دسرشمعی

دسر شمعی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 5ام, 1393 یک دسر زیبا و با مزه برای مهمونی های شما. مواد لازم: شیرخشک 2 پیمانه ( منظور شیرخشک قنادی هست ) پودرقند 3/4 پیمانه شیرعسلی 1 قوطی بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری خامه 150 گرم کره 1/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پنیر کیبی 6 قطعه وانیل …

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یک پیش غذای خوشمزه و سبک و مقوی. اسفناج سرشار از آهن، پتاسیم، ویتامین A , B3 و C است. طبع سردی داره و بهتره برای متعادل کردن ماست و اسفناج که هر دو سرد هستند از مقداری نعنا خشک در بورانی استفاده کنیم. مواد لازم: اسفناج …

حلیم بادمجون

حلیم بادمجان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …

کیک بلک فارست

کیک بلک فارست یا جنگل سیاه

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 کیک بلک فارست (Black forest) یا جنگل سیاه یه کیک آلمانیه که تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته. روی کیک هم با خامه فرم گرفته، شکلات رنده شده و چند عدد گیلاس پوشونده و تزیین میشه. کیک خیلی خوشمزه و شیکیه. …

کرپ رول ژامبون

کرپ رول ژامبون

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 25ام, 1395 اگه دنبال یک پیش غذا یا اردور شیک و آسون میگردید این همون چیزیه که لازم دارید. این رولت به صورت سرد سرو میشه و بسیار خوشمزه ست. توی این دستور ما کرپ رو هم خودمون درست میکنیم ولی شما میتونید به عنوان مثال از نون لواش …

بروسکتا

بروسکتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 بروسکتا (bruschetta) یک پیش غذای ایتالیاییه که تشکیل شده از نون تست شده ای که روش رو سیر می مالند و با گوجه، پیاز، سیر و روغن زیتون میپوشونند. مواد تاپینگ بروسکتا تنوع زیادی داره و میتونه شامل انواع سبزیجات، گوشت، لوبیا و پنیر هم باشه ولی …

چوروس

چوروس

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 9ام, 1396 چوروس (Churros) یک شیرینی اسپانیاییه که شبیه بامیه خودمونه فقط طرز سروش متفاوته. بامیه ما در شربت گذاشته میشه، ولی اسپانیایی ها چوروس رو در پودر قند یا شکردارچینی میغلتونند یا در سس شکلات میزنند و میخورند. خمیر این شیرینی و بامیه همون خمیر کلمیه (choux pastry ). …

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1394 همیشه وقتی صحبت از درست کردن پیتزا توی خونه میشه، همه از درست کردن خمیرش به عنوان قسمت سختش یاد میکنند. خمیرهای آماده بیرون که توی بسته بندی فروخته میشه، معمولا خشکن و بعد از پخت لطافت ندارند. قبلا توی این پست طرز درست کردن پیتزا تابه …

کروسان شکلاتی فندقی

کروسان شکلاتی فندقی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 کروسان (croissant) یک نوع نون فرانسویه که با خمیرهزارلا درست میشه. در این نوع نان خمیر رو برشهای مثلثی میزنن و بعد از قاعده ی مثلث خمیر رو رول میکنند و در آخر هم کمی حالت هلالی به خمیر میدن. دلیل نامگذاری این نان هم همین حالت …

مرغ اندونزی

مرغ اندونزیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم برای 4 نفر: مرغ ( سینه یا ران یا هردو) 4 تکه سویا سس 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه آب لیموی تازه 1/3 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم کره 1/4 پیمانه کاهو، سیب زمینی …

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 غذای دوست داشتنی و پای همیشگی سفره های ایرانی. من گاهی توی مواد کوکو سبزی کوهی خشک شده یا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده میریزم که خوشمزه ش میکنه. ولی دستور زیر بیس اصلی کوکو سیب زمینیه. مواد لازم: سیب زمینی ۵-۶ عدد تخم مرغ ۳ …

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 6ام, 1399 شیرینی نخودچی یکی از شیرینیهای مورد علاقه ی منه. خیلی از اون حالت پودر شدنش تو دهن خوشم میاد. از شیرینیهای مخصوص عید نوروز هم هست پس وقتش بود که درستش کنم. توی تقریباً همه ی رسپیهای موجود خمیر استراحت میخواد حدود ۲۴ ساعت. من از روی …

شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی کرکی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 شیرینی بهشتی ( کرکی ) از گزینه های مناسب برای عید نوروزه. طعم و بافت خوبی داره و حتما هم شما و هم مهمونهاتون لذت میبرید. دستور این شیرینی رو از سایت روزمنو گرفتم و با اضافه کردن چند نکته اینجا میذارم. مواد لازم: پودر قند ۱۰۰ …

کوکی چیپس شکلات

کوکی چیپس شکلات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 برای این کوکی خوشمزه دستورات مختلفی توی نت موجوده ولی تقریبا در خمیر همه ی اونا از شکر معمولی و شکر قهوه ای در کنار هم استفاده میشه و در آخر هم چیپس شکلات به خمیر اضافه میشه. شما میتونید در صورت تمایل انواع مغز دلخواهتون رو …

مک اند چیز

مک اند چیز (Mac and Cheese)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مک اند چیز (macaroni and cheese) یا همون ماکارونی و پنیر یک غذای محبوب با اصالت انگلیسیه که معمولا از پاستای ماکارونی و پنیر تشکیل میشه، اما میتونه شامل مواد دیگه ای مثل سس سفید و پودر نان و … هم باشه. ماکارونی نوعی از پاستاست که …

کیک باقلوا

کیک باقلوا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 18ام, 1398 اگه باقلوا دوست دارید این کیک رو حتما امتحان کنید. با همون طعم ولی بافتی کمی متفاوت. مطمئنا خوشتون میاد. من این رسپی رو مدتی پیش از اینترنت گرفتم و متنش رو سیو کرده بودم. ولی متأسفانه نمیدونم از چه سایتی گرفتم. الان که سرچ زدم دیدم …

پیتزا تابه ای

پیتزا تابه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 دستور خمیر این پیتزا رو اولین بار دوست خوبم “زهرا” تو نی نی سایت بهم معرفی کرد که البته خودش از یه وبلاگ دستورشو گرفته بود. من اول از زهرا جون و بعد هم از اون وبلاگ تشکر میکنم که منو با این خمیر آشنا کردن. خمیر …

لقمه کدو

لقمه کدو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393 برای اینکه در ظاهری قشنگ به بچه ها سبزیجات بدیم یکی از راه هاش مافین های غذاییه. این لقمه کدو هم از اون دسته ست. مواد لازم: روغن زيتون 1 قاشق غذاخوری پياز 1 عدد ژامبون  3 ورق يا سوسيس  3 عدد هويج 1 عدد بزرگ کدو …

دونات

دونات

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 خیلی وقت بود دلم میخواست دونات درست کنم و بلاخره انجامش دادم. بعد از کلی گشتن تو سایتهای خارجی و ترکیب کردن دستورا و … این دستور رو به دست آوردم که عالی و تضمینیه. بافت این دوناتا خیلی نرم و لطیف و پوکه. مزه شون هم …

کاپ کیک شکلاتی قلبی

کاپ کیک شکلاتی قلبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 کاپ کیک شکلاتی یکی از پرطرفدارترین کیکهاست. مخصوصا وقتی با فراستینگ یا رویه شکلاتی هم باشه. این پست ویژه ی شوکوهالیک های عزیزه. تو این پست به مناسبت نزدیکی به روز عشق ایرانی قراره کاپ کیک شکلاتی رو به شکل قلب درست کنیم. اگر قالب کاپ کیک …