لواشک آلو

لواشک آلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 لواشک! اصلا با گفتن اسمش هم بزاق آدم ترشح میکنه. میشه لواشکو تو خونه به راحتی درست کرد. اینجوری از سالم بودن و بهداشتی بودنش هم مطمئنیم. با میوه ی دلخواهتون به همین روشی که تو این پست توضیح داده شده میشه لواشک درست کرد. من تو …

میلک شیک شکلاتی

میلک شیک شکلاتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 اگه عاشق شکلات و بستنی شکلاتی هستید، حتما از این میلک شیک شکلاتی هم لذت میبرید. حتما امتحان کنید. مواد لازم برای یک الی دو نفر: سس شکلاتی 3 یا 4 قاشق غذاخوری بستنی شکلاتی 1 پیمانه شیر 1/2 پیمانه طرز تهیه: همه ی مواد رو در …

بستنی انبه

بستنی انبه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 توی روزای گرم تابستون خوردن بستنی از واجباته. یه نوع بستنی موزی راحت و سریع رو قبلا آموزش دادیم. این بار یه بستنی خوشمزه ی خونگی با میوه ی تابستونی انبه رو آموزش میدیم. واقعا بستنی خوشمزه ایه. امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم برای 6 نفر: خامه …

کرامب کیک آلبالو

کرامب کیک آلبالو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 کرامب یا کرامبل کیک ها کیکهایین که یه رویه ی خرده ای شیرین دارند. کرامب در لغت به معنی خرده هست. این رویه از ترکیب آرد و کره و شکر درست میشه. بعد از مخلوط کردن مواد رویه و پودری شدنش، اون رو روی مایه کیک میریزن …

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 انواع سوپ ها گزینه های مناسبی برای پیش غذا هستند. سوپ ورمیشل یا همون رشته فرنگی یکی از سوپهای پرطرفدار و راحته که معمولا همه هم دوست دارن. این سوپ برای سفره ی افطار هم بسیار مناسبه. مواد لازم برای دو الی سه نفر: مرغ نصف سینه …

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه آش خوشمزه و کامل. یه جورایی بمب انرژیه.  حاوی گوشت و انواع حبوبات و غلات و سبزی.  غذای مناسبی برای بچه ها هم میتونه باشه. یه جا خوندم که اصل اسم این آش شعله قلمکاره. چون قدیم توی دیگ قلمکاری شده روی شعله درست میکردن. نمیدونم …

مربا آلبالو

مربای آلبالو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 تا آلبالو هست هم به اندازه کافی باید خورد هم باهاش خوردنیهای خوشمزه درست کرد. یکی از مرباهای خوشمزه آلبالوئه. برای من مربا یعنی مربا آلبالو و بعدشم هویج. مواد لازم: آلبالو تازه 1 کیلو شکر 1.5 کیلو طرز تهیه: آلبالوها رو  بشورید. هسته آلبالوها رو در …

بستنی جادویی

طرز تهیه بستنی فقط با یک ماده

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 امروز میخوایم یه بستنی خیلی راحت و خوشمزه یاد بگیریم که فقط توش از یه ماده غذایی استفاده شده؛ موز! خیلی درست کردنش ساده و در عین حال جالبه. موزهای یخ زده رو توی بلندر یا مخلوط کن اینقدر هم میزنید تا تبدیل به بستنی بشه! به …

خوراک قفقازی

خوراک قفقازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 اولین بار دستور این خوراک رو سالها پیش توی سایت روزمنو از دوست خوبم هانا جون دیدم. یادمه اون موقع غذای جدیدی بود و خیلیا درست کردند و خوششون اومد. راستش اصلا نمیدونم چرا این غذا اسمش خوراک قفقازیه و اصالتش کجاییه. البته خیلی سرچ زدم ولی …

میلک شیک هندوانه

میلک شیک هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 توی گرمای تابستون یکی از میوه هایی که خیلی خیلی میچسبه هندوانه است. میشه تو نحوه ی خوردن هندونه یه کم تنوع ایجاد کرد و باهاش دسرها و نوشیدنی های مختلفی درست کرد. یکی از این نوشیدنیها میلک شیک هندوانه است. شاید ترکیب شیر و هندوانه به …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …

تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1395 تارت نوعی شیرینیه که از یک بیس خمیری تشکیل میشه که روی اون رو با موادی مثل کرم کاستارد و یا انواع میوه ها و یا هر دو پر میکنند. لازم به ذکره تارت نوع غذایی هم داره. تارت و پای اگرچه معمولا یکسان در نظر گرفته …

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یک پیش غذای خوشمزه و سبک و مقوی. اسفناج سرشار از آهن، پتاسیم، ویتامین A , B3 و C است. طبع سردی داره و بهتره برای متعادل کردن ماست و اسفناج که هر دو سرد هستند از مقداری نعنا خشک در بورانی استفاده کنیم. مواد لازم: اسفناج …

حلیم بادمجون

حلیم بادمجان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …

بروسکتا

بروسکتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 بروسکتا (bruschetta) یک پیش غذای ایتالیاییه که تشکیل شده از نون تست شده ای که روش رو سیر می مالند و با گوجه، پیاز، سیر و روغن زیتون میپوشونند. مواد تاپینگ بروسکتا تنوع زیادی داره و میتونه شامل انواع سبزیجات، گوشت، لوبیا و پنیر هم باشه ولی …

هات چاکلت

هات چاکلت با مارشمالو قلبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 در روز ولنتاین هیچ چیزی به اندازه ی این فنجان هات چاکلت و قلب داخلش نمیتونه گویای محبت شما به عشقتون باشه. پس دست به کار شید و برای ولنتاین از این نوشیدنی داغ لذت ببرید. مواد لازم: شیر 4 پیمانه شکر 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 2 …

پاستا سبزیجات

پاستا سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 اگه طرفدار غذای گیاهی هستید یا از خوردن غذای گوشتی خسته شدید حتما از این غذا خوشتون میاد. پاستایی که تو این غذا استفاده کردم پاستا پیچی یا فنری یا پاستا روتینی (Rotini) هست که البته میتونید با هر نوع پاستای دیگه جایگزین کنید. مواد لازم: نصف …

استامبولی با گوشت

استامبولی با گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک پلوی ساده و خوشمزه که من معتقدم هر چقدر میخوری سیر نمیشی. مواد لازم برای دو نفر: برنج ۲ پیمانه گوشت گوسفند بی استخوان ۲۵۰ گرم یا مقدار دلخواه پیاز ۱ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسط نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری رب ۱ …

سالاد سزار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …

سالاد شیرازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394   سالاد شیرازی سالاد اصیل ایرانیه که اصلی ترین ویژگیش ریز خرد شدن مواد تشکیل دهنده شه. چاشنی اصلی سالاد شیرازی آبغوره است. اما در صورت تمایل میشه اون رو با آبلیمو جایگزین کرد. سالاد شیرازی در کنار پلو و خورشت های  ایرانی خیلی میچسبه. مواد لازم: …