لمینگتون

لَمینگتون یا کیک لمینگتون یه نوع کیک استرالیاییه که برشهای مربعی ( مکعبی ) کیک رو در شکلات ذوب شده میغلتونند و بعد با پودر نارگیل کاور میکنند. شکلات روی کیک خودشو میگیره و تا یه حدی هم توی بافت سطحی کیک نفوذ میکنه و با ترکیب پودر نارگیل طعم فوق العاده ای به کیک …

سالمون گریل شده

سالمون گریل شده

یکی از ماهی های خوشمزه و گوشتی و کم تیغ ماهی سالمونه که گوشت نارنجی ای داره. من البته ماهی سالمون ایرانی ( قزل آلای سالمونی ) هم با قیمت خیلی پایینتر چند جا دیدم که گوشتش سفیده ولی تابحال استفاده نکردم و نمیدونم مزه ش چجوریه. البته تعریف شنیدم که میگن خوبه. این ماهی …

صبحانه انگلیسی

صبحانه انگلیسی

صبحانه انگلیسی یا صبحانه کامل یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین  غذاهای بریتانیاست. همونطور  که از اسمش پیداست معمولاً در وعده ی صبحانه صرف میشه و بسیار مقویه. من البته معمولاً این غذا رو به عنوان شام و گاهی ناهار درست میکنم چون درست کردنش زمان بره و خوب صبح کی میتونه این …

رتتویی

رتتویی (۲)

قبلاً دستور رتتویی رو تو سایت داشتیم و اونجا در موردش توضیح دادم و گفتم که به دو شکل درست میشه، یکی مخلوط و یکی لایه لایه. امروز میخوام آموزش رتتوی لایه ای رو براتون بذارم. این مدل خوراک شیکی بهتون میده که رسمی تر از مدل مخلوطه. دوستان گیاهخوار و وگان هم این غذا …

کیوسکی

کیِوسکی

سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم. سال نو مبارک. امیدوارم تو سال جدید به همه ی آرزوهای قشنگتون برسید و سال ۹۶ پر باشه از شادی و سلامتی و موفقیت. امروز بعد از یه وقفه ی طولانی در خدمتتون هستم با یه غذای خوشمزه. چیکن کیِف (chicken kiev) یا کیوسکی (Kievsky) سینه ی مرغیه که …

سالاد الویه

سالاد الویه

  سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی از تفاوتهاش با نوع ایرانیش این باشه …

کروک مسیو

کروک مسیو

دوستان عزیزم سلام. امیدوارم تأخیر طولانی من در پست گذاشتن و پاسخ دادن به کامنتها رو ببخشید. من چند وقته به شدت گرفتارم. یه امتحان داشتم که خدا رو شکر تموم شد، ولی خیلی فکر و وقتم رو مشغول کرده بود. از طرفی برای سایت هم برنامه های جدیدی دارم که مشغول اونها هم هستم. …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

رتتویی

رتتـویـی

کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. در مورد نحوه ی پختش هم بحث زیاده، …

پای چوپان

پای چوپان

  پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به صده ی ۱۸۰۰ میلادی در انگلیس که …

شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ

شنیتسل یه غذای گوشتیه ، با اصالت آلمانی-اتریشی. البته ما معمولاً شنیتسل رو با گوشت مرغ میشناسیم ولی شنیتسل رو میشه با گوشت گوساله، گاو، گوسفند و بوقلمون هم درست کرد. امروز آموزش شنیتسل مرغ رو داریم. برای شنیتسل بهتره از قسمت سینه ی مرغ استفاده کنید ولی من خودم شنیتسل رو با رون مرغ …

پستو

پستو

پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده از هاون درست میکردند، به این ترتیب که …

راگو

راگو

راگو یه خوراک فرانسویه که معمولا از گوشت و سبزیجات مختلف تشکیل میشه. یه غذای مقوی و خوشمزه است که شباهت به تاس کباب خودمون داره. تو این غذا به جای گوشت میشه از مرغ استفاده کرد و یا حتی بدون گوشت درستش کرد. تو خونه ی ما که اینقدر طرفدار داره که توی برنامه …

کباب ترکی

کباب ترکی گوشت ( دونر کباب )

اگه یادتون باشه چند وقت پیش طرز تهیه کباب ترکی مرغ رو داشتیم که فوق العاده ست و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. تو این پست طرز تهیه کباب ترکی گوشت یا همون دونر کباب رو داریم که اصالت ترکی داره. قبلا هم گفتم که درست کردن کباب ترکی اصل ابزار خاص میخواد ولی میشه …

لازانیا رولی

لازانیا رولی

دستور لازانیا رو قبلا داشتیم. لازانیا رولی یه مدل دیگه از سرو لازانیاست که تک نفره ست و دیگه مشکل برش زدن و بیرون ریختن موادش رو نداره. شیک هم هست و مناسب مهمونیا. فقط یه کم درست کردنش وقت بیشتری میبره. امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم برای 12 رول: گوشت چرخکرده 250 گرم پیاز …

هش براون

هش براون

هش براون (Hash Browns) که اسم اولیه ش Hashed browned potatoes بوده یه نوع خوراک ساده است که در اون سیب زمینی رو رنده میکنند یا به صورت نوارهای باریک برش میزنند و بعد در روغن سرخ می کنند. توی آمریکا هش براون به عنوان صبحانه در کنار تخم مرغ نیمرو یا سرخ شده یا …

اسپاگتی با سس گوجه و ریحان

اسپاگتی با سس گوجه و ریحان

یه اسپاگتی گیاهی خوشمزه، اگه از غذاهای گوشتی خسته شدید حتما امتحانش کنید. قبلا هم گفتم عاشق ترکیب ریحون و گوجه و سیر و روغن زیتونم. پیتزای این ترکیب که همون پیتزا مارگریتا هست رو قبلا داشتیم، بروسکتا هم که پیش غذای خوشمزه با نان تست شده و گوجه و ریحان و سیر و روغن …

پاستیتسیو

پاستیتسیو

پاستیتسیو(Pastitsio) یه نوع غذای یونانیه که از پاستا، سس گوشتی، بشامل و پنیر تشکیل میشه. پاستیتسیو رو لازانیای یونانی میگن. اگه ماکارونی، لازانیا و کلا پاستا دوست دارید حتما و مطمئنا این غذا رو هم دوست خواهید داشت! پاستایی که برای پاستیتسیو به کار میره یه جور پاستای تو خالی بلنده که اگه در دسترس …

فیش اند چیپس

فیش اند چیپس

فیش اند چیپس ( ماهی و سیب زمینی ) یه غذای اصیل انگلیسیه که تشکیل شده از فیله ی ماهی که توی خمیر زده میشه و بعد سرخ میشه و سیب زمینی سرخ شده. ماهی فیش اند چیپس معمولا ماهی خاصیه ( کُد یا هدوک ). در کنار فیش اند چیپس غالباً یه نوع پوره …

خوراک قفقازی

خوراک قفقازی

اولین بار دستور این خوراک رو سالها پیش توی سایت روزمنو از دوست خوبم هانا جون دیدم. یادمه اون موقع غذای جدیدی بود و خیلیا درست کردند و خوششون اومد. راستش اصلا نمیدونم چرا این غذا اسمش خوراک قفقازیه و اصالتش کجاییه. البته خیلی سرچ زدم ولی چیزی به این اسم توی نت پیدا نکردم. …