مرغ سوخاری و سیب زمینی ادویه ای

مرغ سوخاری و سیب زمینی ادویه ای در فر

تو این چند ماهی که فعالیت همه نسبت به قبل کمتر شده و خورد و خوراک هم بیشتر شده، یکی از مشکلاتی که اکثرا پیدا کردیم اضافه وزنه! من خودم وزنم با کمال تأسف برا خودم بالا رفته. برگردوندن وزن هم که کار بسیار دشواریه پس باید تو رژیم غذایی مون یه تجدید نظری بکنیم …

نان تست سبوسدار

نان تست سبوس هفت غله

اوایل قرنطینه بود که دیگه ما نون خریدن رو کنار گذاشتیم! اینقدر در مورد اینکه چجوری ممکنه از طریق خریدن نون ویروس انتقال پیدا کنه همه جا مینوشتن، که ترجیح دادیم یه مدت نون نخریم و اینجوری شد که من انواع و اقسام نونها رو تو خونه درست کردم. تو دو سه ماه اول، به …

بربری خانگی

نان بربری خانگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 7ام, 1399 دوران قرنطینه اسفند ۹۸ یه خوبی که داشت این بود که همه رو خودکفا کرد. یکی دیگه از دستوراتی که این مدت خیلی از من تقاضا شد دستور نون بربری خونگی بود. از اونجایی که بربری نون مورد علاقه ی خودم هم هست، تصمیم گرفتم برم دنبالش …

نان تافتون خانگی

نان تافتون خانگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 اسفند ۹۸ رو مطمئناً هیچ کدوممون یادمون نمیره. ماهی که با اومدن یه ویروس لعنتی زندگیامون کلاً تحت تأثیر قرار گرفت و کار به قرنطینه خونگی کشیده شد. بحث داغ این روزا اینه که چجوری خودمونو از شر این ویروس مصون نگه داریم. همونجوری که همه میدونیم …

سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

سلام دوستان عزیزم. امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز طرز تهیه یه سوپ خوشمزه رو داریم که مخصوص زمستونه. معمولاً هر وقت صحبت از سوپ میشه یا سوپ ورمیشل به ذهن میاد یا سوپ جو. اگه میخواید سوپ متفاوتی درست کنید من سوپ گشنیزو بهتون پیشنهاد میکنم. البته تو سوپ گشنیز هم از جو استفاده شده …

سوپ گوجه تنوری و ریحان

سوپ گوجه تنوری و ریحان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 خوب امروز دستور یه سوپ خوشمزه برای عاشقای گوجه داریم. تو این سوپ گوجه و پیاز ابتدا تو فر تنوری میشن و همین یه طعم قوی و عالی به سوپ میده. علاوه بر این ریحان هم عطر و طعم فوق العاده تری بهش میده. پیشنهاد میکنم امتحانش …

کالباس خانگی

کالباس خانگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 خوب امروز بلاخره با دستور کالباس خونگی که خیلی زیاد درخواستش رو داشتید اومدم. سوسیس و کالباس های کارخونه ای که دیگه همه از مضراتش آگاه هستیم و میدونیم که مصرف مداومشون برای سلامتی ضرر داره. حالا اگه بتونیم تو خونه این محصولات غذایی خوشمزه رو درست …

سالمون گریل شده

سالمون گریل شده

یکی از ماهی های خوشمزه و گوشتی و کم تیغ ماهی سالمونه که گوشت نارنجی ای داره. من البته ماهی سالمون ایرانی ( قزل آلای سالمونی ) هم با قیمت خیلی پایینتر چند جا دیدم که گوشتش سفیده ولی تابحال استفاده نکردم و نمیدونم مزه ش چجوریه. البته تعریف شنیدم که میگن خوبه. این ماهی …

سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 خیلی وقته دستور سالاد تو سایت نداشتیم. تابستونم هست و دیگه وقت درست کردن سالادای خوشمزه ست. یکی از سالادهای پرطرفدار سالهای اخیر سالاد اندونزیه. البته مطمئنا خود اندونزییایی ها از وجود همچین سالادی بی خبرن و باز هم ما ایرانی های خلاق و خوش ذوق با …

استامبولی

استامبولی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و آسون که مخصوصاً تو فصل تابستون طرفدار بیشتری داره استامبولیه. بعضیا بهش دمی گوجه یا کته گوجه هم میگن. استامبولی ساده بدون گوشت درست میشه. طرز تهیه استامبولی با مرغ و استامبولی با گوشت رو قبلاً تو سایت داشتیم. توی …

رتتویی

رتتویی (۲)

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 قبلاً دستور رتتویی رو تو سایت داشتیم و اونجا در موردش توضیح دادم و گفتم که به دو شکل درست میشه، یکی مخلوط و یکی لایه لایه. امروز میخوام آموزش رتتوی لایه ای رو براتون بذارم. این مدل خوراک شیکی بهتون میده که رسمی تر از مدل …

آش دوغ

آش دوغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 آش دوغ از آش های سنتی خطه آذربایجانه، اگه سمت اردبیل و سرعین سفر کرده باشید حتماً با طعمش آشنا هستید. البته این آش در استانهای دیگه کشورمون هم با دستورات کمی متفاوت پخت میشه. دستوری که امروز میذارم یکی از متداولترین روشهای پخت این آشه. نکاتی …

حلوا

حلوا

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 قبلاً طرز تهیه حلوای سه رنگ رو در سایت داشتیم. امروز میخوام طرز تهیه یه حلوای خوشمزه مجلسی رو با تمام نکاتش آموزش بدم . من به شخصه حلوا رو تیره دوست دارم و همیشه آرد رو اونقدر تفت میدم تا رنگش کاملاً قهوه ای بشه ولی …

والک پلو

والَک پلو

بهار که میشه انواع و اقسام سبزیجات کوهی خوش طعم و عطر به بازار میاد. اگه ماجراجو باشید میتونید راهی کوه و دشت بشید و با دستای خودتون انواع این سبزیجات خوشمزه رو بچینید. ولی اگه اهل کوه رفتن هم نیستید میتونید تو بازارهای فروش سبزی نوبرانه های بهار رو گیر بیارید. حتماً تهرانی های …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

ترشی لیته

ترشی لیته

خوب درسته که فصل ترشی انداختن تموم شده ولی هیچ وقت دیر نیست و ترشی لیته خوشمزه رو هم همیشه میتونید درست کنید و لذت ببرید. هر چند این ترشی من مال اوایل پاییزه ولی قسمتش بوده الان آپ بشه 😉 این ترشی لیته مخلوطه، ترشی لیته بادمجان هم داریم که فقط توش از بادمجون …

توپک خرما

توپک خرما

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 توپک خرما یه شیرینی بسیار مقوی و پر خاصیته که مخصوصا برای مراسم و مناسبتهای مذهبی و همچنین در ماه رمضان گزینه ی بسیار خوبی برای پذیراییه. ظاهرش هم برای بچه هایی که خرما و مغزها رو نمیخورند دل انگیزتره و بیشتر به خوردن ترغیبشون میکنه. برای …

رتتویی

رتتـویـی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 11ام, 1396 کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. …

خیارشور

خیارشور خانگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 16ام, 1396 همونطور که در پست ساندویچ گوشت و قارچ قول داده بودم، با دستور تهیه خیارشور خانگی امروز در خدمتتون هستم. این خیارشور خونگی طعمش فوق العاده ست، درست کردنش هم هزینه ی بسیار کمتری نسبت به خیارشورهای بازاری میبره. هر موقع از سال هم میتونید درستش کنید. …

لبو

لبــو

کمتر کسی هست که تجربه ی یه بار لبو خوردن از این گاری های لبوفروش رو نداشته باشه! حتماً میدونید چه لذتی داره. من سالهاست دیگه ازشون لبو نخریدم ولی یادمه تو بچگی زمستونا اون موقعا که سرما واقعی بود و برف تا نصف پامون میرسید، با چه لذتی از لبو فروش لبو میگرفتیم. چقدرم …