باسلوق هندوانه ای

باسلوق هندوانه ای

داریم به شب یلدای عزیز نزدیک میشیم. من عاشق یلدام، هم به خاطر رسم و رسوم زیباش و هم به این دلیل که نوید بلند شدن روزا رو میده و برای منی که عاشق نیمه اول سالم حس خوبیه که چله زمستون رسیده و داریم آروم آروم به سمت کوتاه شدن شبها میریم. هر سال …

قطاب

قطاب

قطاب رو که دیگه همه میشناسن. شیرینی سنتی و اصیل ایرانی که بیشتر ما به اسم قطاب یزدی میشناسیمش، البته شهرهای دیگه هم مثل کرمان و نواحی شمالی ایران این شیرینی رو دارند ولی معروف ترین نوع این شیرینی مربوط به یزده که یه جورایی سوغات این شهر به حساب میاد. قطاب از یه خمیر …

رولت حلوا

رولت حلوا

معمولاً یه پای ثابت سفره های رمضان و مراسم مذهبی حلواست. حلوا به شکل سنتی و با تزیین های مرسوم هم همیشه طرفدار داره ولی اگه دنبال یه ایده ی جدید برای سرو حلوا هستید میتونید رولت حلوا رو امتحان کنید. نان این رولت همون نان یا شیرینی رولت محبوب و معروفه که قبلاً هم …

حلوا

حلوا

قبلاً طرز تهیه حلوای سه رنگ رو در سایت داشتیم. امروز میخوام طرز تهیه یه حلوای خوشمزه مجلسی رو با تمام نکاتش آموزش بدم . من به شخصه حلوا رو تیره دوست دارم و همیشه آرد رو اونقدر تفت میدم تا رنگش کاملاً قهوه ای بشه ولی اگه شما حلوا رو روشنتر دوست دارید میتونید …

کاچی

کاچی

کاچی یه دسر اصیل ایرانیه که بسیار مناسب ایام ماه رمضانه. مواد اصلی تشکیل دهنده کاچی آرد و کره و شکره که به همین دلیل انرژی زیادی داره ( و البته کالری بالا) و حتماً شنیدید که برای خانمهای تازه زایمان کرده و افراد لاغر کاچی رو توصیه میکنند. تو بعضی دستورها به کاچی تخم …

حلوای هویج

حلوای هویج

یکی از خوشمزه ترین حلواها حلوای هویجه، البته از نظر من همچنان حلوای خرما در رده ی اول لیست حلواهای خوشمزه است ولی این حلوای خوش رنگ هم طعم و ظاهرش عالیه. برای سفره ی افطار ماه رمضان هم گزینه ی خوبیه. شما میتونید حلواهای مختلف رنگی درست کنید و به صورت لایه ای روی …

باقلوا

باقلوا با خمیر یوفکا

یکی از شیرینی هایی که خیلی درخواست آموزشش رو داشتین باقلواست. باقلوا شیرینی محبوب در کشورهای ایران، ترکیه و بعضی کشورهای عربیه. من خیلی طرفدار شیرینی های شیره دار نیستم چون شیرینیش برام زیاده و زود دلم رو میزنه. خوبی درست کردن این جور شیرینی ها اینه که میشه شکرش رو طبق ذائقه تنظیم کرد. …

توپک خرما

توپک خرما

توپک خرما یه شیرینی بسیار مقوی و پر خاصیته که مخصوصا برای مراسم و مناسبتهای مذهبی و همچنین در ماه رمضان گزینه ی بسیار خوبی برای پذیراییه. ظاهرش هم برای بچه هایی که خرما و مغزها رو نمیخورند دل انگیزتره و بیشتر به خوردن ترغیبشون میکنه. برای دوستانی که فر ندارند هم یه شیرینی مناسب …

پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتای زعفرانی

یکی از خوشمزه ترین طعمهای ممکن برای من ترکیب زعفرون و گلاب و پسته است. اگه یادتون باشه تو پست بستنی سنتی گفتم که چقدر عاشقشم. حالا اگه درست کردن بستنی سنتی براتون سخته و با همون طعم یه دسر غیر از بستنی میخواید توصیه اکید میکنم این پاناکوتای خوشمزه رو درست کنید. از اسم …

پاناکوتای گلاب

پاناکوتای گلاب

گلاب برای ما ایرانیا عطر و طعم آشنایی داره و معمولاً میشه به دسر و کیک و شیرینی های مختلف اضافه کنیم و تقریباً یه ورژن ایرانی ازشون بسازیم. تو این پست گلاب رو به پاناکوتا که یه دسر ایتالیایی هست اضافه کردیم و یه پاناکوتای ایرانی درست کردیم که مخصوصاً برای ایام ماه رمضان …

پاناکوتا با ژله انار

پاناکوتا با ژله انار

یکی از خوردنیها یا بهتره بگم میوه های مرسوم شب یلدا انار زیبا و خوشمزه است. انار اونقدر خودش خوشگله که میشه همونجوری ساده هم روی میز یلدا گذاشت و لذتشو برد. ولی میشه یه کم زحمت بیشتری به خودمون بدیم و  باهاش دسرهای خوشمزه درست کنیم. البته توی این دسر من فقط چند تا …

باسلوق

باسلوق

کم کم داریم به پایان پاییز و شب یلدا نزدیک میشیم. سعی میکنم پستهای مربوط به یلدا رو تو این دو هفته ی باقیمونده اضافه کنم. یکی از خوراکیهای مرسوم شب یلدا باسلوقه. باسلوق شیرینی سنتی ایرانی و سوغات برخی شهرهای ایرانه. بیاید امسال باسلوق شب یلدامون رو خودمون درست کنیم. باسلوق تازه و خونگی …

کرم کارامل

کرم کارامل

کرم کارامل یه دسر فرانسویه که پایه ش یه کرم کاستارده و روش لایه ای از کارامل. کرم کارامل رو بهتره توی قالبهای تک نفره درست کرد چون برگردوندنش از قالب بزرگ ممکنه باعث بشه دسر بشکنه. درست کردن این دسر توی ظرفهای بزرگ هم ممکنه باعث بشه وسط کرم کارامل خوب پخته نشه و …

مسقطی

مسقطی

یه دسر مناسبتی دیگه ویژه ی رمضان. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه ای ) ولی میشه روونتر درستش کرد و گرم مصرف کرد که خیلی برای نرم کردن گلو تو سرماخوردگی خوبه. برای بچه ها هم خوراکی مناسبیه. من …

حلوا سه رنگ

حلوای سه رنگ مجلسی

این حلوای زیبا و خوشمزه برای مهمونیای ماه رمضون خیلی مناسبه. راستش از نظر طعم من حلوای خرما رو با هیچ حلوایی قابل مقایسه نمیدونم که اونم حتما تو یه پست به زودی طرز تهیه ش رو میذارم، ولی اون به دلیل رنگ خرما و تیره شدن حلوا، از نظر ظاهری خیلی روش مانور نمیشه …

شله زرد

شله زرد

دسر سنتی ایرانی، خوشمزه و خوش رنگ. بسیار مناسب برای ماه رمضان و مهمانیهاش. خیلی هم درست کردنش ساده ست. امیدوارم لذت ببرید. مواد لازم برای چهار نفر: برنج ۱ پیمانه ( نیمدونه بهتره ) شکر ۱,۵ پیمانه آب ۸ پیمانه مغز پسته و بادام و زعفران و دارچین به مقدار لازم گلاب ۱ لیوان …

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضانه. چقدر خوبه که بتونیم تو خونه درست کنیم و از سالم بودنش هم مطمئن باشیم. درست کردنش اصلا کار سختی نیست. تنها وسایلی که نیازه یه قیف با ماسوره شکوفه و یه ماسوره باریک ساده ست. البته قیف زولبیا خاصه ولی میشه از قیف های خونگی هم استفاده …

فرنی

فرنی

یه دسر خوشمزه و سبک ایرانی، مناسب برای ماه رمضان. غذای کمکی به کوچولوها معمولا با فرنی شروع میشه. بهتره آرد برنج رو خودتون تو خونه تهیه کنید که از مرغوب و خالص بودنش مطمئن شید. به این صورت که برنج نیم دونه یا هر برنج ایرانی مرغوب رو خوب پاک کنید و یکی دو …

دسر لایه ای کیک و پودینگ شکلاتی

دسر لایه ای کیک و پودینگ شکلاتی

این دسر برای مهمونیا و تولدا و جشنها عالیه. هم راحت درست میشه و هم خیلی شیکه و مهمتر از همه خوشمزه ست. توی دسرهای لایه ای دست آدم خیلی بازه و میشه کلی روشون مانور داد. انواع مغزها، انواع پودینگها، کیک یا بیسکوییت دلخواه، خامه، بستنی و … میشه توشون جا داد و خوبیش …

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

یه دسر خوشمزه برای عاشقان شکلات. پودینگ شکلاتی دو نوعه، یکی همین که امروز تو این پست میخوام بذارم که یه دسر کرمی نرمه و بیشتر توی آمریکا و کانادا و آسیا مرسومه و یه نوعم بافت کیک مانند داره که تو انگلیس و استرالیا محبوبه. در پودینگ شکلاتی عامل غلظت دهنده نشاسته است البته …