کشک بادمجون

کشک بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان متوسط ۴ عدد کشک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۱ حبه در صورت تمایل نعنا خشک دو قاشق غذاخوری گردوی ریز خرد شده مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مقداری طرز تهیه: بادمجان ها رو به درازا برش میزنیم و …

استامبولی با گوشت

استامبولی با گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک پلوی ساده و خوشمزه که من معتقدم هر چقدر میخوری سیر نمیشی. مواد لازم برای دو نفر: برنج ۲ پیمانه گوشت گوسفند بی استخوان ۲۵۰ گرم یا مقدار دلخواه پیاز ۱ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسط نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری رب ۱ …

چیکن کوردون بلو

چیکن کوردون بلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397   چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند.  البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …

سالاد سزار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …

بورک سیگارتی

بورک گوشت سیگارتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …

استیک

استیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393   استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه …

خورش قیمه

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396   خورش قیمه از پرطرفدارترین خورشهای ایرانیه. فکر نکنم کسی باشه که دوسش نداشته باشه. تو این پست طرز تهیه این خورش خوشمزه رو با هم میبینیم. مواد لازم برای سه  نفر: گوشت قیمه ای ۲۵۰ گرم لپه ۱ استکان پیاز ۱ عدد متوسط رب گوجه ۲ …

کیک هندوانه

کیک اسفنجی با تزیین هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 وقتی این کیک زیبا رو در بهار سایت دیدم تصمیمم رو گرفتم که برای یلدا حتما درستش کنم. واقعا تزیین بامزه ای داره. برای تزیین کیک گام به گام با بهارسایت پیش رفتم اما کیک اسفنجی رو با این دستور از سایت سفره خونه درست کردم. این …

بوکاتینی آل آماتریچانا

بوکاتینی آل آماتریچانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 20ام, 1395 دستور این پاستای هوس انگیز رو در سایت شف طیبه عزیز دیدم. من عاشق هر مدل پاستا هستم. به سرعت دست به کار شدم و درست کردم و خوردم و لذت بردم. طعم سیر و پنیر کوفته قلقلی ها عالیه. اگه شما هم وسوسه شدید که درستش …

تست رول

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یک پیش غذا یا وعده ی سبک مناسب برای مواقعی که هم عجله دارید و هم میخواهید غذایی مقوی و خانگی بخورید. بچه ها هم از خوردش مطمئنا لذت می برند. مواد لازم: نان تست به تعداد دلخواه پنیر ورقه ای (چدار، گودا یا پنیر تست) به …

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 شیرینی کشمشی خوب به نظر من باید کمی حالت خشکی و شکنندگی داشته باشه و رنگش هم روشن باشه. شیرینی کشمشی ساخت نونوایی فانتزی ها و شیرینی فروشیا متفاوته. من ورژن شیرینی فروشی ها رو می پسندم. همون مشخصاتی رو داره که گفتم. ولی اونی که نونوایی …

پنکیک

پنکیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 پنکیک در واقع یه جور کیکه که اغلب گرد و نازک و پهنه و روی تابه مخصوصش یا تابه معمولی و روی حرارت گاز درست میشه. در انگلیس پنکیک ها بدون عامل پف دهنده درست میشن و تقریبا شبیه کرپ هستند. در آمریکا پنکیک ها با عامل …

سالاد شیرازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394   سالاد شیرازی سالاد اصیل ایرانیه که اصلی ترین ویژگیش ریز خرد شدن مواد تشکیل دهنده شه. چاشنی اصلی سالاد شیرازی آبغوره است. اما در صورت تمایل میشه اون رو با آبلیمو جایگزین کرد. سالاد شیرازی در کنار پلو و خورشت های  ایرانی خیلی میچسبه. مواد لازم: …

عدسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 13ام, 1396   عدسی از جمله غذاهای مورد علاقه ی منه. طرز پخت ساده ای داره و همه اونو بلدن. ولی اینجا میذارم به دو دلیل: تکمیل آرشیو، و اینکه گاهی واقعا کسانی هستند که در آشپزی کاملا آماتورند. مثل خود من که اوایل آشپزی رو شروع کرده بودم …

میتلوف مرغ و سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393میت لوف غذاییه متشکل از گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و پودر نان که به شکل لوف درست میشه و در نهایت در فر حرارت میبینه و پخته میشه یا اینکه دودی میشه. لوف شکل قالب نان سوخاری خودمونه که ابتدا در قالب لوف پن پخته میشه …

آش رشته

آش رشته

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397  یکی از محبوب ترین آشهای ایرانی آش رشته است. این آش تقریبا در کلیه نقاط ایران به صورت یکسانی پخت میشه. آش رشته ترکیب خوبی از انواع مواد غذاییه. حبوبات، سبزی، لبنیات (کشک)، گندم (رشته) و بعضا آب گوشت در آش باعث میشه که آش غذای کاملی …

براونی

براونی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 براونی شکلاتی از خوشمزه ترین شیرینی های دنیاست. براونی بافتی بین کیک و کوکی ( شیرینی ) داره. معمولا به شکل مربعی برش داده میشه و سرو میشه. میشه در براونی از مغزهای دلخواه مثل گردو یا فندق، شکلات خرد شده ( چیپسی) سفید، خامه فرم گرفته …

کاپ کیک وانیلی

کاپ کیک وانیلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394  کاپ کیک ها دوست داشتنی هستند. از لحظه ی پخت تا خوردنشون هیجان انگیزه. توی فر وقتی پف کردن یه سری کیک کوچولوی گرد رو میبینی که چجوری هماهنگ دارن بالا میان لذت میبری و موقع خوردن وقتی نیاز به برش زدن و کارد و چنگال نداری …

دال عدس

دال عدسی ( دال )

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 دال عدس نوعی عدس نارنجی رنگه که ریزتر از عدس معمولیه. جنوبیها با این عدس نوعی غذا یا خوراک یا خورش درست میکنند که بسیار خوشمزه ست. نحوه ی درست کردن این خوراک مثل عدسی هست. مواد لازم: دال عدس ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد رب گوجه …

پائیا ( اسپانیا)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393 پائیا یه غذای اسپانیاییه که ماده ی اصلی اون برنجه. سه نوع پائیا بیشتر شناخته شده اند: پائیای والنسیا که شامل برنج سفید، سبزیجات، گوشت (خرگوش، مرغ، اردک یا حلزون)، لوبیا و ادویه جات است. پائیای دریایی که به جای گوشت های ذکر شده از گوشت آبزیان …