شیشلیک در فر (۲)

شیشلیک در فر

یکی از کباب‌های مورد علاقه‌ی اکثر ما ایرانیا شیشلیکه. البته شیشلیک در خارج از ایران به کبابی میگن که از تیکه های گوشت لقم بدون استخوان تشکیل شده باشه. در ایران صحبت از شیشلیک که میشه فوراً شیشلیک شاندیزی به ذهن میرسه و شیشلیک اینجا هم معنی شده با کباب راسته دنده گوسفند. در واقع …

پاستا خانگی

پاستا خانگی

هیچ وقت به اینکه خودتون پاستا درست کنید فکر کردید؟ میدونید که دو نوع پاستا وجود داره. پاستای تازه و پاستای خشک. چیزی که ما همیشه استفاده میکنیم پاستای خشکه که به صورت بسته بندی به فروش میرسه ولی خارج از ایران پاستا به شکل خمیر تازه هم به فروش میرسه. پاستای تازه با پاستای …

کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا

امروز دستور یه کوفته خوشمزه از کشور ترکیه رو داریم. کوفته حسن پاشا تشکیل شده از کوفته های گوشتی که روشون با پوره سیب زمینی پوشونده میشه و میتونه توی سس گوجه پخته بشه. یه غذای خوشمزه و در عین حال شیکه که برای مهمونی و دورهمی ها هم مناسبه. غذای راحتیم هست، ورژن تنبلیش …

خورش مرغ و انار (۳)

خورش مرغ و انار

یکی از ترکیبات خیلی خوشمزه تو غذاها،‌ ترکیب مرغ با اناره،‌ حالا یا رب انار، یا آب انار یا دونه ی انار. الانم که فصل پاییزه و انار فراوونه و گردو هم گرونه :)) فسنجون اگه گرون در میاد، میشه این خورشت خوشمزه رو درست کرد و لذتشو برد. همین ترکیب رو با مرغ درسته …

ساندویچ بیکن، تخم مرغ و پنیر (۲)

ساندویچ تخم مرغ، بیکن و پنیر

یه وقتایی صبحانه رو باید مفصل خورد، مثلاً روزای تعطیل. یه موقعایی هم برنامه گشت و گذار یا کوهنوردی و … میذارید و از صبح زود میرید بیرون تا طرفای ظهر و کلی فعالیت بدنی دارید. گاهی هم پیش اومده شام جایی دعوتید و دیگه نمی صرفه ناهارم بخورید! 🙂 اینجور مواقع باید یه صبحانه …

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ (۴)

خوراک جگر با سیب زمینی و قارچ

ما خانوادگی خیلی جگر دوست داریم، اگه امکانش باشه کباب کنیم که چه بهتر. وگرنه خوراکش میکنیم. یا جغور بغور درست میکنم، یا خوراک جگر با رب انار. گاهی هم با سبزیجات مختلف می پزم که خیلی هم خوشمزه میشه. امروز دستور یه خوراک جگر با قارچ و سیب زمینی رو میخوام براتون بذارم. کلاً …

پاستا سوسیس و قارچ (۲)

پاستا سوسیس و قارچ

امروز دستور یه پاستای راحت و خوشمزه رو داریم که خیلی سریعم آماده میشه. من تو این پاستا از سوسیس استفاده کردم، شما اگه تمایلی ندارید میتونید به جاش از سوسیس یا کالباس خانگی یا مرغ استفاده کنید. طعم قارچ، سیر و سس سفید در کنار پاستا ترکیب خیلی خوبی ایجاد میکنه که همیشه جواب …

فریتاتای قارچ و تره کوهی

فریتاتای قارچ و تره کوهی

خیلی فکر کردم که اسم این پست رو فریتاتا بذارم یا کوکو. چون در اصل فریتاتا همون کوکوی خودمونه ولی برخلاف کوکو که معمولاً به صورت تکی شکل داده و سرخ میشه، مواد فریتاتا رو یک جا در تابه میریزند و سرخ میکنند یا تو فر میذارند. خلاصه که تصمیم گرفتم چون درسته سرخ شده، …

زرشک پلو با مرغ (۳)

زرشک پلو با مرغ ۲

همونجور که توی پست زرشک پلو با مرغ که چند سال پیش تو سایت گذاشتم گفتم، من مرغ زرشک پلو رو به روشهای مختلفی درست میکنم. یکی از روشهایی که خودم خیلی دوستش دارم روشیه که امروز میخوام آموزش بدم. چند ماه پیش هم توی استوری عکسش رو گذاشتم و خیلی درخواست شد که آموزشش …

خورش بامیه با تمرهندی

خورش بامیه با تمرهندی

یکی از خوشمزه های این موقع از سال بامیه است. قبلاً دستور خورش بامیه رو تو سایت داشتیم. این بار با یه دستور کمی متفاوت اومدم. به صورت سنتی تو نواحی جنوب کشور خورش بامیه رو با تمرهندی درست میکنن. از طعمش نگم که خود بهشته. یه طعم ترش بی نظیری داره که با همراهی …

مرغ سوخاری و سیب زمینی ادویه ای

مرغ سوخاری و سیب زمینی ادویه ای در فر

تو این چند ماهی که فعالیت همه نسبت به قبل کمتر شده و خورد و خوراک هم بیشتر شده، یکی از مشکلاتی که اکثرا پیدا کردیم اضافه وزنه! من خودم وزنم با کمال تأسف برا خودم بالا رفته. برگردوندن وزن هم که کار بسیار دشواریه پس باید تو رژیم غذایی مون یه تجدید نظری بکنیم …

خورش نخودفرنگی (۳)

خورش نخود فرنگی با گوشت قلقلی

بهار فصل کلی میوه و سبزیجات خوشمزه ست. یکی از این خوشمزه ها نخود فرنگیه. خیلی از خانوما تو این فصل نخود فرنگی و باقالی و … رو زیاد میخرن و فریز میکنند که در طول سال داشته باشن. ایده ی خوبیه و منم معمولاً همین کارو میکنم. بهترین روش فریز کردن نخود فرنگی هم …

ساندویچ میت بال (۲)

ساندویچ میت بال

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 29ام, 1399 یکی از غذاهای مورد علاقه ی من ساندویچه. چه ساندویچی؟ هر چی. کلاً علاقه ی شدیدی به انواع ساندویچ دارم. در واقع عاشق نون باگتم و مثلاً انواع کوکو، کتلت، املت و … رو بیشتر دوست دارم با باگت بخورم تا نون معمولی. به همین دلیل ساندویچ …

جوجه هندی

جوجه هندی

جوجه هندی یه غذای ساده و خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. دردسر خاصی نداره و اگه زمان مزه دار کردن مرغ رو در نظر نگیریم، غذای سریعی هم محسوب میشه. ادویه اصلی این غذا گرام ماسالا هست که یه ادویه مخلوط هندیه. اگه شما این ادویه رو ندارید، میتونید از ترکیب ادویه …

آش جو (۲)

آش جو

ماه رمضونه و تو سفره های افطار انواع آش و سوپ خیلی طرفدار داره. امروز دستور تهیه آش جو رو میخوام آموزش بدم که یه آش خوشمزه و پر طرفداره. آش جو رو هم میشه با گوشت و هم بدون گوشت پخت. دستور امروز با گوشته، شما میتونید در صورت تمایل گوشتش رو حذف کنید. …

پلو هویج و لوبیا سبز

پلو هویج و لوبیاسبز

یه وقتایی آدم دلش میخواد یه غذای بدون گوشت خوشمزه بخوره. اگه مثل من عاشق برنجم باشید که چه بهتر غذای برنجی باشه. بعد از اون همه دستورات نونی و شیرینی دیگه نوبتیم باشه نوبت برنجه. این پلو به تنهایی با سالاد و مخلفات دیگه خیلی خوشمزه ست ولی اگه شما اهل گوشت هستید، میتونید …

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

امروز بعد از مدتها با دستور یه خورش خوشمزه اومدم. خیلی وقت بود خورش تو سایت نداشتیم. اگه از طرفدارای اسفناج هستید، حتماً یه پای ثابت غذاهاتون خورش آلو اسفناجه. دیگه از فواید اسفناجم که نیازی به گفتن نیست. آلو هم به خاطر ملین بودنش ماده ی غذایی خیلی خوبیه که بهتره سعی کنیم تو …

ناگت مرغ

ناگت مرغ

من فکر کنم بارها گفتم که عاشق مرغ و غذاهاییم که با مرغ درست میشه. ناگت هم از اون دسته غذاهاییه که خیلی دوست دارم، مرغ باشه، سوخاری باشه، فینگرفودم باشه و من دوست نداشته باشم؟ ناگت از جمله غذاهای راحت و خوش خوراکیه که چند سالیه تو ایران هم خیلی محبوب شده و بسته …

نون همبرگر

نون همبرگر

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399سلام. سال نوتون مبارک. امیدوارم سال جدید سال خیلی خوبی باشه و دنیا دوباره قشنگیاشو بهمون نشون بده. این دوران قرنطینه هم هر چه زودتر به پایان برسه. از مزایای دوران خونه نشینی این بود که دیگه کاملاً خودکفا شدیم. چند روزی بود هوس همبرگر کرده بودیم ولی …

کتلت مرغ شکم پر

کتلت مرغ شکم پر

کتلت مرغ یکی از غذاهاییه که خیلی خوش خوراک و خوشمزه ست، مخصوصاً برای کسایی که خیلی اهل گوشت مرغ نیستند. ممکنه کوچولوتون گوشت مرغ رو خیلی خوب و با اشتیاق نخوره ولی مطمئناً کتلت مرغ چون توش از گوشت چرخ کرده ی مرغ استفاده میشه، خوردنش راحت تره، به مذاقش خوشمزه تر میاد در …