یکی از ترکیبات خیلی خوشمزه تو غذاها، ترکیب مرغ با اناره، حالا یا رب انار، یا آب انار یا دونه ی انار. الانم که فصل پاییزه و انار فراوونه و گردو هم گرونه :)) فسنجون اگه گرون در میاد، میشه این خورشت خوشمزه رو درست کرد و لذتشو برد. همین ترکیب رو با مرغ درسته …
خورش بامیه با تمرهندی
یکی از خوشمزه های این موقع از سال بامیه است. قبلاً دستور خورش بامیه رو تو سایت داشتیم. این بار با یه دستور کمی متفاوت اومدم. به صورت سنتی تو نواحی جنوب کشور خورش بامیه رو با تمرهندی درست میکنن. از طعمش نگم که خود بهشته. یه طعم ترش بی نظیری داره که با همراهی …
خورش نخود فرنگی با گوشت قلقلی
بهار فصل کلی میوه و سبزیجات خوشمزه ست. یکی از این خوشمزه ها نخود فرنگیه. خیلی از خانوما تو این فصل نخود فرنگی و باقالی و … رو زیاد میخرن و فریز میکنند که در طول سال داشته باشن. ایده ی خوبیه و منم معمولاً همین کارو میکنم. بهترین روش فریز کردن نخود فرنگی هم …
خورش آلو اسفناج
امروز بعد از مدتها با دستور یه خورش خوشمزه اومدم. خیلی وقت بود خورش تو سایت نداشتیم. اگه از طرفدارای اسفناج هستید، حتماً یه پای ثابت غذاهاتون خورش آلو اسفناجه. دیگه از فواید اسفناجم که نیازی به گفتن نیست. آلو هم به خاطر ملین بودنش ماده ی غذایی خیلی خوبیه که بهتره سعی کنیم تو …
قلیه ماهی
تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 1ام, 1399 یکی از غذاهای محلی خوشمزه و شناخته شده ایران قلیه ماهیه. قلیه ماهی مخصوص نواحی جنوبی ایران و استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر و … است. معمولاً طبق ذائقه اون خطه این غذا تند درست میشه که بسیار خوشمزه است. ترکیب سبزی مخصوص قلیه و سیر علاوه بر …
خورش بادمجون
تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 خورش بادمجون رو به روشهای مختلفی میشه درست کرد. با گوشت، با مرغ، با لپه (قیمه بادمجون) یا بی لپه، با گوجه یا بی گوجه، با غوره یا بی غوره و … هر جوری که بپزید یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرانیه. ما معمولاً تو خونمون …
خورشت به آلو
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 15ام, 1394 و اما در راستای پستهای پاییزی بلاخره به “به” میرسیم. یکی از خورش های سنتی و محبوب ایرانی خورشت به آلو هست که طرفدارای خودشو داره. طعم ملسی داره که اگه تمایل دارید میتونید با اضافه کردن شکر شیرینش کنید. در کل آلو که در خورشتهای پاییزی …
خورش کرفس
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 خورشت کرفس یکی از خورش های خوشمزه ی ایرانیه که معمولاً دو جور درستش میکنند، با رب و بدون رب. در نوع بدون رب از سبزی مخصوص خورش کرفس که شامل نعنا و جعفریه استفاده میکنند و در نوع با رب هم که فقط از خود کرفس …
خورشت قیمه بادمجون
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 23ام, 1394 قیمه بادمجون یکی از خورش هاییه که هفته ای یه بار تو خونه ی ما باید درست بشه. اینقدر که اهل خونه عاشقشن. برای مهمونیا هم مناسبه . معمولا یکی از گزینه های خورشتی من تو مهمونیا قیمه بادمجونه. البته اگه میخواید شیک تر سروش کنید میتونید …
فسنجون
تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 21ام, 1395 یه خورشت خوشمزه ی ایرانی، مناسب برای مهمونی ها و سفره ی افطار. این خورشت رو هم میشه با مرغ تهیه کرد و هم با گوشت چرخ کرده ( قلقلی ). تو این دستور من از مرغ استفاده کردم. مواد لازم برای دو نفر: گردو ۲۰۰ گرم …
قرمه سبزی
تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 16ام, 1394 معروف ترین و خوشمزه ترین خورشت ایرانی. یعنی کسی هست که دوستش نداشته باشه؟ در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلفی پخته میشه ولی اصل همه تقریبا یکسانه. مثلا بعضیا به قرمه سبزی کمی رب اضافه میکنند، بعضیا با لوبیا چیتی و بعضیا با قرمز و حتی …
خورش قیمه
تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 خورش قیمه از پرطرفدارترین خورشهای ایرانیه. فکر نکنم کسی باشه که دوسش نداشته باشه. تو این پست طرز تهیه این خورش خوشمزه رو با هم میبینیم. مواد لازم برای سه نفر: گوشت قیمه ای ۲۵۰ گرم لپه ۱ استکان پیاز ۱ عدد متوسط رب گوجه ۲ …
خورشت بامیه
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 خورشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مورد کم لطفی قرار گرفته. بامیه گیاه بسیار پر خاصیتیه. از جمله خواص اون کمک به حفظ قند خونه که برای دیابتی ها بسیار مفیده. همچنین به علت وجود فیبر در بامیه در جلوگیری از یبوست نقش موثری …