ژله فلفل دلمه ای

ژله فلفل دلمه ای

بد نیست بعد از مدتها یه سری هم به دسرهای ژلاتینه بزنیم. امروز دستور تهیه این ژله های خوشگل و بامزه رو داریم. ایده ش از من نیست و تمام کردیتش متعلق به ایده پرداز اولیه است که متأسفانه نمیشناسم تا لینکشون کنم. یه عکس تو اینستاگرام دیدم و خیلی خوشم اومد. خیلی وقت بود …

چیزکیک توت فرنگی (۵)

چیزکیک توت فرنگی ( بدون فر )

میوه های تابستونی جون میدن برای درست کردن دسرهای خوشمزه و رنگارنگ. مخصوصاً که دسر سرد باشه و نیاز به روشن کردن فر نباشه. دستور امروز ما چیزکیک سرد یا یخچالی توت فرنگیه. همونطور که قبلاً تو دستور چیزکیک انار گفته بودم، چیزکیکها دو نوع هستند، نوع پختنی و نوع سرد (بدون نیاز به فر). …

رول خرما (۴)

رول خرما

یه دسر خوشمزه براتون آوردم که مناسب ماه رمضانم هست. طعمش عالیه و اگه مثل من عاشق خرما باشید، کلی لذت میبرید. علاوه بر این شیک هم هست و اگه میخواید رو سفره ی افطار یه دسر متفاوت و زیبا بذارید پیشنهاد من به شما رول خرما یا خرما رولتیه. برای این دسر باید از …

باسلوق هندوانه ای

باسلوق هندوانه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 داریم به شب یلدای عزیز نزدیک میشیم. من عاشق یلدام، هم به خاطر رسم و رسوم زیباش و هم به این دلیل که نوید بلند شدن روزا رو میده و برای منی که عاشق نیمه اول سالم حس خوبیه که چله زمستون رسیده و داریم آروم آروم …

قطاب

قطاب

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 قطاب رو که دیگه همه میشناسن. شیرینی سنتی و اصیل ایرانی که بیشتر ما به اسم قطاب یزدی میشناسیمش، البته شهرهای دیگه هم مثل کرمان و نواحی شمالی ایران این شیرینی رو دارند ولی معروف ترین نوع این شیرینی مربوط به یزده که یه جورایی سوغات این …

رولت حلوا

رولت حلوا

معمولاً یه پای ثابت سفره های رمضان و مراسم مذهبی حلواست. حلوا به شکل سنتی و با تزیین های مرسوم هم همیشه طرفدار داره ولی اگه دنبال یه ایده ی جدید برای سرو حلوا هستید میتونید رولت حلوا رو امتحان کنید. نان این رولت همون نان یا شیرینی رولت محبوب و معروفه که قبلاً هم …

حلوا

حلوا

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 قبلاً طرز تهیه حلوای سه رنگ رو در سایت داشتیم. امروز میخوام طرز تهیه یه حلوای خوشمزه مجلسی رو با تمام نکاتش آموزش بدم . من به شخصه حلوا رو تیره دوست دارم و همیشه آرد رو اونقدر تفت میدم تا رنگش کاملاً قهوه ای بشه ولی …

کاچی

کاچی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 کاچی یه دسر اصیل ایرانیه که بسیار مناسب ایام ماه رمضانه. مواد اصلی تشکیل دهنده کاچی آرد و کره و شکره که به همین دلیل انرژی زیادی داره ( و البته کالری بالا) و حتماً شنیدید که برای خانمهای تازه زایمان کرده و افراد لاغر کاچی رو …

حلوای هویج

حلوای هویج

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 یکی از خوشمزه ترین حلواها حلوای هویجه، البته از نظر من همچنان حلوای خرما در رده ی اول لیست حلواهای خوشمزه است ولی این حلوای خوش رنگ هم طعم و ظاهرش عالیه. برای سفره ی افطار ماه رمضان هم گزینه ی خوبیه. شما میتونید حلواهای مختلف رنگی …

باقلوا

باقلوا با خمیر یوفکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 یکی از شیرینی هایی که خیلی درخواست آموزشش رو داشتین باقلواست. باقلوا شیرینی محبوب در کشورهای ایران، ترکیه و بعضی کشورهای عربیه. من خیلی طرفدار شیرینی های شیره دار نیستم چون شیرینیش برام زیاده و زود دلم رو میزنه. خوبی درست کردن این جور شیرینی ها اینه …

توپک خرما

توپک خرما

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 توپک خرما یه شیرینی بسیار مقوی و پر خاصیته که مخصوصا برای مراسم و مناسبتهای مذهبی و همچنین در ماه رمضان گزینه ی بسیار خوبی برای پذیراییه. ظاهرش هم برای بچه هایی که خرما و مغزها رو نمیخورند دل انگیزتره و بیشتر به خوردن ترغیبشون میکنه. برای …

پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتای زعفرانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 یکی از خوشمزه ترین طعمهای ممکن برای من ترکیب زعفرون و گلاب و پسته است. اگه یادتون باشه تو پست بستنی سنتی گفتم که چقدر عاشقشم. حالا اگه درست کردن بستنی سنتی براتون سخته و با همون طعم یه دسر غیر از بستنی میخواید توصیه اکید میکنم …

پاناکوتای گلاب

پاناکوتای گلاب

گلاب برای ما ایرانیا عطر و طعم آشنایی داره و معمولاً میشه به دسر و کیک و شیرینی های مختلف اضافه کنیم و تقریباً یه ورژن ایرانی ازشون بسازیم. تو این پست گلاب رو به پاناکوتا که یه دسر ایتالیایی هست اضافه کردیم و یه پاناکوتای ایرانی درست کردیم که مخصوصاً برای ایام ماه رمضان …

پاناکوتا با ژله انار

پاناکوتا با ژله انار

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 یکی از خوردنیها یا بهتره بگم میوه های مرسوم شب یلدا انار زیبا و خوشمزه است. انار اونقدر خودش خوشگله که میشه همونجوری ساده هم روی میز یلدا گذاشت و لذتشو برد. ولی میشه یه کم زحمت بیشتری به خودمون بدیم و  باهاش دسرهای خوشمزه درست کنیم. …

باسلوق

باسلوق

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 کم کم داریم به پایان پاییز و شب یلدا نزدیک میشیم. سعی میکنم پستهای مربوط به یلدا رو تو این دو هفته ی باقیمونده اضافه کنم. یکی از خوراکیهای مرسوم شب یلدا باسلوقه. باسلوق شیرینی سنتی ایرانی و سوغات برخی شهرهای ایرانه. بیاید امسال باسلوق شب یلدامون …

کرم کارامل

کرم کارامل

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1393 کرم کارامل یه دسر فرانسویه که پایه ش یه کرم کاستارده و روش لایه ای از کارامل. کرم کارامل رو بهتره توی قالبهای تک نفره درست کرد چون برگردوندنش از قالب بزرگ ممکنه باعث بشه دسر بشکنه. درست کردن این دسر توی ظرفهای بزرگ هم ممکنه باعث …

مسقطی

مسقطی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 یه دسر مناسبتی دیگه ویژه ی رمضان. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه ای ) ولی میشه روونتر درستش کرد و گرم مصرف کرد که خیلی برای نرم کردن گلو تو سرماخوردگی …

حلوا سه رنگ

حلوای سه رنگ مجلسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 این حلوای زیبا و خوشمزه برای مهمونیای ماه رمضون خیلی مناسبه. راستش از نظر طعم من حلوای خرما رو با هیچ حلوایی قابل مقایسه نمیدونم که اونم حتما تو یه پست به زودی طرز تهیه ش رو میذارم، ولی اون به دلیل رنگ خرما و تیره شدن …

شله زرد

شله زرد

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 دسر سنتی ایرانی، خوشمزه و خوش رنگ. بسیار مناسب برای ماه رمضان و مهمانیهاش. خیلی هم درست کردنش ساده ست. امیدوارم لذت ببرید. مواد لازم برای چهار نفر: برنج ۱ پیمانه ( نیمدونه بهتره ) شکر ۱,۵ پیمانه آب ۸ پیمانه مغز پسته و بادام و زعفران …

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 زولبیا و بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضانه. چقدر خوبه که بتونیم تو خونه درست کنیم و از سالم بودنش هم مطمئن باشیم. درست کردنش اصلا کار سختی نیست. تنها وسایلی که نیازه یه قیف با ماسوره شکوفه و یه ماسوره باریک ساده ست. البته قیف زولبیا خاصه …