کوکی سیب زمینی سرخ کرده

شوگر کوکی یا کوکی شکری به شکل سیب زمینی سرخ کرده

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 با این دستور ساده کوکی های خوشمزه ای خواهید داشت که البته میزان شیرینیشون متوسطه. شما میتونید برای طبیعی تر جلوه دادن سیب زمینی ها ( کوکی ها ) بعد از پخت بر روی اونها شکر بپاشید ( مثل نمک روی سیب زمینی ) خمیر این کوکی …

هات چاکلت

هات چاکلت با مارشمالو قلبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 در روز ولنتاین هیچ چیزی به اندازه ی این فنجان هات چاکلت و قلب داخلش نمیتونه گویای محبت شما به عشقتون باشه. پس دست به کار شید و برای ولنتاین از این نوشیدنی داغ لذت ببرید. مواد لازم: شیر 4 پیمانه شکر 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 2 …

کیک مخمل قرمز

کیک مخمل قرمز

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 کیک مخمل قرمز یا Red velvet cake  کیکی با رنگ قرمز روشن، قرمز تیره یا قرمز قهوه ایه که معمولا از چند لایه کیک با رویه کریم چیز فراستینگ درست میشه. در گذشته کیک مخمل قرمز رنگش رو معمولا از واکنش شیمیایی کاکائو و سرکه به دست …

پنکیک قلبی

پنکیک قلبی ویژه ولنتاین

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 29ام, 1396 صبحانه عاشقانه روز ولنتاین میتونه کل روزتون رو زیباتر کنه. تو این پست یک نوع پنکیک آمریکایی رو آموزش دادم که توش از جوش شیرین هم استفاده شده بود و مدل ساده یا گرد درست شد. تو این پست با دستوری کمی متفاوت پنکیک قلبی رو داریم …

کریم چیز فراستینگ

کریم چیز فراستینگ (Cream Cheese Frosting)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398کریم چیز فراستینگ (cream cheese frosting) یک نوع کرم برای روی کیکهاست که مخصوصا در کیک هویج و کیک کدو حلوایی از این نوع کرم استفاده میشه. مواد تشکیل دهنده ش پنیر خامه ای، کره، پودر قند و وانیله. توی این پست یک نوع جدید از این نوع …

تیرامیسو

تیرامیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 تیرامیسو یک دسر خوشمزه ی ایتالیاییه که دیگه همه اونو میشناسند. در دستور اصلیش از تخم مرغ خام استفاده میشه که خوب ممکنه خطراتی داشته باشه. ولی این دستور شف طیبه عزیز که من هم ازش استفاده کردم و این تیرامیسوی خوشمزه رو درست کردم دیگه مشکل …

کرم

کرم پاتیسیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1393 کرم پاتیسیر (Creme Patissiere) یا همون کرم کاستارد کرمیه بر پایه زرده تخم مرغ، شیر، شکر و آرد. برای عامل غلظت دهنده ش معمولا از نشاسته ذرت استفاده میکنند. ( توضیح اینکه نشاسته ذرت با آرد ذرت متفاوته، نشاسته ذرت سفید رنگه و معمولا در دسرها به …

کیک هندوانه

کیک اسفنجی با تزیین هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 وقتی این کیک زیبا رو در بهار سایت دیدم تصمیمم رو گرفتم که برای یلدا حتما درستش کنم. واقعا تزیین بامزه ای داره. برای تزیین کیک گام به گام با بهارسایت پیش رفتم اما کیک اسفنجی رو با این دستور از سایت سفره خونه درست کردم. این …

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 شیرینی کشمشی خوب به نظر من باید کمی حالت خشکی و شکنندگی داشته باشه و رنگش هم روشن باشه. شیرینی کشمشی ساخت نونوایی فانتزی ها و شیرینی فروشیا متفاوته. من ورژن شیرینی فروشی ها رو می پسندم. همون مشخصاتی رو داره که گفتم. ولی اونی که نونوایی …

پنکیک

پنکیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 پنکیک در واقع یه جور کیکه که اغلب گرد و نازک و پهنه و روی تابه مخصوصش یا تابه معمولی و روی حرارت گاز درست میشه. در انگلیس پنکیک ها بدون عامل پف دهنده درست میشن و تقریبا شبیه کرپ هستند. در آمریکا پنکیک ها با عامل …

براونی

براونی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 براونی شکلاتی از خوشمزه ترین شیرینی های دنیاست. براونی بافتی بین کیک و کوکی ( شیرینی ) داره. معمولا به شکل مربعی برش داده میشه و سرو میشه. میشه در براونی از مغزهای دلخواه مثل گردو یا فندق، شکلات خرد شده ( چیپسی) سفید، خامه فرم گرفته …

باترکریم (ButterCream)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 15ام, 1395   باترکریم یک نوع فیلینگ یا رویه یا کرم تزیینی برای انواع کیک و کاپ کیک و دسره. مواد اصلی تشکیل دهنده ش کره و شکر هست. در تزیین کیک ها بر خلاف خامه فرم گرفته که ممکنه تو دمای محیط شکلش رو از دست بده، باترکریم …

کاپ کیک وانیلی

کاپ کیک وانیلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394  کاپ کیک ها دوست داشتنی هستند. از لحظه ی پخت تا خوردنشون هیجان انگیزه. توی فر وقتی پف کردن یه سری کیک کوچولوی گرد رو میبینی که چجوری هماهنگ دارن بالا میان لذت میبری و موقع خوردن وقتی نیاز به برش زدن و کارد و چنگال نداری …

مافین نارگیلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 اگه عاشق مافین هستید و طعم نارگیل رو هم دوست دارید این مافین رو امتحان کنید. خوشمزه است و عالی هم پف میکنه. امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم: آرد ۱و ۱/۴ لیوان شکر ۱/۲ لیوان پودر نارگیل ۱/۲ لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ بزرگ …

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی ( بدون شکلات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 یکی از انواع پرطرفدار کیک، کیک شکلاتیه. در این پست کیک شکلاتی بدون شکلات رو آموزش میدهیم. در واقع به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده شده است. مواد لازم: آرد  ۲ پیمانه کاکائو ۲/۳ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ …

کیک کاکائویی بدون تخم مرغ2

کیک کاکائویی بدون تخم مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 یکی از دغدغه های مادرانی که کوچولوشون آلرژی داره پیدا کردن غذاها و دسرهاییه که هم بچه ها دوست داشته باشند و هم از گروه آلرژن ها توشون استفاده نشه. تخم مرغ و لبنیات از جمله آلرژن هایی هستند که تو اکثر کیک ها و شیرینی ها …

وافل

وافل (Waffle)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 وافل نوعی شیرینیه که از حرارت دیدن خمیر وافل بین دو سطح چرب و داغ شده ی وافل ساز درست میشه. وافل ساز دستگاهیه مثل ساندویچ میکر که طرح و شکل های متنوعی داره. انواع و اقسام وافل بر حسب رسپی مورد استفاده یا شکل ظاهری وافل …