کباب چوبی گوشت گوساله

امروز با یه دستور ساده و آسون در عین حال خوشمزه اومدم. اگه طرفدار گوشت قرمز هستید حتما عاشق این کباب میشید. خوب همه میدونیم که امکان کباب کردن روی زغال یا کباب پز همیشه فراهم نیست. یکی از راه های جایگزین کباب کردن تو فره. درسته که طعم دودی کباب روی آتیش رو ممکنه …

ته انداز مرغ۲

ته انداز مرغ

اگه یادتون باشه قبلا طرز تهیه ارمنی پلو یا همون پلو با ته دیگ بال مرغ رو براتون گذاشته بودم. وای که من عاشق اون غذام. بال مرغ زعفرونی برشته شده با یه برنج زعفرونی، طعمش عالیه. یه دستور دیگه هم دارم که ته انداز فیله مرغه. اونم عالیه و مجلسی تر. حالا این بار …

پاستا با مرغ تند ( اسپایسی )

من عاشق هر نوع پاستا و ماکارونیم. الانم که قیمت ماکارونی اینقدر رفته بالا که باید رو سرمون بذاریم 😐 امروز اومدم با یه دستور پاستای هندی و البته اسپایسی با مرغ. اگه طرفدار غذای تند هستید حتما از این پاستا لذت میبرید. تو این دستور از ادویه گرام ماسالا که یه ادویه هندی هست …

پنینی با خمیر جادویی

قبلا تو دستور پنینی مرغ و پستو راجع به پنینی توضیح دادم و گفتم که پنینی به صورت اوریجینال با نونهای ایتالیایی مثل چاباتا یا فوکاچا درست میشه ولی خوب الان دیگه با نون تست هم درست میکنند. حالا تو دستور امروز گفتم یه تغییری به پنینی بدم و از خمیر جادویی به عنوان نونش …

خوراک گل کلم

مامان من همیشه با گل کلم یه خوراک خیلی ساده و در عین حال خوشمزه درست میکرد که من وقتی بچه بودم دوست نداشتم و همیشه غذای ما چیز دیگه ای بود. بزرگتر که شدم کم کم خوشم اومد و دیدم عجب غذای خوشمزه ایه. یکی دو بار خودم درست کردم و دیدم اصلا انگار …

جوجه ترش

امروز با دستور یه جوجه ترش خوشمزه اومدم که هم میتونید روی منقل کباب کنید و هم تو فر درست کنید و هم روی گاز. همه جوره ش هم خوشمزه است. اگه از طعم جوجه زعفرونی همیشگی خسته شدید، حتما این جوجه ترش رو امتحان کنید. فوق العاده ست طعمش. از نظر من هر چقدر …

نانک شکم پر

خوب امروز با دستور نانک شکم پر اومدم که چند وقت پیش تو اینستاگرام مراحل تهیه شو به صورت ویدیویی گذاشتم و گفتم که به زودی تو سایت هم میذارم. یه کمی طول کشید ولی بلاخره آماده شد. از بافت و طعم این نون که اصلا نگم براتون. من عادت ندارم زیاد از چیزی تعریف …

ته انداز فیله مرغ

ته انداز فیله مرغ

اگه یادتون باشه قبلا دستور ارمنی پلو رو تو سایت داشتیم که من شخصا خیلی دوستش دارم. توی اون غذا از بال مرغ به عنوان ته دیگ برنج زعفرونی استفاده میشه و واقعا هم بالها هم خود برنج خیلی لذیذ میشه. حالا امروز میخوام به جای بال مرغ از فیله مرغ استفاده کنم. اسمشم از …

کوزالاک مانتی (۳)

کوزالاک مانتی

 آشپزی ترکی وجه اشتراکات زیادی با آشپزی ایرانی داره. از غذاهای مشترک و مشابه مثل کباب ها و دلمه و … گرفته تا استفاده از ادویه های فراوون و متنوع در غذاها. به همین دلایله که ذائقه ی ما ایرانی ها غذاهای ترکی رو هم خیلی می پسنده و کمتر غذای ترکی هست که خوشایند …

اسلایدر مرغ و پنیر

اسلایدر مرغ و پنیر

به ساندویچهای کوچیکی که با نون مینی برگر یا هر نوع نون لقمه ای کوچیک درست میشه اسلایدر میگن. اسلایدرها خوراکی خوبی برای میزهای تولد و مهمونی هستن و در واقع نوعی فینگرفود به حساب میان. مواد میانیش هم به دلخواه میتونید هر چی دوست دارید بذارید، از برگر و چیکن برگر و فلافل گرفته …

میگو چوبی

کباب چوبی میگو

امروز با دستور یه میگوی کبابی خوشمزه اومدم. البته کبابی که نیست،‌ کبابی تابه ای یا گریله. سیر و لیمو و سبزیجاتی که میگو رو توش مزه دار میکنیم در نهایت یه طعم معرکه به میگو میده که مطمئنم خوشتون میاد. مزه دار کردن میگو نباید خیلی طولانی بشه،‌ همون نیم ساعت نهایتا کافیه مخصوصا …

حلقه مرغ و ریحان

حلقه مرغ و ریحان

یادمه سالها پیش که تو فروم های آشپزی فعال بودم این غذا خیلی محبوب بود. چند روز پیش که ریحون خریده بودم داشتم فکر میکردم چی درست کنم که یهو ذهنم برگشت به حدود ۱۲-۱۳ سال پیش و حلقه مرغ و ریحان. دیدم هم خوشمزه است هم تو سایت جاش خالیه، دیگه دست به کار …

ته‌چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین مرغ یکی از دستورای قدیمی سایته که کلی هم طرفدار داشت. حالا امروز طرز تهیه ته چین گوشت رو داریم. هر چند با همون دستور قدیمی و فقط با جایگزین کردن گوشت یا هر ماده دلخواهی به جای مرغ شما میتونید ته چین های مختلف داشته باشید، ولی این پست اختصاص داره به …

پنینی مرغ و پستو (۲)

پنینی مرغ و پستو

همونطور که قبلاً بارها گفتم من عاشق انواع ساندویچم. اسنک و پنینی هم جای خودشون رو دارن و تو خونه ی ما به شدت ازشون استقبال میشه. اما پنینی چیه؟ پنینی ساندویچی با اصالت ایتالیاییه که معمولاً گریل یا تست میشه و گرم سرو میشه. امروزه که در همه جای دنیا پنینی درست میکنند، از …

لقمه کباب تابه ای (۴)

لقمه کباب تابه‌ای

من عاشق غذاهایی هستم که خوردنشون راحته، مثل ساندویچ ها، اسنک و … . یعنی میتونی تو هر حالتی بگیری دستت و بدون تشریفات بخوری. حالا تو دستور امروز هم کباب لقمه ای محبوب رو توی یه خمیر خونگی به صورت کروسان پیچیدم و تو فر گذاشتم. هم خیلی خوشگله، هم خوشمزه است، هم راحته …

کلاب ژامبون بوقلمون (۵)

کلاب ژامبون بوقلمون

کلاب‌ها از ساندویچ های پرطرفدار و خوشمزه این که این روزا تو بسته بندی تو اکثر سوپرمارکتها هم پیدا میشن. خیلی سریع حاضر میشن، خوشمزه هستن و عالین برای پیک نیک و مسافرت و … اگه بخواید سبک سفر کنید. امروز طرز تهیه کلاب با ژامبون بوقلمون رو داریم، البته که طرز تهیه خاصی هم …

پیده (۴)

پیده

دستور پیده از اون دستوراتی بود که چند وقتیه گیر کرده بود و قسمت نمیشد پستش کنم. چند روز پیش وقتی داشتم درست میکردم تصمیم گرفتم فیلم بگیرم و کلیپشو تو اینستاگرام بذارم. خلاصه کلیپش زودتر از پستش آماده شد و میتونید مراحل تهیه ش رو به صورت فیلم هم در اینستاگرام من ببینید. پیده …

دلمه فلفل دلمه ای (۲)

دلمه فلفل دلمه‌ای

یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی‌ها دلمه است. انواع و اقسام دلمه هم داریم و یکی از پرطرفدارترین هاش دلمه فلفل دلمه‌ایه. اصلا یکی از کاربردهای اصلی فلفل دلمه تو ایران از اون اول استفاده ازش برای دلمه بوده، جوری که اسمشو گذاشتن فلفل دلمه! امروز با طرز تهیه دلمه فلفل دلمه های رنگی اومدم …

شیشلیک در فر (۲)

شیشلیک در فر

یکی از کباب‌های مورد علاقه‌ی اکثر ما ایرانیا شیشلیکه. البته شیشلیک در خارج از ایران به کبابی میگن که از تیکه های گوشت لقم بدون استخوان تشکیل شده باشه. در ایران صحبت از شیشلیک که میشه فوراً شیشلیک شاندیزی به ذهن میرسه و شیشلیک اینجا هم معنی شده با کباب راسته دنده گوسفند. در واقع …

پاستا خانگی

پاستا خانگی

هیچ وقت به اینکه خودتون پاستا درست کنید فکر کردید؟ میدونید که دو نوع پاستا وجود داره. پاستای تازه و پاستای خشک. چیزی که ما همیشه استفاده میکنیم پاستای خشکه که به صورت بسته بندی به فروش میرسه ولی خارج از ایران پاستا به شکل خمیر تازه هم به فروش میرسه. پاستای تازه با پاستای …