پاستا خانگی

پاستا خانگی

هیچ وقت به اینکه خودتون پاستا درست کنید فکر کردید؟ میدونید که دو نوع پاستا وجود داره. پاستای تازه و پاستای خشک. چیزی که ما همیشه استفاده میکنیم پاستای خشکه که به صورت بسته بندی به فروش میرسه ولی خارج از ایران پاستا به شکل خمیر تازه هم به فروش میرسه. پاستای تازه با پاستای …

کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا

امروز دستور یه کوفته خوشمزه از کشور ترکیه رو داریم. کوفته حسن پاشا تشکیل شده از کوفته های گوشتی که روشون با پوره سیب زمینی پوشونده میشه و میتونه توی سس گوجه پخته بشه. یه غذای خوشمزه و در عین حال شیکه که برای مهمونی و دورهمی ها هم مناسبه. غذای راحتیم هست، ورژن تنبلیش …

مرنگ هندوانه (۵)

مرنگ هندوانه

خوب کم کم به یلدا نزدیک میشیم و طبق رسم هر ساله ی سرآشپزباشی نوبت به دستورات یلدایی میرسه. امروز من توی اینستاگرام از شما پرسیدم که دستور بعدی یلدایی باشه یا غیر یلدایی که اکثرا دستور یلدایی خواستند. بنابراین با این دستور امروز اومدم. خیلی وقت بود که میخواستم آموزش مرنگ رو تو سایت …

کیک شکلات و بادام

کیک شکلات و بادام

میدونم که خیلی از شما عاشق شکلات هستید و چند وقت پیش هم تو نظرسنجی استوری اینستاگرام خیلیاتون به کیک شکلاتی رأی دادید ولی خوب کیک شکلاتی عزیز میدون رو به رولت تیرامیسو واگذار کرد و قسمت نشد پست بشه تا الان. البته کیکهای شکلاتی دیگه ای هم تو نوبت پست شدن هستن، پس با …

رولت کدو حلوایی (۷)

رولت کدو حلوایی

بازم فصل کدو حلواییه. توجه کردین که کدو حلوایی چقدر شبیه پاییزه. از درون و برون نارنجیه. عاشق رنگشم. طعشم که جون میده برای دسرهای خوشمزه. قبلاً تو سایت دستور وافل کدو حلوایی، کیک کدو حلوایی و کاپ کیک کدو حلوایی رو داشتیم. امروز میخوام رولت کدو حلوایی رو آموزش بدم. طعم این رولت فوق …

خورش مرغ و انار (۳)

خورش مرغ و انار

یکی از ترکیبات خیلی خوشمزه تو غذاها،‌ ترکیب مرغ با اناره،‌ حالا یا رب انار، یا آب انار یا دونه ی انار. الانم که فصل پاییزه و انار فراوونه و گردو هم گرونه :)) فسنجون اگه گرون در میاد، میشه این خورشت خوشمزه رو درست کرد و لذتشو برد. همین ترکیب رو با مرغ درسته …

ساندویچ بیکن، تخم مرغ و پنیر (۲)

ساندویچ تخم مرغ، بیکن و پنیر

یه وقتایی صبحانه رو باید مفصل خورد، مثلاً روزای تعطیل. یه موقعایی هم برنامه گشت و گذار یا کوهنوردی و … میذارید و از صبح زود میرید بیرون تا طرفای ظهر و کلی فعالیت بدنی دارید. گاهی هم پیش اومده شام جایی دعوتید و دیگه نمی صرفه ناهارم بخورید! 🙂 اینجور مواقع باید یه صبحانه …

کوکی دانه قهوه (۳)

کوکی دانه قهوه

امروز روز جهانی قهوه است. به همین مناسبت گفتم یه پست داشته باشیم مخصوص عشاق قهوه و چی بهتر از یه کوکی که هم شبیه دونه ی قهوه باشه و هم طعم قهوه بده. این کوکیای بامزه بسیار مناسب پذیرایی هستند و از اونجا که اندازه شون هم کوچیکه، راحت و بی دردسر سرو و …

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ (۴)

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ

ما خانوادگی خیلی جگر دوست داریم، اگه امکانش باشه کباب کنیم که چه بهتر. وگرنه خوراکش میکنیم. یا جغور بغور درست میکنم، یا خوراک جگر با رب انار. گاهی هم با سبزیجات مختلف می پزم که خیلی هم خوشمزه میشه. امروز دستور یه خوراک جگر با قارچ و سیب زمینی رو میخوام براتون بذارم. کلاً …

پاستا سوسیس و قارچ (۲)

پاستا سوسیس و قارچ

امروز دستور یه پاستای راحت و خوشمزه رو داریم که خیلی سریعم آماده میشه. من تو این پاستا از سوسیس استفاده کردم، شما اگه تمایلی ندارید میتونید به جاش از سوسیس یا کالباس خانگی یا مرغ استفاده کنید. طعم قارچ، سیر و سس سفید در کنار پاستا ترکیب خیلی خوبی ایجاد میکنه که همیشه جواب …

فریتاتای قارچ و تره کوهی

فریتاتای قارچ و تره کوهی

خیلی فکر کردم که اسم این پست رو فریتاتا بذارم یا کوکو. چون در اصل فریتاتا همون کوکوی خودمونه ولی برخلاف کوکو که معمولاً به صورت تکی شکل داده و سرخ میشه، مواد فریتاتا رو یک جا در تابه میریزند و سرخ میکنند یا تو فر میذارند. خلاصه که تصمیم گرفتم چون درسته سرخ شده، …

رولت تیرامیسو (۴)

رولت تیرامیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 17ام, 1399 طبق نظر سنجی که توی اینستاگرام گذاشتم، بین کیک شکلاتی و رولت، شما رولت رو انتخاب کردید. طبق وعده امروز با دستور رولت تیرامیسو اومدم. تیرامیسو یکی از دسرهای محبوب چند سال اخیره که مشخصه ش طعم پنیر خامه ای و قهوه است. رولت هم که دیگه …

کیک سمولینا (۲)

کیک سمولینا

آرد سمولینا آردیه که از نوعی گندم به نام گندم دوروم تهیه میشه و دونه های درشت تری نسبت به آرد گندم معمولی داره. معمولاً برای تهیه رشته های ماکارونی ازش استفاده میشه ولی در تهیه ی کیک و شیرینی هم ازش استفاده میشه. یکی از کاربردهای خونگی آرد سمولینا کیک سمولیناست که مخصوصاً در …

وافل بلژیکی (۲)

وافل بلژیکی

من همیشه وافل رو به سبک معمولی که میشناختم و رسپیش رو تو سایت هم گذاشتم (اینجا) درست میکردم. هر چی دستور وافل هم تو وب فارسی بود، همون دستور معموله که خمیرش تو مایه های خمیر پنکیکه و بیکینگ پودر به عنوان عامل پف دهنده استفاده میشه. این دستور یه وافل با بافتی شبیه …

سالاد کینوا

سالاد کینوا

احتمالاً الان دیگه همه با کینوا آشنایی دارن یا حداقل اسمش رو شنیدن. کینوا یه دونه ی خوراکیه که چند سالیه مصرفش باب شده. من همیشه رسپی های کینوا رو در بلاگهای خارجی میدیدم ولی تو ایران نداشتیم. فکر میکنم الان یکی دو سالی هست که کینوا توی فروشگاه های زنجیره ای بزرگ در دسترس …

زرشک پلو با مرغ (۳)

زرشک پلو با مرغ ۲

همونجور که توی پست زرشک پلو با مرغ که چند سال پیش تو سایت گذاشتم گفتم، من مرغ زرشک پلو رو به روشهای مختلفی درست میکنم. یکی از روشهایی که خودم خیلی دوستش دارم روشیه که امروز میخوام آموزش بدم. چند ماه پیش هم توی استوری عکسش رو گذاشتم و خیلی درخواست شد که آموزشش …

کیک شیر داغ

کیک شیر داغ

یکی از کیکهای خوشمزه ی روزگار کیک شیر داغه. اگه از طرفدارای کیکهای ساده هستید بهتون پیشنهاد میکنم کیک شیر داغ رو حتما امتحان کنید. هم درست کردنش آسونه هم بافت فوق العاده ای داره. بسیار سبک و پنبه ایه و به عنوان یه کیک عصرونه خوشمزه در کنار چایی حسابی میچسبه. من این کیک …

مارمالاد توت فرنگی (۴)

مارمالاد توت فرنگی

مربای مورد علاقه ی من همونطوری که احتمالاً قبلاً گفتم مربا آلبالوئه. فکر کنم تنها مرباییه که دوست دارم میوه توش درسته باشه و اصلا به صورت مارمالاد دوستش ندارم. ولی راجع به توت فرنگی دقیقا برعکسه. یعنی من توت فرنگی رو به صورت درسته توی مربا دوست ندارم. برام خوردنش سخته. ولی عاشق مارمالاد …

ژله فلفل دلمه ای

ژله فلفل دلمه ای

بد نیست بعد از مدتها یه سری هم به دسرهای ژلاتینه بزنیم. امروز دستور تهیه این ژله های خوشگل و بامزه رو داریم. ایده ش از من نیست و تمام کردیتش متعلق به ایده پرداز اولیه است که متأسفانه نمیشناسم تا لینکشون کنم. یه عکس تو اینستاگرام دیدم و خیلی خوشم اومد. خیلی وقت بود …

خورش بامیه با تمرهندی

خورش بامیه با تمرهندی

یکی از خوشمزه های این موقع از سال بامیه است. قبلاً دستور خورش بامیه رو تو سایت داشتیم. این بار با یه دستور کمی متفاوت اومدم. به صورت سنتی تو نواحی جنوب کشور خورش بامیه رو با تمرهندی درست میکنن. از طعمش نگم که خود بهشته. یه طعم ترش بی نظیری داره که با همراهی …