میگو چوبی

کباب چوبی میگو

امروز با دستور یه میگوی کبابی خوشمزه اومدم. البته کبابی که نیست،‌ کبابی تابه ای یا گریله. سیر و لیمو و سبزیجاتی که میگو رو توش مزه دار میکنیم در نهایت یه طعم معرکه به میگو میده که مطمئنم خوشتون میاد. مزه دار کردن میگو نباید خیلی طولانی بشه،‌ همون نیم ساعت نهایتا کافیه مخصوصا …

حلقه مرغ و ریحان

حلقه مرغ و ریحان

یادمه سالها پیش که تو فروم های آشپزی فعال بودم این غذا خیلی محبوب بود. چند روز پیش که ریحون خریده بودم داشتم فکر میکردم چی درست کنم که یهو ذهنم برگشت به حدود ۱۲-۱۳ سال پیش و حلقه مرغ و ریحان. دیدم هم خوشمزه است هم تو سایت جاش خالیه، دیگه دست به کار …

ته‌چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین مرغ یکی از دستورای قدیمی سایته که کلی هم طرفدار داشت. حالا امروز طرز تهیه ته چین گوشت رو داریم. هر چند با همون دستور قدیمی و فقط با جایگزین کردن گوشت یا هر ماده دلخواهی به جای مرغ شما میتونید ته چین های مختلف داشته باشید، ولی این پست اختصاص داره به …

پنینی مرغ و پستو (۲)

پنینی مرغ و پستو

همونطور که قبلاً بارها گفتم من عاشق انواع ساندویچم. اسنک و پنینی هم جای خودشون رو دارن و تو خونه ی ما به شدت ازشون استقبال میشه. اما پنینی چیه؟ پنینی ساندویچی با اصالت ایتالیاییه که معمولاً گریل یا تست میشه و گرم سرو میشه. امروزه که در همه جای دنیا پنینی درست میکنند، از …

لقمه کباب تابه ای (۴)

لقمه کباب تابه‌ای

من عاشق غذاهایی هستم که خوردنشون راحته، مثل ساندویچ ها، اسنک و … . یعنی میتونی تو هر حالتی بگیری دستت و بدون تشریفات بخوری. حالا تو دستور امروز هم کباب لقمه ای محبوب رو توی یه خمیر خونگی به صورت کروسان پیچیدم و تو فر گذاشتم. هم خیلی خوشگله، هم خوشمزه است، هم راحته …

شیر برنج ۲

شیر برنج

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 4ام, 1400 یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی شیر برنجه. البته من یادمه ما تو بچگی برای وعده صبحانه هم میخوردیم و منم خیلی دوست داشتم. شیر برنج مثل اکثر دسرهای سنتی ایرانی تو ماه رمضان خیلی مورد استقبال واقع میشه و معمولاً تو سفره های افطار سرو میشه. منم …

کلاب ژامبون بوقلمون (۵)

کلاب ژامبون بوقلمون

کلاب‌ها از ساندویچ های پرطرفدار و خوشمزه این که این روزا تو بسته بندی تو اکثر سوپرمارکتها هم پیدا میشن. خیلی سریع حاضر میشن، خوشمزه هستن و عالین برای پیک نیک و مسافرت و … اگه بخواید سبک سفر کنید. امروز طرز تهیه کلاب با ژامبون بوقلمون رو داریم، البته که طرز تهیه خاصی هم …

پیده (۴)

پیده

دستور پیده از اون دستوراتی بود که چند وقتیه گیر کرده بود و قسمت نمیشد پستش کنم. چند روز پیش وقتی داشتم درست میکردم تصمیم گرفتم فیلم بگیرم و کلیپشو تو اینستاگرام بذارم. خلاصه کلیپش زودتر از پستش آماده شد و میتونید مراحل تهیه ش رو به صورت فیلم هم در اینستاگرام من ببینید. پیده …

دلمه فلفل دلمه ای (۲)

دلمه فلفل دلمه‌ای

یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها دلمه است. انواع و اقسام دلمه هم داریم و یکی از پرطرفدارترین هاش دلمه فلفل دلمه‌ایه. اصلا یکی از کاربردهای اصلی فلفل دلمه تو ایران از اون اول استفاده ازش برای دلمه بوده، جوری که اسمشو گذاشتن فلفل دلمه! امروز با طرز تهیه دلمه فلفل دلمه های رنگی اومدم …

حلوا عربی (۵)

حلوا شیرخشک

یکی از خوشمزه ترین حلواهای موجود بدون شک حلوا شیر خشکه. البته حلوای خرما به خاطر حس نوستالژیکش همیشه برای من شماره یکه ولی اینو میتونم رتبه ی دوم بهش بدم 😉 راستش حلوای شیر خشک اصلا یه طعم متفاوتی نسبت به حلواهای معمول داره، شاید بتونم بگم مثلا طعمش شبیه سوهانه. بافتش اما مثل …

دونات پیچ (۲)

دونات پیچ

یکی از پرطرفدارترین دستورات سایت و پر بازدیدترین پستهای اینستاگرام سرآشپزباشی پست دوناته. کیه که دونات دوست نداشته باشه؟ حتما توی فروشگاه های نون فانتزی یا دونات فروشی ها دونات با شکل های مختلف رو دیدین. یکی از شکل های جذاب دونات،‌ دونات پیچ هست که به نظر من علاوه بر اینکه خیلی خوشگله خوردنش …

شیشلیک در فر (۲)

شیشلیک در فر

یکی از کباب‌های مورد علاقه‌ی اکثر ما ایرانیا شیشلیکه. البته شیشلیک در خارج از ایران به کبابی میگن که از تیکه های گوشت لقم بدون استخوان تشکیل شده باشه. در ایران صحبت از شیشلیک که میشه فوراً شیشلیک شاندیزی به ذهن میرسه و شیشلیک اینجا هم معنی شده با کباب راسته دنده گوسفند. در واقع …

پاستا خانگی

پاستا خانگی

هیچ وقت به اینکه خودتون پاستا درست کنید فکر کردید؟ میدونید که دو نوع پاستا وجود داره. پاستای تازه و پاستای خشک. چیزی که ما همیشه استفاده میکنیم پاستای خشکه که به صورت بسته بندی به فروش میرسه ولی خارج از ایران پاستا به شکل خمیر تازه هم به فروش میرسه. پاستای تازه با پاستای …

کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا

امروز دستور یه کوفته خوشمزه از کشور ترکیه رو داریم. کوفته حسن پاشا تشکیل شده از کوفته های گوشتی که روشون با پوره سیب زمینی پوشونده میشه و میتونه توی سس گوجه پخته بشه. یه غذای خوشمزه و در عین حال شیکه که برای مهمونی و دورهمی ها هم مناسبه. غذای راحتیم هست، ورژن تنبلیش …

خورش مرغ و انار (۳)

خورش مرغ و انار

یکی از ترکیبات خیلی خوشمزه تو غذاها،‌ ترکیب مرغ با اناره،‌ حالا یا رب انار، یا آب انار یا دونه ی انار. الانم که فصل پاییزه و انار فراوونه و گردو هم گرونه :)) فسنجون اگه گرون در میاد، میشه این خورشت خوشمزه رو درست کرد و لذتشو برد. همین ترکیب رو با مرغ درسته …

ساندویچ بیکن، تخم مرغ و پنیر (۲)

ساندویچ تخم مرغ، بیکن و پنیر

یه وقتایی صبحانه رو باید مفصل خورد، مثلاً روزای تعطیل. یه موقعایی هم برنامه گشت و گذار یا کوهنوردی و … میذارید و از صبح زود میرید بیرون تا طرفای ظهر و کلی فعالیت بدنی دارید. گاهی هم پیش اومده شام جایی دعوتید و دیگه نمی صرفه ناهارم بخورید! 🙂 اینجور مواقع باید یه صبحانه …

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ (۴)

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ

ما خانوادگی خیلی جگر دوست داریم، اگه امکانش باشه کباب کنیم که چه بهتر. وگرنه خوراکش میکنیم. یا جغور بغور درست میکنم، یا خوراک جگر با رب انار. گاهی هم با سبزیجات مختلف می پزم که خیلی هم خوشمزه میشه. امروز دستور یه خوراک جگر با قارچ و سیب زمینی رو میخوام براتون بذارم. کلاً …

پاستا سوسیس و قارچ (۲)

پاستا سوسیس و قارچ

امروز دستور یه پاستای راحت و خوشمزه رو داریم که خیلی سریعم آماده میشه. من تو این پاستا از سوسیس استفاده کردم، شما اگه تمایلی ندارید میتونید به جاش از سوسیس یا کالباس خانگی یا مرغ استفاده کنید. طعم قارچ، سیر و سس سفید در کنار پاستا ترکیب خیلی خوبی ایجاد میکنه که همیشه جواب …

فریتاتای قارچ و تره کوهی

فریتاتای قارچ و تره کوهی

خیلی فکر کردم که اسم این پست رو فریتاتا بذارم یا کوکو. چون در اصل فریتاتا همون کوکوی خودمونه ولی برخلاف کوکو که معمولاً به صورت تکی شکل داده و سرخ میشه، مواد فریتاتا رو یک جا در تابه میریزند و سرخ میکنند یا تو فر میذارند. خلاصه که تصمیم گرفتم چون درسته سرخ شده، …

وافل بلژیکی (۲)

وافل بلژیکی

من همیشه وافل رو به سبک معمولی که میشناختم و رسپیش رو تو سایت هم گذاشتم (اینجا) درست میکردم. هر چی دستور وافل هم تو وب فارسی بود، همون دستور معموله که خمیرش تو مایه های خمیر پنکیکه و بیکینگ پودر به عنوان عامل پف دهنده استفاده میشه. این دستور یه وافل با بافتی شبیه …