تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 5ام, 1395 فوندانت یا خمیر فوندانت یه جور خمیر بر پایه ی پودر قنده که برای تزیین کیک و کاپ کیک مورد استفاده قرار میگیره. این روزها تزیین کیک با فوندانت خیلی مورد توجه قرار گرفته و داره جای تزیین خامه ای رو میگیره. حتماً میدونید کیک هایی که …
پیراشکی کرم دار
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 15ام, 1397 خوب من برگشتم. نتونستم منتظر بمونم تا لپتاپم درست بشه و تصمیم گرفتم با همون کامپیوتر قدیمی فراموش شده آپدیت کنم. یه جورایی دارم بهش عادت میکنم. یه سری ابزار و برنامه ها روش ندارم یه کم کارمو سخت تر میکنه ولی میشه باهاش کنار اومد. یه …
رویال آیسینگ
رویال آیسینگ یه کرم بر پایه سفیده تخم مرغه که برای تزیین کیک و شیرینی و بیسکوییت و قند و شکلات و … استفاده میشه. البته رویال آیسینگ استفاده های خیلی زیادی داره و بسیار کرم پرکاربردیه. غلظتش میتونه بسته به استفاده ای که میخوایم ازش بکنیم متفاوت باشه. میتونه کاملاً سفت و فرم گرفته …
کرم کارامل
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1393 کرم کارامل یه دسر فرانسویه که پایه ش یه کرم کاستارده و روش لایه ای از کارامل. کرم کارامل رو بهتره توی قالبهای تک نفره درست کرد چون برگردوندنش از قالب بزرگ ممکنه باعث بشه دسر بشکنه. درست کردن این دسر توی ظرفهای بزرگ هم ممکنه باعث …
پودینگ شکلاتی
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 یه دسر خوشمزه برای عاشقان شکلات. پودینگ شکلاتی دو نوعه، یکی همین که امروز تو این پست میخوام بذارم که یه دسر کرمی نرمه و بیشتر توی آمریکا و کانادا و آسیا مرسومه و یه نوعم بافت کیک مانند داره که تو انگلیس و استرالیا محبوبه. در …
خامه فرم گرفته
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 یکی از محبوب ترین رویه ها و فیلینگ های کیک برای ما ایرانیها خامه فرم گرفته است. در واقع با طعمش تو انواع شیرینی ها و کیک های تر بزرگ شدیم. هر چند درست کردنش یه کمی قلق داره و با خامه های موجود سخته ولی وقتی …
فراستینگ شکلاتی خامه ای
تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 این رویه شکلاتی مناسب برای کیکهای شکلاتیه. شما میتونید این کرم رو به تنهایی هم بخورید. مواد لازم: کره 6 قاشق غذاخوری در دمای محیط پودرکاکائو 6 قاشق غذاخوری پودر قند 2و 3/4 پیمانه وانیل 1 قاشق چایخوری خامه 5 قاشق غذاخوری طرز تهیه: کاکائو و پودر …
کریم چیز فراستینگ (Cream Cheese Frosting)
تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398کریم چیز فراستینگ (cream cheese frosting) یک نوع کرم برای روی کیکهاست که مخصوصا در کیک هویج و کیک کدو حلوایی از این نوع کرم استفاده میشه. مواد تشکیل دهنده ش پنیر خامه ای، کره، پودر قند و وانیله. توی این پست یک نوع جدید از این نوع …
کرم پاتیسیر
تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1393 کرم پاتیسیر (Creme Patissiere) یا همون کرم کاستارد کرمیه بر پایه زرده تخم مرغ، شیر، شکر و آرد. برای عامل غلظت دهنده ش معمولا از نشاسته ذرت استفاده میکنند. ( توضیح اینکه نشاسته ذرت با آرد ذرت متفاوته، نشاسته ذرت سفید رنگه و معمولا در دسرها به …
باترکریم (ButterCream)
تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 15ام, 1395 باترکریم یک نوع فیلینگ یا رویه یا کرم تزیینی برای انواع کیک و کاپ کیک و دسره. مواد اصلی تشکیل دهنده ش کره و شکر هست. در تزیین کیک ها بر خلاف خامه فرم گرفته که ممکنه تو دمای محیط شکلش رو از دست بده، باترکریم …