خمیر جادویی

خمیر جادویی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 یکی از خمیرهایی که توی فروم ها و وب سایتهای آشپزی ایرانی رایج و محبوبه این خمیر جادوییه که اسامی دیگه ش هم خمیر معرکه و خمیر فوق العاده و از این قبیل اسامیه. خمیر بسیار خوش قلقیه. تقریباً برای هر کاری مناسبه. از خمیر پیتزا بگیر …

پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 15ام, 1397  خوب من برگشتم. نتونستم منتظر بمونم تا لپتاپم درست بشه و تصمیم گرفتم با همون کامپیوتر قدیمی فراموش شده آپدیت کنم. یه جورایی دارم بهش عادت میکنم. یه سری ابزار و برنامه ها روش ندارم یه کم کارمو سخت تر میکنه ولی میشه باهاش کنار اومد. یه …

نان گیسو

نان گیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 امروز با دستور یه نون خوشمزه با بافتی عالی اومدیم. این نون برای صبحانه هم گزینه ی مناسبیه. این نکته رو بگم که این نون شیرین نیست و یه نون معمولیه. انتظار طعم خیلی شیرین نداشته باشید. تو این پست عکس مرحله به مرحله نحوه ی بافت …

پنکیک وگان

پنکیک وگان ( بدون تخم مرغ و لبنیات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 11ام, 1394 وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که تو اون هر نوع ماده ی غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف میشه. آدمای زیادی هستند که این شیوه تغذیه رو اختیاری انتخاب میکنند و هستند …

کروسان شکلاتی فندقی

کروسان شکلاتی فندقی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 کروسان (croissant) یک نوع نون فرانسویه که با خمیرهزارلا درست میشه. در این نوع نان خمیر رو برشهای مثلثی میزنن و بعد از قاعده ی مثلث خمیر رو رول میکنند و در آخر هم کمی حالت هلالی به خمیر میدن. دلیل نامگذاری این نان هم همین حالت …