کتلت

کتلت

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 کتلت رو معمولا دو جور درست میکنند، با سیب زمینی خام و با سیب زمینی پخته. من همیشه از سیب زمینی خام استفاده میکنم و از نتیجه کار هم از لحاظ بافت و هم از لحاظ مزه بسیار راضیم. هیچ وقت هم کتلتهام خرد نشده. چون بارها …

تونا بالز

تونا بالز

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 تونا بالز رو اولین بار توی سایت شف طیبه دیدم. پیش غذا یا کنار غذای خوبیه برای مهمونیاتون. سفره رو قشنگ میکنه و بامزه است. البته اگه طعم تن ماهی رو دوست داشته باشید. توی نت دستورات مختلفی برای تونا بالز هست که تا جایی که من …

دسر لایه ای کیک و پودینگ شکلاتی

دسر لایه ای کیک و پودینگ شکلاتی

این دسر برای مهمونیا و تولدا و جشنها عالیه. هم راحت درست میشه و هم خیلی شیکه و مهمتر از همه خوشمزه ست. توی دسرهای لایه ای دست آدم خیلی بازه و میشه کلی روشون مانور داد. انواع مغزها، انواع پودینگها، کیک یا بیسکوییت دلخواه، خامه، بستنی و … میشه توشون جا داد و خوبیش …

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 یه دسر خوشمزه برای عاشقان شکلات. پودینگ شکلاتی دو نوعه، یکی همین که امروز تو این پست میخوام بذارم که یه دسر کرمی نرمه و بیشتر توی آمریکا و کانادا و آسیا مرسومه و یه نوعم بافت کیک مانند داره که تو انگلیس و استرالیا محبوبه. در …

جغور بغور

جغور بغور ( خوراک جگر )

جغور بغور یا چغور پغور یه خوراک خوشمزه و فوق العاده مقوی با جگر و دل و قلوه گوسفنده. معمولا در تهیه این خوراک از جگر سفید هم استفاده میشه که من اون رو حذف میکنم. خیلی خیلی خوشمزه ست و خیلی هم غذای سنگینیه. یعنی مقدار کمش هم کلی سیر میکنه. اسکاتلندیا یه غذای …

کروکت مرغ

کروکت مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 اینم یه غذای شیک و خوشمزه. مناسب مهمونیا و باب طبع کوچولوهای بد غذا. کروکت به غذای لقمه ای میگن که معمولا ماده ی اصلیش سیب زمینی یا انواع گوشتها یا پنیره که در پودر سوخاری غلتونده میشه و سرخ میشه. داخل کروکت هم میتونه با سبزیجات …

سیب پلو

سیب پلو

من اولین بار دستور  این غذا رو  از دوست خوبم روناک گرفتم و درست کردم. این غذا اصالت کرمانشاهی داره ولی به مناطق دیگه ی ایران هم رسیده و شناخته شده. این پلو ترکیبی از برنج و سیب زمینی و شویده. غذای خوشمزه و راحتیه. من که عاشق پلوهاییم که سبزی توش باشه. این پلو …

ماهی سرخ کرده

ماهی سرخ کرده سریع و راحت

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 11ام, 1393 این ساده ترین روش پخت ماهیه که در کنار سبزی پلو یا به تنهایی میتونید بخورید. خیلی راحت و سریع آماده میشه و بسیار هم خوشمزه ست. یادتون باشه تو برنامه غذاییتون حتما هفته ای دو وعده ماهی یا غذای دریایی رو داشته باشید. من معمولا از …

تست مرغ و پنیر

تُست مرغ و پنیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 یه غذای خیلی خوشمزه و آسون. گاهی پیش میاد که از غذای وعده قبلتون (که تو این مورد مثلا زرشک پلو با مرغ یا خوراک مرغه) کمی مونده ولی مقدارش کافی نیست یا اینکه از غذای تکراری خسته شدید. بهترین پیشنهاد برای وعده ی بعدی این تست …

موساکا

موساکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 موساکا (Moussaka) یک غذای اصالتا یونانیه که تشکیل شده از لایه های بادمجان، گوشت و پنیر که یه لایه ی ضخیم بشامل روشون رو میپوشونه و در انتها در فر پخته میشه تا لایه ی رویی طلایی بشه. البته ورژن های مختلفی از این غذا درست میشه …

قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 یه سوخاری خوشمزه که من شخصا خیلی دوسش دارم. فکر کنم خوشمزه ترین روش طبخ قارچ سوخاری کردنش باشه. البته قارچ کبابی هم عالیه. قارچ سوخاری میتونه به عنوان پیش غذا یا ساید دیش ( دورچین ) استفاده بشه، هم شیکه و هم خوشمزه. مواد لازم: قارچ …

مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 اگه دنبال دستور یه مرغ خوشمزه و در عین حال رژیمی هستید این دستور به کارتون میاد. میتونید در کنار زرشک پلو این مرغ رو سرو کنید یا بدون پلو و به صورت رژیمی میلش کنید. تو پخت این مرغ نه از روغن استفاده شده و نه …

لازانیا

لازانیا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه لازانیا پای ثابت میز مهمونیا و وعده ی غذایی خانواده ها شده. این غذای خوشمزه اصالت ایتالیایی داره و به طور سنتی در ایتالیا از لایه های پاستای ورقه ای مخصوص ( لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست میشه. در کشورهای دیگه …

نان گیسو

نان گیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 امروز با دستور یه نون خوشمزه با بافتی عالی اومدیم. این نون برای صبحانه هم گزینه ی مناسبیه. این نکته رو بگم که این نون شیرین نیست و یه نون معمولیه. انتظار طعم خیلی شیرین نداشته باشید. تو این پست عکس مرحله به مرحله نحوه ی بافت …

فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 فیله مرغ سوخاری از غذاهای محبوب و خوشمزه ایه که درست کردنش تو خونه هم راحته و  هم به صرفه.  اگه این غذا رو دوست دارید ولی بیشتر اون رو بیرون از خونه در رستوران و فست فود میل میکنید یک بار با این دستور امتحانش کنید …

کیک غذای فرشته

کیک غذای فرشته (Angel food cake)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1393 کیک غذای فرشته یا Angel Food Cake یه نوع کیک اسفنجیه که به علت سبک و کرکی و لطیف بودنش  به غذای فرشته ها تشبیهش کردند. توی این کیک از تعداد زیادی سفیده تخم مرغ استفاده میشه و میشه گفت یه کیک رژیمیه. چون از روغن هم …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …

تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1395 تارت نوعی شیرینیه که از یک بیس خمیری تشکیل میشه که روی اون رو با موادی مثل کرم کاستارد و یا انواع میوه ها و یا هر دو پر میکنند. لازم به ذکره تارت نوع غذایی هم داره. تارت و پای اگرچه معمولا یکسان در نظر گرفته …

پنکیک وگان

پنکیک وگان ( بدون تخم مرغ و لبنیات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 11ام, 1394 وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که تو اون هر نوع ماده ی غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف میشه. آدمای زیادی هستند که این شیوه تغذیه رو اختیاری انتخاب میکنند و هستند …

پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 26ام, 1396 پیتزا مارگریتا یک پیتزای اصیل ایتالیاییه با ترکیب مطبوع روغن زیتون، سیر، ریحون و گوجه و البته پنیر. من عاشق ترکیب این پنج ماده ی غذایی هستم. واقعا شما رو به ایتالیا میبره و برمیگردونه. 😉 رنگ مواد به کار رفته تو این پیتزا، سبز ( ریحان …