قبلا تو دستور پنینی مرغ و پستو راجع به پنینی توضیح دادم و گفتم که پنینی به صورت اوریجینال با نونهای ایتالیایی مثل چاباتا یا فوکاچا درست میشه ولی خوب الان دیگه با نون تست هم درست میکنند. حالا تو دستور امروز گفتم یه تغییری به پنینی بدم و از خمیر جادویی به عنوان نونش …
لگیمات
یکی از شیرینی های خوشمزه مخصوص ماه رمضان لِگیماته که بهش لُقیمات هم میگن. در جنوب کشور و مثلا در شهر بوشهر به این شیرینی لگیمات میگن و خیلیم باب و پر طرفداره. در کشورهای عربی همسایه بهش لقیمات میگن ( حتما به علت اینکه حرف گ رو ندارن! ). یکی از اسامی دیگه ای …
کوزالاک مانتی
آشپزی ترکی وجه اشتراکات زیادی با آشپزی ایرانی داره. از غذاهای مشترک و مشابه مثل کباب ها و دلمه و … گرفته تا استفاده از ادویه های فراوون و متنوع در غذاها. به همین دلایله که ذائقه ی ما ایرانی ها غذاهای ترکی رو هم خیلی می پسنده و کمتر غذای ترکی هست که خوشایند …
پنینی مرغ و پستو
همونطور که قبلاً بارها گفتم من عاشق انواع ساندویچم. اسنک و پنینی هم جای خودشون رو دارن و تو خونه ی ما به شدت ازشون استقبال میشه. اما پنینی چیه؟ پنینی ساندویچی با اصالت ایتالیاییه که معمولاً گریل یا تست میشه و گرم سرو میشه. امروزه که در همه جای دنیا پنینی درست میکنند، از …
پیده
دستور پیده از اون دستوراتی بود که چند وقتیه گیر کرده بود و قسمت نمیشد پستش کنم. چند روز پیش وقتی داشتم درست میکردم تصمیم گرفتم فیلم بگیرم و کلیپشو تو اینستاگرام بذارم. خلاصه کلیپش زودتر از پستش آماده شد و میتونید مراحل تهیه ش رو به صورت فیلم هم در اینستاگرام من ببینید. پیده …
دونات پیچ
تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 16ام, 1401 یکی از پرطرفدارترین دستورات سایت و پر بازدیدترین پستهای اینستاگرام سرآشپزباشی پست دوناته. کیه که دونات دوست نداشته باشه؟ حتما توی فروشگاه های نون فانتزی یا دونات فروشی ها دونات با شکل های مختلف رو دیدین. یکی از شکل های جذاب دونات، دونات پیچ هست که به …
کوفته حسن پاشا
امروز دستور یه کوفته خوشمزه از کشور ترکیه رو داریم. کوفته حسن پاشا تشکیل شده از کوفته های گوشتی که روشون با پوره سیب زمینی پوشونده میشه و میتونه توی سس گوجه پخته بشه. یه غذای خوشمزه و در عین حال شیکه که برای مهمونی و دورهمی ها هم مناسبه. غذای راحتیم هست، ورژن تنبلیش …
ساندویچ تخم مرغ، بیکن و پنیر
یه وقتایی صبحانه رو باید مفصل خورد، مثلاً روزای تعطیل. یه موقعایی هم برنامه گشت و گذار یا کوهنوردی و … میذارید و از صبح زود میرید بیرون تا طرفای ظهر و کلی فعالیت بدنی دارید. گاهی هم پیش اومده شام جایی دعوتید و دیگه نمی صرفه ناهارم بخورید! 🙂 اینجور مواقع باید یه صبحانه …
وافل بلژیکی
من همیشه وافل رو به سبک معمولی که میشناختم و رسپیش رو تو سایت هم گذاشتم (اینجا) درست میکردم. هر چی دستور وافل هم تو وب فارسی بود، همون دستور معموله که خمیرش تو مایه های خمیر پنکیکه و بیکینگ پودر به عنوان عامل پف دهنده استفاده میشه. این دستور یه وافل با بافتی شبیه …
جوجه هندی
جوجه هندی یه غذای ساده و خوشمزه است که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. دردسر خاصی نداره و اگه زمان مزه دار کردن مرغ رو در نظر نگیریم، غذای سریعی هم محسوب میشه. ادویه اصلی این غذا گرام ماسالا هست که یه ادویه مخلوط هندیه. اگه شما این ادویه رو ندارید، میتونید از ترکیب ادویه …
لمینگتون
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 لَمینگتون یا کیک لمینگتون یه نوع کیک استرالیاییه که برشهای مربعی ( مکعبی ) کیک رو در شکلات ذوب شده میغلتونند و بعد با پودر نارگیل کاور میکنند. شکلات روی کیک خودشو میگیره و تا یه حدی هم توی بافت سطحی کیک نفوذ میکنه و با ترکیب …
سالمون گریل شده
یکی از ماهی های خوشمزه و گوشتی و کم تیغ ماهی سالمونه که گوشت نارنجی ای داره. من البته ماهی سالمون ایرانی ( قزل آلای سالمونی ) هم با قیمت خیلی پایینتر چند جا دیدم که گوشتش سفیده ولی تابحال استفاده نکردم و نمیدونم مزه ش چجوریه. البته تعریف شنیدم که میگن خوبه. این ماهی …
صبحانه انگلیسی
تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 صبحانه انگلیسی یا صبحانه کامل یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین غذاهای بریتانیاست. همونطور که از اسمش پیداست معمولاً در وعده ی صبحانه صرف میشه و بسیار مقویه. من البته معمولاً این غذا رو به عنوان شام و گاهی ناهار درست میکنم چون درست کردنش …
رتتویی (۲)
تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 قبلاً دستور رتتویی رو تو سایت داشتیم و اونجا در موردش توضیح دادم و گفتم که به دو شکل درست میشه، یکی مخلوط و یکی لایه لایه. امروز میخوام آموزش رتتوی لایه ای رو براتون بذارم. این مدل خوراک شیکی بهتون میده که رسمی تر از مدل …
کیِوسکی
تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم. سال نو مبارک. امیدوارم تو سال جدید به همه ی آرزوهای قشنگتون برسید و سال ۹۶ پر باشه از شادی و سلامتی و موفقیت. امروز بعد از یه وقفه ی طولانی در خدمتتون هستم با یه غذای خوشمزه. چیکن کیِف (chicken …
سالاد الویه
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397 سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی …
کروک مسیو
تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397 دوستان عزیزم سلام. امیدوارم تأخیر طولانی من در پست گذاشتن و پاسخ دادن به کامنتها رو ببخشید. من چند وقته به شدت گرفتارم. یه امتحان داشتم که خدا رو شکر تموم شد، ولی خیلی فکر و وقتم رو مشغول کرده بود. از طرفی برای سایت هم برنامه …
پاستا پستو
همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …
رتتـویـی
تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 11ام, 1396 کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. …
پای چوپان
تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به …