رول کوکو سبزی (۳)

رول کوکو سبزی

کوکو سبزی با اون همه خوشمزگی به طور معمول جایی تو سفره ی مهمونیا نداره، ولی ورژنهای ویرایش شده ی ظاهریش مثل کوکو سبزی در نان باگت یا نان تست، رول کوکو سبزی، کوکو دو رنگ و … خیلی مناسب مهمونیا و جشنها هستن و استقبال خوبی ازشون میشه. امروز دستور رول کوکو سبزی با …

آش جو (۲)

آش جو

ماه رمضونه و تو سفره های افطار انواع آش و سوپ خیلی طرفدار داره. امروز دستور تهیه آش جو رو میخوام آموزش بدم که یه آش خوشمزه و پر طرفداره. آش جو رو هم میشه با گوشت و هم بدون گوشت پخت. دستور امروز با گوشته، شما میتونید در صورت تمایل گوشتش رو حذف کنید. …

سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

سلام دوستان عزیزم. امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز طرز تهیه یه سوپ خوشمزه رو داریم که مخصوص زمستونه. معمولاً هر وقت صحبت از سوپ میشه یا سوپ ورمیشل به ذهن میاد یا سوپ جو. اگه میخواید سوپ متفاوتی درست کنید من سوپ گشنیزو بهتون پیشنهاد میکنم. البته تو سوپ گشنیز هم از جو استفاده شده …

سیب زمینی با سس قارچ

سیب زمینی با سس قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 قبول دارید سس قارچ روی هر چیزی بیاد خوشمزه ترش میکنه؟ من که عاشقشم. یکی از ترکیبات فوق العاده خوشمزه هم سیب زمینی سرخ کرده با سس قارچه. البته سیب زمینی تنوری هم با سس قارچ عالی میشه که اونم ایشالا پستش رو میذارم. این یه عصرونه …

سالاد سزار با فیله سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 قبلاً دستور سالاد سزار کلاسیک رو در سایت داشتیم. اصل سالاد سزار با مرغ گریل شده است، ولی در سالهای اخیر یه ورژنی هم اومده که با مرغ سوخاری درست میشه. درسته که این ورژن اصل سالاد سزار نیست ولی خیلی خوشمزه است و کلی طرفدار پیدا …

سوپ گوجه تنوری و ریحان

سوپ گوجه تنوری و ریحان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 خوب امروز دستور یه سوپ خوشمزه برای عاشقای گوجه داریم. تو این سوپ گوجه و پیاز ابتدا تو فر تنوری میشن و همین یه طعم قوی و عالی به سوپ میده. علاوه بر این ریحان هم عطر و طعم فوق العاده تری بهش میده. پیشنهاد میکنم امتحانش …

کوکو کدو

کوکو کدو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 سلام. امیدوارم حال همگی خوب باشه و ما رو فراموش نکرده باشید. 🙂 خیلی ممنون از کامنتهای پر مهرتون و لطفی که تو این مدت غیبت به من داشتید. راستش دلیل برای غیبت زیاد دارم ولی اصلی ترینش اینه که لپتاپ من مدت مدیدیه که کیبوردش خراب …

سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 خیلی وقته دستور سالاد تو سایت نداشتیم. تابستونم هست و دیگه وقت درست کردن سالادای خوشمزه ست. یکی از سالادهای پرطرفدار سالهای اخیر سالاد اندونزیه. البته مطمئنا خود اندونزییایی ها از وجود همچین سالادی بی خبرن و باز هم ما ایرانی های خلاق و خوش ذوق با …

پیاز سوخاری شکم پر

پیاز سوخاری شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 اگه اهل دیدن گیف های آشپزی تو شبکه های اجتماعی باشید احتمالاً گیف دستوری که میخوام امروز براتون بذارم رو دیدید. پیاز حلقه میشه، توش با مواد گوشتی و سپس پنیر پر میشه و بعد از غلتاندن در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری سرخ میشه. …

آش دوغ

آش دوغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 آش دوغ از آش های سنتی خطه آذربایجانه، اگه سمت اردبیل و سرعین سفر کرده باشید حتماً با طعمش آشنا هستید. البته این آش در استانهای دیگه کشورمون هم با دستورات کمی متفاوت پخت میشه. دستوری که امروز میذارم یکی از متداولترین روشهای پخت این آشه. نکاتی …

سالاد ماکارونی با بروکلی

سالاد ماکارونی با بروکلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 تابستون که میشه دیگه فصل درست کردن انواع و اقسام سالادهای خوشمزه است. البته هنوز که تابستون نیومده ولی هوا دیگه گرمه و پیش غذاها از سوپ و آش به سمت سالاد و اردورهای سرد میرن. امروز میخوام طرز تهیه یه سالاد ماکارونی ساده و خوشمزه رو …

خوراک لوبیا با گوشت و قارچ

خوراک لوبیا با گوشت و قارچ

یکی از پر بیننده ترین و محبوب ترینی رسپی های وبسایت سرآشپزباشی در طول این سالها، دستور خوراک لوبیا بوده که خوشبختانه اکثر دوستان خیلی طعم و لعابشو دوست داشتند. حالا اگه بخواید یه کمی خوراک لوبیای ساده رو مجلسی تر و پرخاصیت تر بکنید میتونید از دستور امروز استفاده کنید. تو رسپی این خوراک …

دلمه کلم

دلمه کلم

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 امروز با آموزش یه غذای سنتی خوشمزه در خدمتتون هستم. من یادمه بچه که بودیم، هر وقت مامانم دلمه کلم درست میکرد، کلمهاشو نمیخوردیم و فقط مایه دلمه رو میخوردیم. ولی کم کم و مخصوصاً از وقتی که خودم آشپزی کردم خیلی از بدغذایی ها و ایرادایی …

سوپ بروکلی

سوپ بروکلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 بروکلی از خانواده ی کلم ها جزو سبزیجاتیه که سرشار از ویتامین C هست و خواص ضد سرطانی داره. بهترین روش پخت بروکلی بخارپز کردنشه که تو این حالت تمام ویتامینها و خواصش توش می مونه. پیشنهاد میکنم بخارپزش کنید، روش کمی نمک و آبلیموی تازه بریزید …

سالاد یونانی

سالاد یونانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد یونانی از اون سالادهاییه که باب طبع ذائقه ی ایرانیه. این سالاد همونطور که از اسمش پیداست اصالتش یونانیه و تشکیل شده از گوجه، خیار، پیاز قرمز، پنیر فتا و زیتون سیاه. بعدها که به کشورهای دیگه راه پیدا کرد یه تغییرات کوچیکی هم توش دادند، …

پستو

پستو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده …

کوکو تره فرنگی و قارچ

کوکوی تره فرنگی و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 تره فرنگی از خانواده ی سیر و پیاز یکی از سبزیجاتیه که خواص زیادی داره ولی در برنامه ی غذایی ما ایرانیها زیاد به چشم نمیخوره. باهاش میشه غذاهای متنوعی درست کرد، من حتی گاهی از قسمت سفید رنگش به جای پیاز در غذاها استفاده میکنم. توی …

سوپ جو

سوپ جو

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 14ام, 1395 سوپ جو یکی از معروفترین و  محبوب ترین سوپهای ما ایرانیهاست. این سوپ دسته بندیهای زیادی داره. از نظررنگ نهایی معمولا این سوپ دو نوعه، سفید و قرمز ( یا نارنجی ). در نوع سفید که از شیر یا خامه استفاده میشه و نوع قرمز هم که …

سیب زمینی آکاردئونی

سیب زمینی آکاردئونی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 3ام, 1395 سیب زمینی آکاردئونی یه ساید دیش یا دورچین خوب برای غذاهای گوشتیه. هم شیک و جدیده ، هم خوشمزه است. روش خوب برشته و کریسپی میشه و توش پخته و نرم. عین اینه که دو نوع سیب زمینی سرخ شده و تنوری رو در کنار هم داشته …

میرزاقاسمی

میرزاقاسمی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 میرزاقاسمی غذای مخصوص و پرطرفدار استان گیلانه. یه غذای گیاهی و خوشمزه که طمع و بوی دود بادمجون کبابیش محشره. توی خونه اگه منقل در دسترس ندارید میتونید بادمجون ها رو روی گاز یا در فر بپزید. که البته من روی گاز و حرارت مستقیم رو ترجیح …