قرمه سبزی

قرمه سبزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 16ام, 1394 معروف ترین و خوشمزه ترین خورشت ایرانی. یعنی کسی هست که دوستش نداشته باشه؟ در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلفی پخته میشه ولی اصل همه تقریبا یکسانه. مثلا بعضیا به قرمه سبزی کمی رب اضافه میکنند، بعضیا با لوبیا چیتی و بعضیا با قرمز و حتی …

تاس کباب

تاس کباب

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مواد تشکیل دهنده ش معمولا سیب زمینی، گوجه، هویج، گوشت قرمز، به و آلو و … است. بسته به سلیقه و ذائقه میشه مواد تشکیل دهنده رو تغییر داد و بازم یه تاس کباب خوشمزه داشت. توی تاس …

استامبولی با گوشت

استامبولی با گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک پلوی ساده و خوشمزه که من معتقدم هر چقدر میخوری سیر نمیشی. مواد لازم برای دو نفر: برنج ۲ پیمانه گوشت گوسفند بی استخوان ۲۵۰ گرم یا مقدار دلخواه پیاز ۱ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسط نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری رب ۱ …

بورک سیگارتی

بورک گوشت سیگارتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …

استیک

استیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393   استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه …

خورش قیمه

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396   خورش قیمه از پرطرفدارترین خورشهای ایرانیه. فکر نکنم کسی باشه که دوسش نداشته باشه. تو این پست طرز تهیه این خورش خوشمزه رو با هم میبینیم. مواد لازم برای سه  نفر: گوشت قیمه ای ۲۵۰ گرم لپه ۱ استکان پیاز ۱ عدد متوسط رب گوجه ۲ …

بوکاتینی آل آماتریچانا

بوکاتینی آل آماتریچانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 20ام, 1395 دستور این پاستای هوس انگیز رو در سایت شف طیبه عزیز دیدم. من عاشق هر مدل پاستا هستم. به سرعت دست به کار شدم و درست کردم و خوردم و لذت بردم. طعم سیر و پنیر کوفته قلقلی ها عالیه. اگه شما هم وسوسه شدید که درستش …

دیزی (آبگوشت)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396   هیچ چیز مثل خوردن آبگوشت ظهر یه روز تعطیل به همراه ریحان تازه و نون سنگک نمی چسبه. ظرف مخصوصی که آبگوشت در اون پخته میشه اسمش دیزی هست. به همین دلیله که به آبگوشت دیزی هم میگن. در این پست آبگوشت غذای سنتی ایران رو …

ته چین لوبیا پلو

ته چین لوبیا پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 اگه بخواید لوبیا پلوی خوشمزه رو شیک تر و مجلسی تر سرو کنید این یه روششه. به صورت ته چین و قالبی با سیب زمینی قالب زده شده. دستور لوبیا پلو رو قبلا در این پست داشتیم. با کمی تغییر در روش پخت میتونیم ته چین لوبیا …

حلیم

هلیم ( حلیم )

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 تو صبحهای جمعه یا سحری و افطار ماه رمضان هیچ چی اندازه ی یه حلیم داغ نمی چسبه. مواد لازم: گوشت گوسفند ( قلوه گاه یا گردن ) ۲۰۰ گرم گندم پوست کنده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک، دارچین، شکر، کنجد، روغن مقداری طرز تهیه: گندم …

چیزبرگر

چیزبرگر

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 13ام, 1399 یکی از ساندویچ های محبوب تو دسته ی فست فود، چیزبرگره. چیزبرگر در واقع همون همبرگره که یک لایه پنیر روی اون قرار میدن. پنیر میتونه چدار، موتزارلا، بلوچیز یا انواع مورد علاقتون باشه. مواد لازم: گوشت گوساله چرخ شده ( یا مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ …

لوبیا پلو

لوبیا پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 لوبیا پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه ی ایرانیه که اکثرا دوسش دارن. هم میشه با گوشت چرخ کرده درستش کرد، هم با گوشت تیکه ای. هر دو نوعش خوشمزه است. از نظر نوع پخت  لوبیا پلو رو هم میشه به روش آبکش درست کرد و هم …

خورشت بامیه

خورشت بامیه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 خورشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مورد کم لطفی قرار گرفته. بامیه گیاه بسیار پر خاصیتیه. از جمله خواص اون کمک به حفظ قند خونه که برای دیابتی ها بسیار مفیده. همچنین به علت وجود فیبر در بامیه در جلوگیری از یبوست نقش موثری …