سالاد کینوا

سالاد کینوا

احتمالاً الان دیگه همه با کینوا آشنایی دارن یا حداقل اسمش رو شنیدن. کینوا یه دونه ی خوراکیه که چند سالیه مصرفش باب شده. من همیشه رسپی های کینوا رو در بلاگهای خارجی میدیدم ولی تو ایران نداشتیم. فکر میکنم الان یکی دو سالی هست که کینوا توی فروشگاه های زنجیره ای بزرگ در دسترس …

مارمالاد توت فرنگی (۴)

مارمالاد توت فرنگی

مربای مورد علاقه ی من همونطوری که احتمالاً قبلاً گفتم مربا آلبالوئه. فکر کنم تنها مرباییه که دوست دارم میوه توش درسته باشه و اصلا به صورت مارمالاد دوستش ندارم. ولی راجع به توت فرنگی دقیقا برعکسه. یعنی من توت فرنگی رو به صورت درسته توی مربا دوست ندارم. برام خوردنش سخته. ولی عاشق مارمالاد …

خورش بامیه با تمرهندی

خورش بامیه با تمرهندی

یکی از خوشمزه های این موقع از سال بامیه است. قبلاً دستور خورش بامیه رو تو سایت داشتیم. این بار با یه دستور کمی متفاوت اومدم. به صورت سنتی تو نواحی جنوب کشور خورش بامیه رو با تمرهندی درست میکنن. از طعمش نگم که خود بهشته. یه طعم ترش بی نظیری داره که با همراهی …

چیزکیک توت فرنگی (۵)

چیزکیک توت فرنگی ( بدون فر )

میوه های تابستونی جون میدن برای درست کردن دسرهای خوشمزه و رنگارنگ. مخصوصاً که دسر سرد باشه و نیاز به روشن کردن فر نباشه. دستور امروز ما چیزکیک سرد یا یخچالی توت فرنگیه. همونطور که قبلاً تو دستور چیزکیک انار گفته بودم، چیزکیکها دو نوع هستند، نوع پختنی و نوع سرد (بدون نیاز به فر). …

سالاد سزار با فیله سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 قبلاً دستور سالاد سزار کلاسیک رو در سایت داشتیم. اصل سالاد سزار با مرغ گریل شده است، ولی در سالهای اخیر یه ورژنی هم اومده که با مرغ سوخاری درست میشه. درسته که این ورژن اصل سالاد سزار نیست ولی خیلی خوشمزه است و کلی طرفدار پیدا …

استامبولی

استامبولی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و آسون که مخصوصاً تو فصل تابستون طرفدار بیشتری داره استامبولیه. بعضیا بهش دمی گوجه یا کته گوجه هم میگن. استامبولی ساده بدون گوشت درست میشه. طرز تهیه استامبولی با مرغ و استامبولی با گوشت رو قبلاً تو سایت داشتیم. توی …

میلک شیک هلو و موز

میلک شیک هلو و موز

                         پسر من هلو رو خیلی به سختی میخوره، مخصوصاً که از هسته ش خیلی بدش میاد و چندشش میشه!! از طرفی عاشق انواع نوشیدنیه، یعنی از صبح تا شب غذا بهش ندی فقط نوشیدنی میخوره. از شیر بگیر تا دوغ و آبمیوه و …

رتتویی

رتتویی (۲)

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 قبلاً دستور رتتویی رو تو سایت داشتیم و اونجا در موردش توضیح دادم و گفتم که به دو شکل درست میشه، یکی مخلوط و یکی لایه لایه. امروز میخوام آموزش رتتوی لایه ای رو براتون بذارم. این مدل خوراک شیکی بهتون میده که رسمی تر از مدل …

میلک شیک انبه

میلک شیک انبه

هوا گرمه و نوشیدنی های خنک حسابی می چسبن. فکر کنم تا آخر تابستون کلی منوی نوشیدنی سایت پربار بشه، مخصوصاً که پسر من هر روز ازم نوشیدنی و مخصوصاً میلک شیک با بستنی میخواد. امروز طرز تهیه میلک شیک انبه رو آموزش میدم. انبه به خاطر بافت گوشتی ای که داره توی نوشیدنی ها …

ژله خاکشیر

ژله خاکشیر

یکی از پرطرفدارترین شربت ها تو گرما شربت خاکشیره، الان هم که ماه رمضانه این شربت خوشمزه بیشتر از پیش مورد توجه قرار میگیره.  شربت خاکشیر باعث رفع تشنگی و عطش میشه که نوشیدنش مخصوصاً در وعده ی سحر توصیه میشه. حالا اگه دنبال تنوع بیشتری هستید و برای مهمانی افطارتون دنبال یه دسر خوشمزه …

سالاد ماکارونی با بروکلی

سالاد ماکارونی با بروکلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 تابستون که میشه دیگه فصل درست کردن انواع و اقسام سالادهای خوشمزه است. البته هنوز که تابستون نیومده ولی هوا دیگه گرمه و پیش غذاها از سوپ و آش به سمت سالاد و اردورهای سرد میرن. امروز میخوام طرز تهیه یه سالاد ماکارونی ساده و خوشمزه رو …

میلک شیک توت فرنگی

میلک شیک توت فرنگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 9ام, 1396 خوب بازم هوا گرم شد و نوشیدنی های خوشمزه تو راهن. از نوشیدنی هایی که تو فصل گرما خیلی می چسبه انواع میلک شیکها هستن. قبلاً دستور میلک شیک شکلاتی و میلک شیک هندوانه رو تو سایت داشتیم. امروز دستور تهیه میلک شیک توت فرنگی رو داریم …

اسموتی موز و انبه

اسموتی موز و انبه

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 اسموتی یه نوع نوشیدنی غلیظه که از بِــلِند کردن میوه ها ( یا سبزیجات ) به دست میاد. برای رقیق کردنش میشه از شیر، ماست، آب میوه و حتی آب یا یخ استفاده کرد. اسموتی رو میشه با میوه های دلخواه گوشتی مثل موز، انبه، هلو، شلیل، …

سالاد الویه

سالاد الویه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397  سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی …

شکلات گلاسه

شکلات گلاسه

هوا که گرم میشه دسرهای یخچالی و نوشیدنی های خنک خیلی می چسبه. شکلات گلاسه هم از اون نوشیدنی های خوشمزه ایه که توصیه میکنم حتماً امتحان کنید. گلاسه (glacé) کلمه ای فرانسویه که در لغت به معنی یخ زده یا سرده. کافه گلاسه نوشیدنی معروف و شناخته شده ایه که در اون مقداری بستنی …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

رتتویی

رتتـویـی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 11ام, 1396 کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. …

پلو مرغ و سبزیجات

پلو مرغ و سبزیجات

این پلو از اون دسته غذاهای آسونیه که وقتی میرم سر یخچال و میبینم چند نوع سبزیجات دارم به ذهنم میرسه درستش کنم. تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه و میتونید هر چی دوست دارید توش بریزید. از گوجه و قارچ و هویج بگیر تا کرفس و نخود فرنگی و ذرت. خلاصه در یخچالو باز …

سالاد یونانی

سالاد یونانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد یونانی از اون سالادهاییه که باب طبع ذائقه ی ایرانیه. این سالاد همونطور که از اسمش پیداست اصالتش یونانیه و تشکیل شده از گوجه، خیار، پیاز قرمز، پنیر فتا و زیتون سیاه. بعدها که به کشورهای دیگه راه پیدا کرد یه تغییرات کوچیکی هم توش دادند، …

ژله در پوست لیمو

ژله در پوست لیمو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 امروز با یه دستور ژله راحت ولی بامزه در خدمتتون هستیم.برای این ژله های خوشگل میتونید از هر رنگ ژله ی قرمزی استفاده کنید مثل هندوانه، آلبالو، انار. از پوست لیمو هم به عنوان ظرف استفاده کردیم. از اونجا که پوست لیمو سبزه و ژله قرمز در …