رولت گوشت و مرغ

رولت گوشت و مرغ

هر وقت اسم رولت گوشت میاد یاد اون دستوری میفتیم که با گوشت چرخ کرده درست میشه و من اینجا آموزشش رو گذاشتم. اما یه مدل دیگه ی رولت، رولت با گوشت یکدست فیله است که اینم خیلی خوشمزه ست و مخصوصاً برای طرفدارای استیک خیلی پیشنهاد میشه. اما امروز تو این پست من میخوام …

سالمون گریل شده

سالمون گریل شده

یکی از ماهی های خوشمزه و گوشتی و کم تیغ ماهی سالمونه که گوشت نارنجی ای داره. من البته ماهی سالمون ایرانی ( قزل آلای سالمونی ) هم با قیمت خیلی پایینتر چند جا دیدم که گوشتش سفیده ولی تابحال استفاده نکردم و نمیدونم مزه ش چجوریه. البته تعریف شنیدم که میگن خوبه. این ماهی …

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی در واقع فیله ی مرغیه که رول شده و به سیخ چوبی زده شده و در تابه سرخ شده، پس میشه گفت جوجه کباب تابه ای هست. غذای خوشگلیه مخصوصاً برای بچه ها که اینجور غذاها رو بیشتر از غذای ساده می پسندند. به خصوص اگه براشون شبیه سازی کنید و مثلاً …

مرغ سوخاری چوبی

مرغ سوخاری چوبی

همه ی شما حتماً با کباب مرغ چوبی آشنا هستید. قطعه های کوچیک مرغ رو بعد از مزه دار کردن به سیخ چوبی میزنند و در فر میپزند یا در روغن سرخ میکنند. حالا تو این پست تلفیقی از کباب چوبی و مرغ سوخاری رو داریم. به این صورت که تیکه های مرغ رو به …

استیک بوقلمون

استیک بوقلمون

  گوشت بوقلمون گوشت بسیار مفیدیه. جالبه که بوقلمون هر دو نوع گوشت سفید و قرمز رو داره! ران بوقلمون قسمت گوشت قرمز این پرنده است و قسمت سینه و بالهاش گوشت سفید محسوب میشه. گوشت قرمزش چربی بیشتری نسبت به قسمت سفید داره، گوشت سفید بوقلمون چربی و کلسترول کمی داره حتی کمتر از …

کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ

هر چیزی اسم کباب روش بیاد باب طبع و ذائقه ی ما ایرانی ها میشه. کباب تابه ای هم از این قاعده مستنثنی نیست. قبلا کباب تابه ای گوشت رو داشتیم، حالا تو این پست کباب تابه ای مرغ رو داریم که اینم عالیه و خوشمزه و راحت. من خودم سینه ی مرغ رو به …

کباب ترکی

کباب ترکی گوشت ( دونر کباب )

اگه یادتون باشه چند وقت پیش طرز تهیه کباب ترکی مرغ رو داشتیم که فوق العاده ست و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. تو این پست طرز تهیه کباب ترکی گوشت یا همون دونر کباب رو داریم که اصالت ترکی داره. قبلا هم گفتم که درست کردن کباب ترکی اصل ابزار خاص میخواد ولی میشه …

بلدرچین بریان

بلدرچین بریان

بلدرچین یکی از پرندگانیه که گوشت و تخمش خیلی خاصیت داره. پروتئین گوشت بلدرچین به نسبت مرغ ۵ تا ۱۰ درصد بیشتره. گوشت بلدرچین همچنین منبع سودمند نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین ب۶، روی، آهن و سلنیوم به شمار میاد. وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های مختلف در گوشت این پرنده، باعث شده …

استیک

استیک

قبلا یه پست استیک داشتیم که مصور نبود و عکس از مراحل کار نداشت. تو این پست آموزش همراه با تصویرشو میذارم. گوشت استیک رو میشه با مواد مختلفی مزه دار کرد و میشه با سسهای متنوعی سرو کرد. این یکی از روشهای مزه دار کردن استیکه و یه جور سس ساده هم در کنارش …

کباب حسینی

کباب حسینی

یه کباب شیک و لذیــــد. واقعا طعمش عالیه و درست کردنش هم راحته. دردسر منقل و زغال و … هم نداره. چی از این بهتر؟ هر چقدر گوشتی که استفاده میکنید گوشت جوونتر باشی کبابتون سریعتر آماده میشه و نرمتره. لازمه بگم که من مقدار مواد زیر رو نصف کردم که 5 تا سیخ کباب …

کباب تابه ای

کباب تابه ای

من عاشق کباب تابه ای های مامانم هستم. خیلی خوشمزه و نرم و لطیف درست میکنه. این دستور کباب تابه ای مامانمه. مامانم کباب تابه ای رو دونه دونه تو دستش فرم میده ولی میدونید که میشه همه ی مواد رو کف تابه ریخت و صافش کرد و بعد برش زد. هر جوری راحت تر …

کباب ترکی مرغ

کباب ترکی مرغ

کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشتهای پخته شده ی رویی رو با یه دستگاه خاص یا کارد برشهای نازک میدن و با سبزیجاتی که روی صفحه ی زیری …

استیک

استیک

  استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه شده زمان پختش و بافتش ممکنه تغییر کنه. …

چیزبرگر

چیزبرگر

یکی از ساندویچ های محبوب تو دسته ی فست فود، چیزبرگره. چیزبرگر در واقع همون همبرگره که یک لایه پنیر روی اون قرار میدن. پنیر میتونه چدار، موتزارلا، بلوچیز یا انواع مورد علاقتون باشه. مواد لازم: گوشت گوساله چرخ شده ( یا مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ گرم سویا خیسانده و چرخ شده ۱۰۰ گرم …