سالاد سزار با فیله سوخاری

قبلاً دستور سالاد سزار کلاسیک رو در سایت داشتیم. اصل سالاد سزار با مرغ گریل شده است، ولی در سالهای اخیر یه ورژنی هم اومده که با مرغ سوخاری درست میشه. درسته که این ورژن اصل سالاد سزار نیست ولی خیلی خوشمزه است و کلی طرفدار پیدا کرده. امروز دستور این سالاد خوشمزه رو داریم …

استامبولی

استامبولی

یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و آسون که مخصوصاً تو فصل تابستون طرفدار بیشتری داره استامبولیه. بعضیا بهش دمی گوجه یا کته گوجه هم میگن. استامبولی ساده بدون گوشت درست میشه. طرز تهیه استامبولی با مرغ و استامبولی با گوشت رو قبلاً تو سایت داشتیم. توی استامبولی بهتره که حتماً از گوجه استفاده کنید …

میلک شیک هلو و موز

میلک شیک هلو و موز

                         پسر من هلو رو خیلی به سختی میخوره، مخصوصاً که از هسته ش خیلی بدش میاد و چندشش میشه!! از طرفی عاشق انواع نوشیدنیه، یعنی از صبح تا شب غذا بهش ندی فقط نوشیدنی میخوره. از شیر بگیر تا دوغ و آبمیوه و …

رتتویی

رتتویی (۲)

قبلاً دستور رتتویی رو تو سایت داشتیم و اونجا در موردش توضیح دادم و گفتم که به دو شکل درست میشه، یکی مخلوط و یکی لایه لایه. امروز میخوام آموزش رتتوی لایه ای رو براتون بذارم. این مدل خوراک شیکی بهتون میده که رسمی تر از مدل مخلوطه. دوستان گیاهخوار و وگان هم این غذا …

میلک شیک انبه

میلک شیک انبه

هوا گرمه و نوشیدنی های خنک حسابی می چسبن. فکر کنم تا آخر تابستون کلی منوی نوشیدنی سایت پربار بشه، مخصوصاً که پسر من هر روز ازم نوشیدنی و مخصوصاً میلک شیک با بستنی میخواد. امروز طرز تهیه میلک شیک انبه رو آموزش میدم. انبه به خاطر بافت گوشتی ای که داره توی نوشیدنی ها …

ژله خاکشیر

ژله خاکشیر

یکی از پرطرفدارترین شربت ها تو گرما شربت خاکشیره، الان هم که ماه رمضانه این شربت خوشمزه بیشتر از پیش مورد توجه قرار میگیره.  شربت خاکشیر باعث رفع تشنگی و عطش میشه که نوشیدنش مخصوصاً در وعده ی سحر توصیه میشه. حالا اگه دنبال تنوع بیشتری هستید و برای مهمانی افطارتون دنبال یه دسر خوشمزه …

سالاد ماکارونی با بروکلی

سالاد ماکارونی با بروکلی

تابستون که میشه دیگه فصل درست کردن انواع و اقسام سالادهای خوشمزه است. البته هنوز که تابستون نیومده ولی هوا دیگه گرمه و پیش غذاها از سوپ و آش به سمت سالاد و اردورهای سرد میرن. امروز میخوام طرز تهیه یه سالاد ماکارونی ساده و خوشمزه رو بگم که علاوه بر سبزیجات پنیر هم داره …

میلک شیک توت فرنگی

میلک شیک توت فرنگی

خوب بازم هوا گرم شد و نوشیدنی های خوشمزه تو راهن. از نوشیدنی هایی که تو فصل گرما خیلی می چسبه انواع میلک شیکها هستن. قبلاً دستور میلک شیک شکلاتی و میلک شیک هندوانه رو تو سایت داشتیم. امروز دستور تهیه میلک شیک توت فرنگی رو داریم که مناسب فصل هم هست. الان که فصل …

اسموتی موز و انبه

اسموتی موز و انبه

اسموتی یه نوع نوشیدنی غلیظه که از بِــلِند کردن میوه ها ( یا سبزیجات ) به دست میاد. برای رقیق کردنش میشه از شیر، ماست، آب میوه و حتی آب یا یخ استفاده کرد. اسموتی رو میشه با میوه های دلخواه گوشتی مثل موز، انبه، هلو، شلیل، طالبی و … درست کرد. معمولاً در رژیم …

سالاد الویه

سالاد الویه

  سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی از تفاوتهاش با نوع ایرانیش این باشه …

شکلات گلاسه

شکلات گلاسه

هوا که گرم میشه دسرهای یخچالی و نوشیدنی های خنک خیلی می چسبه. شکلات گلاسه هم از اون نوشیدنی های خوشمزه ایه که توصیه میکنم حتماً امتحان کنید. گلاسه (glacé) کلمه ای فرانسویه که در لغت به معنی یخ زده یا سرده. کافه گلاسه نوشیدنی معروف و شناخته شده ایه که در اون مقداری بستنی …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

رتتویی

رتتـویـی

کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. در مورد نحوه ی پختش هم بحث زیاده، …

پلو مرغ و سبزیجات

پلو مرغ و سبزیجات

این پلو از اون دسته غذاهای آسونیه که وقتی میرم سر یخچال و میبینم چند نوع سبزیجات دارم به ذهنم میرسه درستش کنم. تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه و میتونید هر چی دوست دارید توش بریزید. از گوجه و قارچ و هویج بگیر تا کرفس و نخود فرنگی و ذرت. خلاصه در یخچالو باز …

سالاد یونانی

سالاد یونانی

سالاد یونانی از اون سالادهاییه که باب طبع ذائقه ی ایرانیه. این سالاد همونطور که از اسمش پیداست اصالتش یونانیه و تشکیل شده از گوجه، خیار، پیاز قرمز، پنیر فتا و زیتون سیاه. بعدها که به کشورهای دیگه راه پیدا کرد یه تغییرات کوچیکی هم توش دادند، مثلاً کاهو و فلفل دلمه و … بهش …

ژله در پوست لیمو

ژله در پوست لیمو

امروز با یه دستور ژله راحت ولی بامزه در خدمتتون هستیم.برای این ژله های خوشگل میتونید از هر رنگ ژله ی قرمزی استفاده کنید مثل هندوانه، آلبالو، انار. از پوست لیمو هم به عنوان ظرف استفاده کردیم. از اونجا که پوست لیمو سبزه و ژله قرمز در نهایت ژله مون شبیه برش هایی از هندونه …

پستو

پستو

پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده از هاون درست میکردند، به این ترتیب که …

آپساید داون کیک گیلاس

آپساید داون کیک گیلاس

آپساید داون کیک ( کیک برگردان یا کیک وارونه ) به کیکی گفته میشه که بعد از پخت برگردونده میشه و سرو میشه. تو این کیک قبل از ریختن مایه کیک در قالب، کف قالب رو با میوه هایی مثل سیب یا گیلاس یا آناناس و … و همچنین ترکیبی از کره و شکرمی پوشونند. …

بستنی سنتی

بستنی سنتی

اگه قرار باشه یه بستنی از بین طعمهای موجود انتخاب کنم انتخاب همیشگی من بستنی سنتی زعفرونیه. به شدت عاشق این بستنیم. بافت کش دارش، پسته های توش، تیکه های خامه یخ زده ش، عطر و طعمش همه چیش باب میلمه. دسر نامبر وان من بین همه ی دسرهای خوشمزه و مدرن همین بستنی سنتی …

آلبالو پلو

آلبالو پلو

آلبالو پلو یکی از پلوهای مجلسی ایرانیه که طرفدارای خاص خودشو داره. چرا میگم طرفدارای خاص؟ چون خیلیها آلبالو پلو رو به خاطر شیرینیش نمی پسندند. که البته من خودمم زیاد طرفدار غذاهای شیرین نیستم. اما میشه شیرینی آلبالو پلو رو طبقه ذائقه مون تنظیم کنیم که در ادامه توضیح میدم. از اونجا که فصل …