سیب آماده شده

سیبی زرد با قلب قرمز

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 این سیب زیبا میتونه کوچولوها رو ذوق زده کنه. میتونید در درست کردنش ازشون کمک بگیرید و شادشون کنید. مواد لازم: سیب زرد 1 عدد سیب قرمز 1 عدد قالب قلب کوچک طرز آماده سازی: بهتره که سیبهاتون تقریبا یک اندازه باشند. با کاتر قلب روی سطح …

عدس پلو

عدس پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 22ام, 1395 عدس پلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه و پرخاصیت ایرانیه. عدس سرشار از آهنه و اگه کنار گوشت قرمز خورده بشه جذب آهنش بهتر و بیشتر صورت میگیره. پس بهتره که سعی کنید همیشه عدس رو در کنار پروتئین گوشتی میل کنید تا خواصش رو کاملتر دریافت …

هات چاکلت

هات چاکلت با مارشمالو قلبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 در روز ولنتاین هیچ چیزی به اندازه ی این فنجان هات چاکلت و قلب داخلش نمیتونه گویای محبت شما به عشقتون باشه. پس دست به کار شید و برای ولنتاین از این نوشیدنی داغ لذت ببرید. مواد لازم: شیر 4 پیمانه شکر 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 2 …

کیک مخمل قرمز

کیک مخمل قرمز

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 کیک مخمل قرمز یا Red velvet cake  کیکی با رنگ قرمز روشن، قرمز تیره یا قرمز قهوه ایه که معمولا از چند لایه کیک با رویه کریم چیز فراستینگ درست میشه. در گذشته کیک مخمل قرمز رنگش رو معمولا از واکنش شیمیایی کاکائو و سرکه به دست …

پنکیک قلبی

پنکیک قلبی ویژه ولنتاین

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 29ام, 1396 صبحانه عاشقانه روز ولنتاین میتونه کل روزتون رو زیباتر کنه. تو این پست یک نوع پنکیک آمریکایی رو آموزش دادم که توش از جوش شیرین هم استفاده شده بود و مدل ساده یا گرد درست شد. تو این پست با دستوری کمی متفاوت پنکیک قلبی رو داریم …

میگو سوخاری

میگو سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 یکی از پرطرفدارترین روشهای طبخ میگو سوخاری کردن اونه. مواد لازم: میگو رگ زده ۲۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد آرد معمولی مقداری آرد سوخاری مقداری نمک و فلفل سیاه مقداری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: تخم مرغ …

سوسیس قلبی

سوسیس به شکل قلب تیر خورده

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 این سوسیس میتونه گزینه ی مناسبی برای یک پیش غذا یا صبحانه یا میان وعده برای روز ولنتاین باشه. درست کردنش هم کار راحتیه. مواد لازم: سوسیس کوکتل یا هر نوع سوسیس کوچک رشته ماکارونی پنیر ورقه ای یا فلفل دلمه طرز تهیه: سوسیس را مانند عکس …

قرمه سبزی

قرمه سبزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 16ام, 1394 معروف ترین و خوشمزه ترین خورشت ایرانی. یعنی کسی هست که دوستش نداشته باشه؟ در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلفی پخته میشه ولی اصل همه تقریبا یکسانه. مثلا بعضیا به قرمه سبزی کمی رب اضافه میکنند، بعضیا با لوبیا چیتی و بعضیا با قرمز و حتی …

تاس کباب

تاس کباب

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانیه که مواد تشکیل دهنده ش معمولا سیب زمینی، گوجه، هویج، گوشت قرمز، به و آلو و … است. بسته به سلیقه و ذائقه میشه مواد تشکیل دهنده رو تغییر داد و بازم یه تاس کباب خوشمزه داشت. توی تاس …

تیرامیسو

تیرامیسو

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 تیرامیسو یک دسر خوشمزه ی ایتالیاییه که دیگه همه اونو میشناسند. در دستور اصلیش از تخم مرغ خام استفاده میشه که خوب ممکنه خطراتی داشته باشه. ولی این دستور شف طیبه عزیز که من هم ازش استفاده کردم و این تیرامیسوی خوشمزه رو درست کردم دیگه مشکل …

پاستا سبزیجات

پاستا سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 اگه طرفدار غذای گیاهی هستید یا از خوردن غذای گوشتی خسته شدید حتما از این غذا خوشتون میاد. پاستایی که تو این غذا استفاده کردم پاستا پیچی یا فنری یا پاستا روتینی (Rotini) هست که البته میتونید با هر نوع پاستای دیگه جایگزین کنید. مواد لازم: نصف …

قارچهای آماده

قارچ شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک اردور خوشمزه و شیک برای مهمونیای شما. بهتره از قارچهای بزرگ استفاده کنید. مواد لازم: قارچ بزرگ ۱۰ عدد سوسیس  ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۲ عدد نمک و فلفل و آویشن مقداری پنیر پیتزا مقداری طرز تهیه: ابتدا ساقه ی قارچها رو از کلاهکشون جدا کنید. …

کرم

کرم پاتیسیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1393 کرم پاتیسیر (Creme Patissiere) یا همون کرم کاستارد کرمیه بر پایه زرده تخم مرغ، شیر، شکر و آرد. برای عامل غلظت دهنده ش معمولا از نشاسته ذرت استفاده میکنند. ( توضیح اینکه نشاسته ذرت با آرد ذرت متفاوته، نشاسته ذرت سفید رنگه و معمولا در دسرها به …

کشک بادمجون

کشک بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان متوسط ۴ عدد کشک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۱ حبه در صورت تمایل نعنا خشک دو قاشق غذاخوری گردوی ریز خرد شده مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مقداری طرز تهیه: بادمجان ها رو به درازا برش میزنیم و …

استامبولی با گوشت

استامبولی با گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک پلوی ساده و خوشمزه که من معتقدم هر چقدر میخوری سیر نمیشی. مواد لازم برای دو نفر: برنج ۲ پیمانه گوشت گوسفند بی استخوان ۲۵۰ گرم یا مقدار دلخواه پیاز ۱ عدد متوسط سیب زمینی ۱ عدد متوسط نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری رب ۱ …

چیکن کوردون بلو

چیکن کوردون بلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397   چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند.  البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …

سالاد سزار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …

بورک سیگارتی

بورک گوشت سیگارتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …

استیک

استیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393   استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه …

خورش قیمه

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396   خورش قیمه از پرطرفدارترین خورشهای ایرانیه. فکر نکنم کسی باشه که دوسش نداشته باشه. تو این پست طرز تهیه این خورش خوشمزه رو با هم میبینیم. مواد لازم برای سه  نفر: گوشت قیمه ای ۲۵۰ گرم لپه ۱ استکان پیاز ۱ عدد متوسط رب گوجه ۲ …