهای معروف و پرطرفدار اصالتاً ایتالیاییه. این سس توسط شخصی به نام آلفردو در رستورانش برای اولین بار اختراع شد که مورد پسند مشتریهاش قرار گرفت و کم کم به محبوبیت امروزی رسید. گفته شده آلفردو اولین بار این سس رو برای همسرش …

عدس پلو

عدس پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 22ام, 1395 عدس پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه و پرخاصیت ایرانیه. عدس سرشار از آهنه و اگه کنار گوشت قرمز خورده بشه جذب آهنش بهتر و بیشتر صورت میگیره. پس بهتره که سعی کنید همیشه عدس رو در کنار پروتئین گوشتی میل کنید تا خواصش رو کاملتر دریافت …

میگو سوخاری

میگو سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 یکی از پرطرفدارترین روشهای طبخ میگو سوخاری کردن اونه. مواد لازم: میگو رگ زده ۲۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد آرد معمولی مقداری آرد سوخاری مقداری نمک و فلفل سیاه مقداری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: تخم مرغ …

قرمه سبزی

قرمه سبزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 16ام, 1394 معروف ترین و خوشمزه ترین خورشت ایرانی. یعنی کسی هست که دوستش نداشته باشه؟ در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلفی پخته میشه ولی اصل همه تقریبا یکسانه. مثلا بعضیا به قرمه سبزی کمی رب اضافه میکنند، بعضیا با لوبیا چیتی و بعضیا با قرمز و حتی …

تاس کباب

تاس کباب

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مواد تشکیل دهنده ش معمولا سیب زمینی، گوجه، هویج، گوشت قرمز، به و آلو و … است. بسته به سلیقه و ذائقه میشه مواد تشکیل دهنده رو تغییر داد و بازم یه تاس کباب خوشمزه داشت. توی تاس …