کباب چوبی گوشت گوساله

امروز با یه دستور ساده و آسون در عین حال خوشمزه اومدم. اگه طرفدار گوشت قرمز هستید حتما عاشق این کباب میشید. خوب همه میدونیم که امکان کباب کردن روی زغال یا کباب پز همیشه فراهم نیست. یکی از راه های جایگزین کباب کردن تو فره. درسته که طعم دودی کباب روی آتیش رو ممکنه …

پنینی با خمیر جادویی

قبلا تو دستور پنینی مرغ و پستو راجع به پنینی توضیح دادم و گفتم که پنینی به صورت اوریجینال با نونهای ایتالیایی مثل چاباتا یا فوکاچا درست میشه ولی خوب الان دیگه با نون تست هم درست میکنند. حالا تو دستور امروز گفتم یه تغییری به پنینی بدم و از خمیر جادویی به عنوان نونش …

نانک شکم پر

خوب امروز با دستور نانک شکم پر اومدم که چند وقت پیش تو اینستاگرام مراحل تهیه شو به صورت ویدیویی گذاشتم و گفتم که به زودی تو سایت هم میذارم. یه کمی طول کشید ولی بلاخره آماده شد. از بافت و طعم این نون که اصلا نگم براتون. من عادت ندارم زیاد از چیزی تعریف …

کوزالاک مانتی (۳)

کوزالاک مانتی

 آشپزی ترکی وجه اشتراکات زیادی با آشپزی ایرانی داره. از غذاهای مشترک و مشابه مثل کباب ها و دلمه و … گرفته تا استفاده از ادویه های فراوون و متنوع در غذاها. به همین دلایله که ذائقه ی ما ایرانی ها غذاهای ترکی رو هم خیلی می پسنده و کمتر غذای ترکی هست که خوشایند …

ته‌چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین مرغ یکی از دستورای قدیمی سایته که کلی هم طرفدار داشت. حالا امروز طرز تهیه ته چین گوشت رو داریم. هر چند با همون دستور قدیمی و فقط با جایگزین کردن گوشت یا هر ماده دلخواهی به جای مرغ شما میتونید ته چین های مختلف داشته باشید، ولی این پست اختصاص داره به …

لقمه کباب تابه ای (۴)

لقمه کباب تابه‌ای

من عاشق غذاهایی هستم که خوردنشون راحته، مثل ساندویچ ها، اسنک و … . یعنی میتونی تو هر حالتی بگیری دستت و بدون تشریفات بخوری. حالا تو دستور امروز هم کباب لقمه ای محبوب رو توی یه خمیر خونگی به صورت کروسان پیچیدم و تو فر گذاشتم. هم خیلی خوشگله، هم خوشمزه است، هم راحته …

پیده (۴)

پیده

دستور پیده از اون دستوراتی بود که چند وقتیه گیر کرده بود و قسمت نمیشد پستش کنم. چند روز پیش وقتی داشتم درست میکردم تصمیم گرفتم فیلم بگیرم و کلیپشو تو اینستاگرام بذارم. خلاصه کلیپش زودتر از پستش آماده شد و میتونید مراحل تهیه ش رو به صورت فیلم هم در اینستاگرام من ببینید. پیده …

دلمه فلفل دلمه ای (۲)

دلمه فلفل دلمه‌ای

یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها دلمه است. انواع و اقسام دلمه هم داریم و یکی از پرطرفدارترین هاش دلمه فلفل دلمه‌ایه. اصلا یکی از کاربردهای اصلی فلفل دلمه تو ایران از اون اول استفاده ازش برای دلمه بوده، جوری که اسمشو گذاشتن فلفل دلمه! امروز با طرز تهیه دلمه فلفل دلمه های رنگی اومدم …

شیشلیک در فر (۲)

شیشلیک در فر

یکی از کباب‌های مورد علاقه‌ی اکثر ما ایرانیا شیشلیکه. البته شیشلیک در خارج از ایران به کبابی میگن که از تیکه های گوشت لقم بدون استخوان تشکیل شده باشه. در ایران صحبت از شیشلیک که میشه فوراً شیشلیک شاندیزی به ذهن میرسه و شیشلیک اینجا هم معنی شده با کباب راسته دنده گوسفند. در واقع …

کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا

امروز دستور یه کوفته خوشمزه از کشور ترکیه رو داریم. کوفته حسن پاشا تشکیل شده از کوفته های گوشتی که روشون با پوره سیب زمینی پوشونده میشه و میتونه توی سس گوجه پخته بشه. یه غذای خوشمزه و در عین حال شیکه که برای مهمونی و دورهمی ها هم مناسبه. غذای راحتیم هست، ورژن تنبلیش …

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ (۴)

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ

ما خانوادگی خیلی جگر دوست داریم، اگه امکانش باشه کباب کنیم که چه بهتر. وگرنه خوراکش میکنیم. یا جغور بغور درست میکنم، یا خوراک جگر با رب انار. گاهی هم با سبزیجات مختلف می پزم که خیلی هم خوشمزه میشه. امروز دستور یه خوراک جگر با قارچ و سیب زمینی رو میخوام براتون بذارم. کلاً …

پاستا سوسیس و قارچ (۲)

پاستا سوسیس و قارچ

امروز دستور یه پاستای راحت و خوشمزه رو داریم که خیلی سریعم آماده میشه. من تو این پاستا از سوسیس استفاده کردم، شما اگه تمایلی ندارید میتونید به جاش از سوسیس یا کالباس خانگی یا مرغ استفاده کنید. طعم قارچ، سیر و سس سفید در کنار پاستا ترکیب خیلی خوبی ایجاد میکنه که همیشه جواب …

خورش بامیه با تمرهندی

خورش بامیه با تمرهندی

یکی از خوشمزه های این موقع از سال بامیه است. قبلاً دستور خورش بامیه رو تو سایت داشتیم. این بار با یه دستور کمی متفاوت اومدم. به صورت سنتی تو نواحی جنوب کشور خورش بامیه رو با تمرهندی درست میکنن. از طعمش نگم که خود بهشته. یه طعم ترش بی نظیری داره که با همراهی …

خورش نخودفرنگی (۳)

خورش نخود فرنگی با گوشت قلقلی

بهار فصل کلی میوه و سبزیجات خوشمزه ست. یکی از این خوشمزه ها نخود فرنگیه. خیلی از خانوما تو این فصل نخود فرنگی و باقالی و … رو زیاد میخرن و فریز میکنند که در طول سال داشته باشن. ایده ی خوبیه و منم معمولاً همین کارو میکنم. بهترین روش فریز کردن نخود فرنگی هم …

ساندویچ میت بال (۲)

ساندویچ میت بال

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 29ام, 1399 یکی از غذاهای مورد علاقه ی من ساندویچه. چه ساندویچی؟ هر چی. کلاً علاقه ی شدیدی به انواع ساندویچ دارم. در واقع عاشق نون باگتم و مثلاً انواع کوکو، کتلت، املت و … رو بیشتر دوست دارم با باگت بخورم تا نون معمولی. به همین دلیل ساندویچ …

آش جو (۲)

آش جو

ماه رمضونه و تو سفره های افطار انواع آش و سوپ خیلی طرفدار داره. امروز دستور تهیه آش جو رو میخوام آموزش بدم که یه آش خوشمزه و پر طرفداره. آش جو رو هم میشه با گوشت و هم بدون گوشت پخت. دستور امروز با گوشته، شما میتونید در صورت تمایل گوشتش رو حذف کنید. …

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

امروز بعد از مدتها با دستور یه خورش خوشمزه اومدم. خیلی وقت بود خورش تو سایت نداشتیم. اگه از طرفدارای اسفناج هستید، حتماً یه پای ثابت غذاهاتون خورش آلو اسفناجه. دیگه از فواید اسفناجم که نیازی به گفتن نیست. آلو هم به خاطر ملین بودنش ماده ی غذایی خیلی خوبیه که بهتره سعی کنیم تو …

رولت گوشت و مرغ

رولت گوشت و مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 7ام, 1399 هر وقت اسم رولت گوشت میاد یاد اون دستوری میفتیم که با گوشت چرخ کرده درست میشه و من اینجا آموزشش رو گذاشتم. اما یه مدل دیگه ی رولت، رولت با گوشت یکدست فیله است که اینم خیلی خوشمزه ست و مخصوصاً برای طرفدارای استیک خیلی پیشنهاد …

قیمه پلو با گوشت چرخ کرده

قیمه پلو با گوشت چرخ کرده

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398اگه از طرفدارهای قیمه هستید حتماً قیمه پلو هم دوست دارید. من خودم پلوهای مخلوط رو بیشتر از پلو و خورشت دوست دارم و بهم خیلی بیشتر مزه میده. قیمه پلو هم از اون دسته پلوهای مخلوط خوشمزه ست که اصلش با گوشت تیکه ای درست میشه ولی …

صبحانه انگلیسی

صبحانه انگلیسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 صبحانه انگلیسی یا صبحانه کامل یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین  غذاهای بریتانیاست. همونطور  که از اسمش پیداست معمولاً در وعده ی صبحانه صرف میشه و بسیار مقویه. من البته معمولاً این غذا رو به عنوان شام و گاهی ناهار درست میکنم چون درست کردنش …