سیب زمینی با سس قارچ

سیب زمینی با سس قارچ

قبول دارید سس قارچ روی هر چیزی بیاد خوشمزه ترش میکنه؟ من که عاشقشم. یکی از ترکیبات فوق العاده خوشمزه هم سیب زمینی سرخ کرده با سس قارچه. البته سیب زمینی تنوری هم با سس قارچ عالی میشه که اونم ایشالا پستش رو میذارم. این یه عصرونه یا شام سبک خوشمزه ست که خیلی راحت …

پستو

پستو

پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده از هاون درست میکردند، به این ترتیب که …

بشامل

سس بشامل

بشامل یا سس سفید سسیه که در خیلی از غذاها مثل لازانیا و موساکا کاربرد داره. همچنین خودش پایه ی خیلی از سسهای دیگه است. مواد لازم: آرد ۲ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم شیر دو لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: کره رو توی تابه ای روی حرارت ذوب کنید. آرد …