کیک پرتقال

کیک پرتقال با سس پرتقال

از کیکهای همیشگی خسته شدید؟ دلتون یه کیک عصرونه ی خوشمزه و خوش عطر میخواد؟ با دستور امروز سرآشپزباشی همراه باشید. اگه اینستاگرام منو فالو میکنید، حتماً چند روز پیش استوری ویدیوی درست کردن کیک پرتقال رو دیدید. اون روز گفتم که به زودی دستورشو میذارم و اینم دستور موعود کیک خوشمزه ی پرتقالیمون.کیک پرتقال …

سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

سلام دوستان عزیزم. امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز طرز تهیه یه سوپ خوشمزه رو داریم که مخصوص زمستونه. معمولاً هر وقت صحبت از سوپ میشه یا سوپ ورمیشل به ذهن میاد یا سوپ جو. اگه میخواید سوپ متفاوتی درست کنید من سوپ گشنیزو بهتون پیشنهاد میکنم. البته تو سوپ گشنیز هم از جو استفاده شده …

شیرینی با موس انار

شیرینی با موس انار

خوب کم کم دستورهای یلدایی رو باید شروع کنیم. این شیرینی خوشمزه یه جور دسر تک نفره است که تم یلدا داره. لایه ی کیکیش از کیک اسفنجی تشکیل شده و خامه ش موس انار هست. طعم موس انار فوق العاده ست حتما خوشتون میاد. روش هم که با یه لایه ژله انار و دونه …

سالمون گریل شده

سالمون گریل شده

یکی از ماهی های خوشمزه و گوشتی و کم تیغ ماهی سالمونه که گوشت نارنجی ای داره. من البته ماهی سالمون ایرانی ( قزل آلای سالمونی ) هم با قیمت خیلی پایینتر چند جا دیدم که گوشتش سفیده ولی تابحال استفاده نکردم و نمیدونم مزه ش چجوریه. البته تعریف شنیدم که میگن خوبه. این ماهی …

ژله انار یلدا

ژله انار یلدا

امروز یه ایده آسون و راحت برای دسر یلدا براتون آوردم. یه ژله ساده که توش اناره و تم رنگی هندوانه هم داره. اگه وقت زیادی ندارید این ژله بهترین گزینه است، راحته و تقریباً سریع آماده میشه. توی هر قالبی هم میتونید درست کنید و لزومی به استفاده از این قالبهای هرمی نیست. مواد …

قلیه ماهی

قلیه ماهی

یکی از غذاهای محلی خوشمزه و شناخته شده ایران قلیه ماهیه. قلیه ماهی مخصوص نواحی جنوبی ایران و استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر و … است. معمولاً طبق ذائقه اون خطه این غذا تند درست میشه که بسیار خوشمزه است. ترکیب سبزی مخصوص قلیه و سیر علاوه بر اینکه این غذا رو خوش طعم و خوش …

کوفته انار و پسته

کوفته انار و پسته

بعد از یه غیبت طولانی امروز با یه دستور غذای خوشمزه در خدمتتون هستم. اول از همه ی دوستانی که تو این مدت با کامنتهای زیباشون چه در وبسایت چه در اینستاگرام پیگیر احوال من بودن تشکر میکنم، ممنون از نظرات انرژی بخش و زیباتون. امیدوارم بتونم از این به بعد سایت رو مرتب آپدیت …

کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

تو پاییز هیچی به اندازه ی عطر کیک سیب و دارچین که تو خونه بپیچه لذت بخش نیست. حس گرمی و زندگی رو به من میده. اگه خاطرتون باشه قبلاً دستور یه نوع کیک سیب دیگه رو تو سایت گذاشته بودم که سیب یه جورایی توش استتار میشد. اونجا هم گفتم که چون خانواده سیب …

دلمه کلم

دلمه کلم

امروز با آموزش یه غذای سنتی خوشمزه در خدمتتون هستم. من یادمه بچه که بودیم، هر وقت مامانم دلمه کلم درست میکرد، کلمهاشو نمیخوردیم و فقط مایه دلمه رو میخوردیم. ولی کم کم و مخصوصاً از وقتی که خودم آشپزی کردم خیلی از بدغذایی ها و ایرادایی که میگرفتم رو دیگه ترک کردم و تقریباً …

مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

این خوراک مرغ با پرتقال درست میشه و هیچ ادویه ی خاص دیگه ای به جز کمی زعفرون نداره، خیلی خوشمزه و لذیذه و رنگ قشنگی هم داره. این مرغ پرتقالی از اون غذاهاییه که من تو زمستون درست کردم و تا الان فرصت نکردم تو سایت بذارم. تو فصلش حتماً از آب پرتقال طبیعی …

ترشی لیته

ترشی لیته

خوب درسته که فصل ترشی انداختن تموم شده ولی هیچ وقت دیر نیست و ترشی لیته خوشمزه رو هم همیشه میتونید درست کنید و لذت ببرید. هر چند این ترشی من مال اوایل پاییزه ولی قسمتش بوده الان آپ بشه 😉 این ترشی لیته مخلوطه، ترشی لیته بادمجان هم داریم که فقط توش از بادمجون …

رتتویی

رتتـویـی

کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. در مورد نحوه ی پختش هم بحث زیاده، …

کاپ کیک هندوانه

کاپ کیک هندوانه

یلدا بلندترین شب سال بلاخره از راه رسید. این پست آخرین پست یلدایی امسال سرآشپزباشیه. کوکی های هندونه که در پست قبل درست کردیم رو برای روی این کاپ کیکهای خوشگل میخواستم. این پست در واقع یه جور ایده است، شما میتونید از دستور کیک مورد علاقه تون استفاده کنید و فقط با رنگ خوراکی …

کوکی هندوانه

کوکی هندوانه

از سری پستهای یلدا میرسیم به طرز تهیه کوکی هندوانه. این کوکی ها نوعی از شوگر کوکی هستند که توشون فقط از زرده ی تخم مرغ استفاده شده. بافت خوبی دارند، طعم قوی تری نسبت به شوگر کوکی معمول دارند، ولی کار کردن با خمیرش یه کمی سخت تر از شوگر کوکیه ولی اذیت نمیکنه. …

مینی پای انار

مینی پای انار

داریم کم کم به بلندترین شب سال نزدیک میشیم. حال و هوای یلدا رو دوست دارم، مخصوصاً وقتی تو وبهای آشپزی میگردم و میبینم همه در حال تدارک یلدا و گذاشتن دستورات یلدایی هستند. همونطور که میدونید کلیه دستورات و ایده های یلدایی سایت رو میتونید در منوی مناسبتی، زیر منوی یلدا مشاهده بفرمایید. یه …

لبو

لبــو

کمتر کسی هست که تجربه ی یه بار لبو خوردن از این گاری های لبوفروش رو نداشته باشه! حتماً میدونید چه لذتی داره. من سالهاست دیگه ازشون لبو نخریدم ولی یادمه تو بچگی زمستونا اون موقعا که سرما واقعی بود و برف تا نصف پامون میرسید، با چه لذتی از لبو فروش لبو میگرفتیم. چقدرم …

پای سیب کیکی

پای سیب کیکی

همونجوری که میدونید پای به طور کلی نوعی از خوراکیه که میتونه غذایی یا شیرین باشه. در هر دو حالت یه خمیر به عنوان بیس داریم، بسته به نوع پای روی خمیر با محتویات غذایی یا شیرین پر میشه و روی مواد هم دوباره با خمیر پوشیده میشه. از اونجایی که تعریف پای سیب اصل …

مربای به

مربای به

یکی از مرباهای پرطرفدار و خوش رنگ و خوش عطر مربای به هست. الانم که فصل پاییزه و به به وفور یافت میشه. درست کردن مربا هم کلاً کار سختی نیست، کار اصلی رو گاز براتون انجام میده. پس پیشنهاد میدم دست به کار شید که هیچی مربای خونگی نمیشه. مواد لازم: به ۱ کیلو …

خورشت به آلو

خورشت به آلو

و اما در راستای پستهای پاییزی بلاخره به “به” میرسیم. یکی از خورش های سنتی و محبوب ایرانی خورشت به آلو هست که طرفدارای خودشو داره. طعم ملسی داره که اگه تمایل دارید میتونید با اضافه کردن شکر شیرینش کنید. در کل آلو که در خورشتهای پاییزی نقش بزرگی داره، تو این خورشت در کنار …

ترشی مخلوط

ترشی مخلوط

                             فصل ترشیه و خیلی از خانمها این روزها مشغول درست کردن انواع ترشی های خوشمزه هستند. اگه شما هم دوست دارید ترشی درست کنید ولی تا بحال تجربه نکردید، با دستور امروز سرآشپزباشی همراه باشید. فقط کافیه برید سرکه و  انواع سبزیجات دلخواه رو بخرید و شروع کنید. خیلی راحت و آسونه. قسمت سختش …