نوشته های ارسال شده در دسته سس و دیپ

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 رأی, میانگین: 3٫89 از 5)
    Loading...
  • پستو

    پستو

    پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از…

  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 رأی, میانگین: 3٫33 از 5)
    Loading...
  • بشامل

    سس بشامل

    بشامل یا سس سفید سسیه که در خیلی از غذاها مثل لازانیا و موساکا کاربرد داره. همچنین خودش پایه ی خیلی از سسهای دیگه است. مواد لازم: آرد ۲ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم شیر…