وافل بلژیکی (۲)

وافل بلژیکی

من همیشه وافل رو به سبک معمولی که میشناختم و رسپیش رو تو سایت هم گذاشتم (اینجا) درست میکردم. هر چی دستور وافل هم تو وب فارسی بود، همون دستور معموله که خمیرش تو مایه های خمیر پنکیکه و بیکینگ پودر به عنوان عامل پف دهنده استفاده میشه. این دستور یه وافل با بافتی شبیه …

جوجه هندی

جوجه هندی

جوجه هندی یه غذای ساده و خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. دردسر خاصی نداره و اگه زمان مزه دار کردن مرغ رو در نظر نگیریم، غذای سریعی هم محسوب میشه. ادویه اصلی این غذا گرام ماسالا هست که یه ادویه مخلوط هندیه. اگه شما این ادویه رو ندارید، میتونید از ترکیب ادویه …

لمینگتون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 لَمینگتون یا کیک لمینگتون یه نوع کیک استرالیاییه که برشهای مربعی ( مکعبی ) کیک رو در شکلات ذوب شده میغلتونند و بعد با پودر نارگیل کاور میکنند. شکلات روی کیک خودشو میگیره و تا یه حدی هم توی بافت سطحی کیک نفوذ میکنه و با ترکیب …

سالمون گریل شده

سالمون گریل شده

یکی از ماهی های خوشمزه و گوشتی و کم تیغ ماهی سالمونه که گوشت نارنجی ای داره. من البته ماهی سالمون ایرانی ( قزل آلای سالمونی ) هم با قیمت خیلی پایینتر چند جا دیدم که گوشتش سفیده ولی تابحال استفاده نکردم و نمیدونم مزه ش چجوریه. البته تعریف شنیدم که میگن خوبه. این ماهی …

صبحانه انگلیسی

صبحانه انگلیسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 صبحانه انگلیسی یا صبحانه کامل یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین  غذاهای بریتانیاست. همونطور  که از اسمش پیداست معمولاً در وعده ی صبحانه صرف میشه و بسیار مقویه. من البته معمولاً این غذا رو به عنوان شام و گاهی ناهار درست میکنم چون درست کردنش …

رتتویی

رتتویی (۲)

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 قبلاً دستور رتتویی رو تو سایت داشتیم و اونجا در موردش توضیح دادم و گفتم که به دو شکل درست میشه، یکی مخلوط و یکی لایه لایه. امروز میخوام آموزش رتتوی لایه ای رو براتون بذارم. این مدل خوراک شیکی بهتون میده که رسمی تر از مدل …

کیوسکی

کیِوسکی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم. سال نو مبارک. امیدوارم تو سال جدید به همه ی آرزوهای قشنگتون برسید و سال ۹۶ پر باشه از شادی و سلامتی و موفقیت. امروز بعد از یه وقفه ی طولانی در خدمتتون هستم با یه غذای خوشمزه. چیکن کیِف (chicken …

سالاد الویه

سالاد الویه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397  سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی …

کروک مسیو

کروک مسیو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397 دوستان عزیزم سلام. امیدوارم تأخیر طولانی من در پست گذاشتن و پاسخ دادن به کامنتها رو ببخشید. من چند وقته به شدت گرفتارم. یه امتحان داشتم که خدا رو شکر تموم شد، ولی خیلی فکر و وقتم رو مشغول کرده بود. از طرفی برای سایت هم برنامه …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

رتتویی

رتتـویـی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 11ام, 1396 کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. …

پای چوپان

پای چوپان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398  پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به …

شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 21ام, 1395 شنیتسل یه غذای گوشتیه ، با اصالت آلمانی-اتریشی. البته ما معمولاً شنیتسل رو با گوشت مرغ میشناسیم ولی شنیتسل رو میشه با گوشت گوساله، گاو، گوسفند و بوقلمون هم درست کرد. امروز آموزش شنیتسل مرغ رو داریم. برای شنیتسل بهتره از قسمت سینه ی مرغ استفاده کنید …

پستو

پستو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده …

راگو

راگو

راگو یه خوراک فرانسویه که معمولا از گوشت و سبزیجات مختلف تشکیل میشه. یه غذای مقوی و خوشمزه است که شباهت به تاس کباب خودمون داره. تو این غذا به جای گوشت میشه از مرغ استفاده کرد و یا حتی بدون گوشت درستش کرد. تو خونه ی ما که اینقدر طرفدار داره که توی برنامه …

کباب ترکی

کباب ترکی گوشت ( دونر کباب )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 اگه یادتون باشه چند وقت پیش طرز تهیه کباب ترکی مرغ رو داشتیم که فوق العاده ست و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. تو این پست طرز تهیه کباب ترکی گوشت یا همون دونر کباب رو داریم که اصالت ترکی داره. قبلا هم گفتم که درست کردن …

لازانیا رولی

لازانیا رولی

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 7ام, 1394 دستور لازانیا رو قبلا داشتیم. لازانیا رولی یه مدل دیگه از سرو لازانیاست که تک نفره ست و دیگه مشکل برش زدن و بیرون ریختن موادش رو نداره. شیک هم هست و مناسب مهمونیا. فقط یه کم درست کردنش وقت بیشتری میبره. امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم …

هش براون

هش براون

هش براون (Hash Browns) که اسم اولیه ش Hashed browned potatoes بوده یه نوع خوراک ساده است که در اون سیب زمینی رو رنده میکنند یا به صورت نوارهای باریک برش میزنند و بعد در روغن سرخ می کنند. توی آمریکا هش براون به عنوان صبحانه در کنار تخم مرغ نیمرو یا سرخ شده یا …

اسپاگتی با سس گوجه و ریحان

اسپاگتی با سس گوجه و ریحان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه اسپاگتی گیاهی خوشمزه، اگه از غذاهای گوشتی خسته شدید حتما امتحانش کنید. قبلا هم گفتم عاشق ترکیب ریحون و گوجه و سیر و روغن زیتونم. پیتزای این ترکیب که همون پیتزا مارگریتا هست رو قبلا داشتیم، بروسکتا هم که پیش غذای خوشمزه با نان تست شده …

پاستیتسیو

پاستیتسیو

پاستیتسیو(Pastitsio) یه نوع غذای یونانیه که از پاستا، سس گوشتی، بشامل و پنیر تشکیل میشه. پاستیتسیو رو لازانیای یونانی میگن. اگه ماکارونی، لازانیا و کلا پاستا دوست دارید حتما و مطمئنا این غذا رو هم دوست خواهید داشت! پاستایی که برای پاستیتسیو به کار میره یه جور پاستای تو خالی بلنده که اگه در دسترس …