تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم برای 4 نفر: مرغ ( سینه یا ران یا هردو) 4 تکه سویا سس 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه آب لیموی تازه 1/3 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم کره 1/4 پیمانه کاهو، سیب زمینی …
مک اند چیز (Mac and Cheese)
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مک اند چیز (macaroni and cheese) یا همون ماکارونی و پنیر یک غذای محبوب با اصالت انگلیسیه که معمولا از پاستای ماکارونی و پنیر تشکیل میشه، اما میتونه شامل مواد دیگه ای مثل سس سفید و پودر نان و … هم باشه. ماکارونی نوعی از پاستاست که …
فتوچینی آلفردوی مرغ و قارچ
تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 سس آلفردو یکی از سسهای معروف و پرطرفدار اصالتاً ایتالیاییه. این سس توسط شخصی به نام آلفردو در رستورانش برای اولین بار اختراع شد که مورد پسند مشتریهاش قرار گرفت و کم کم به محبوبیت امروزی رسید. گفته شده آلفردو اولین بار این سس رو برای همسرش …
چیکن کوردون بلو
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397 چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند. البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …
سالاد سزار
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …
بورک گوشت سیگارتی
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …
بوکاتینی آل آماتریچانا
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 20ام, 1395 دستور این پاستای هوس انگیز رو در سایت شف طیبه عزیز دیدم. من عاشق هر مدل پاستا هستم. به سرعت دست به کار شدم و درست کردم و خوردم و لذت بردم. طعم سیر و پنیر کوفته قلقلی ها عالیه. اگه شما هم وسوسه شدید که درستش …
پائیا ( اسپانیا)
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393 پائیا یه غذای اسپانیاییه که ماده ی اصلی اون برنجه. سه نوع پائیا بیشتر شناخته شده اند: پائیای والنسیا که شامل برنج سفید، سبزیجات، گوشت (خرگوش، مرغ، اردک یا حلزون)، لوبیا و ادویه جات است. پائیای دریایی که به جای گوشت های ذکر شده از گوشت آبزیان …
فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه ای
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393 فریتاتا یک غذای ایتالیایی بر پایه تخم مرغ است، که میتواند شامل مواد دیگری مثل گوشت، پنیر، سبزیجات یا پاستا باشد. کلمه ی ایتالیایی “Frittata” به معنی “سرخ شده” است. در این پست فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه را آموزش میدهیم. مواد لازم: سيب زميني …