خیلی وقته تو سایت پست ساندویچی نداشتیم. ساندویچ طرفدارای خودش رو داره، مخصوصاً مادرهایی که بچه مدرسه ای دارند خیلی به کارشون میاد. قبلاً یه پست تو سایت داشتیم به اسم ساندویچ های مخصوص مدرسه…
هویج پلو یکی از غذاهای مورد علاقه ی منه. البته من هویج پلوی شیرین دوست ندارم، تو بیشتر دستورات هویج رو مثل مربا درست می کنند و لای برنج میذارند ولی این دستور هویج پلو…
سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم. سال نو مبارک. امیدوارم تو سال جدید به همه ی آرزوهای قشنگتون برسید و سال ۹۶ پر باشه از شادی و سلامتی و موفقیت. امروز بعد از یه وقفه…
سالاد الویه از اون دسته غذاهاییه که من هیچ وقت از خوردنش سیر نمیشم و تا وقتی تو یخچال داشته باشیم، مدام سر یخچال یه ناخنکی بهش میزنم 😉 ولی این غذای خوشمزه که اتفاقاً…
سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا…
یکی از خمیرهای خوش قلق که خیلی بین خانومهای کدبانو طرفدار داره خمیر جادوییه که قبلاً دستورش رو در سایت داشتیم و باهاش چند مدل غذا هم درست کردیم. امروز میخوام دستور یه خمیر دیگه…
این خوراک مرغ با پرتقال درست میشه و هیچ ادویه ی خاص دیگه ای به جز کمی زعفرون نداره، خیلی خوشمزه و لذیذه و رنگ قشنگی هم داره. این مرغ پرتقالی از اون غذاهاییه که…
اگه یادتون باشه قبلاً تو پست بنیه ی مرغ گفتم که خمیر بنیه دستورات مختلفی داره که جوجه چینی رو هم با یکی از انواع همین خمیر درست میکنند. در خمیر جوجه چینی از ماءالشعیر…
بِنیه در اصل یه نوع شیرینی فرانسویه که خمیرش رو در روغن سرخ میکنند و با پاشیدن پودر قند سرو میکنند. خمیر بنیه همون خمیر کلمی یا choux pastry هست که بیس خیلی از شیرینی…
این پلو از اون دسته غذاهای آسونیه که وقتی میرم سر یخچال و میبینم چند نوع سبزیجات دارم به ذهنم میرسه درستش کنم. تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه و میتونید هر چی دوست دارید…
گراتن (gratin) به غذایی گفته میشه که با رویه ای از پنیر یا خرده نان یا تخم مرغ و یا کره پوشانده شده و تا طلایی شدن رویه در فر گذاشته میشه و سپس با…
این پلوی خوشمزه و زیبا یکی از راههای سرو پلو در مهمانی هاست. هر چند خود این پلو به قدری خوشمزه است که میشه به تنهایی هم خوردش ولی میتونید در کنار خورشتهای مختلف تو…
جوجه کباب رولی در واقع فیله ی مرغیه که رول شده و به سیخ چوبی زده شده و در تابه سرخ شده، پس میشه گفت جوجه کباب تابه ای هست. غذای خوشگلیه مخصوصاً برای بچه…
چند وقت پیش تو گروه دوستانه مون یه کلیپ دیدم از برنامه آشپزی به خانه برمیگردیم که مربی آشپزی آقای نمازی با ساده ترین مواد مرغ سوخاری پولک دار درست میکرد. به نظرم خیلی جالب…
قبلاً در پست استیک بوقلمون مختصری از فواید گوشت بوقلمون رو گفتم. همونجوری که تو اون پست خوندید سینه ی بوقلمون گوشت سفید محسوب میشه و رونش گوشت قرمز. ران بوقلمون از نظر ظاهری بعد…
شنیتسل یه غذای گوشتیه ، با اصالت آلمانی-اتریشی. البته ما معمولاً شنیتسل رو با گوشت مرغ میشناسیم ولی شنیتسل رو میشه با گوشت گوساله، گاو، گوسفند و بوقلمون هم درست کرد. امروز آموزش شنیتسل مرغ…
سوپ جو یکی از معروفترین و محبوب ترین سوپهای ما ایرانیهاست. این سوپ دسته بندیهای زیادی داره. از نظررنگ نهایی معمولا این سوپ دو نوعه، سفید و قرمز ( یا نارنجی ). در نوع سفید…
همه ی شما حتماً با کباب مرغ چوبی آشنا هستید. قطعه های کوچیک مرغ رو بعد از مزه دار کردن به سیخ چوبی میزنند و در فر میپزند یا در روغن سرخ میکنند. حالا تو…
با مرغ همیشه میشه غذاهای متنوع و خوشمزه ای درست کرد. خوبیش اینه که طعم مرغ به همه نوع سبزیجات میخوره و دستتون بازه. یکی از انواع خوراکهایی که با مرغ میشه درست کرد همین…
گوشت بوقلمون گوشت بسیار مفیدیه. جالبه که بوقلمون هر دو نوع گوشت سفید و قرمز رو داره! ران بوقلمون قسمت گوشت قرمز این پرنده است و قسمت سینه و بالهاش گوشت سفید محسوب میشه.…
ما را دنبال کنید در: