اسنک قارچ

اسنک قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 اسنک ها یا همون ساندویچ ها این روزا خیلی طرفدار پیدا کردن، خیلی راحت آماده میشن و تنوع زیادی هم میشه بهشون داد. میشه از سس گوشتی تا سبزیجات و حتی پنیر به تنهایی اسنک های خوشمزه ای درست کرد. تو این پست یه اسنک گیاهی داریم …

سمبوسه

سمبوسه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 سمبوسه یه نوع دست پیچ خوشمزه است که مواد گوشتی یا غیرگوشتی داخل یه خمیر پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه. برای راحتی کار به جای خمیر میشه از نونهای نازک مثل لواش استفاده کرد. اصالت سمبوسه گویا به ایران و خراسان قدیم برمیگرده ( اونطوری …

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 املت اسپانیایی یا Tortilla Española یه نوع غذای اسپانیاییه که تشکیل شده از سیب زمینی ورقه ای و پیاز سرخ شده در روغن زیتون که بعد از سرخ شدن با تخم مرغ مخلوطش میکنند و دوباره در تابه سرخ میکنند. معمولا املت اسپانیایی ضخامتش زیاده، بعد از …

کروکت مرغ

کروکت مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 اینم یه غذای شیک و خوشمزه. مناسب مهمونیا و باب طبع کوچولوهای بد غذا. کروکت به غذای لقمه ای میگن که معمولا ماده ی اصلیش سیب زمینی یا انواع گوشتها یا پنیره که در پودر سوخاری غلتونده میشه و سرخ میشه. داخل کروکت هم میتونه با سبزیجات …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …

کرپ رول ژامبون

کرپ رول ژامبون

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 25ام, 1395 اگه دنبال یک پیش غذا یا اردور شیک و آسون میگردید این همون چیزیه که لازم دارید. این رولت به صورت سرد سرو میشه و بسیار خوشمزه ست. توی این دستور ما کرپ رو هم خودمون درست میکنیم ولی شما میتونید به عنوان مثال از نون لواش …

لقمه کدو

لقمه کدو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393 برای اینکه در ظاهری قشنگ به بچه ها سبزیجات بدیم یکی از راه هاش مافین های غذاییه. این لقمه کدو هم از اون دسته ست. مواد لازم: روغن زيتون 1 قاشق غذاخوری پياز 1 عدد ژامبون  3 ورق يا سوسيس  3 عدد هويج 1 عدد بزرگ کدو …

قارچهای آماده

قارچ شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 یک اردور خوشمزه و شیک برای مهمونیای شما. بهتره از قارچهای بزرگ استفاده کنید. مواد لازم: قارچ بزرگ ۱۰ عدد سوسیس  ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۲ عدد نمک و فلفل و آویشن مقداری پنیر پیتزا مقداری طرز تهیه: ابتدا ساقه ی قارچها رو از کلاهکشون جدا کنید. …

چیکن کوردون بلو

چیکن کوردون بلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397   چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند.  البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …

بورک سیگارتی

بورک گوشت سیگارتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …

تست رول

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یک پیش غذا یا وعده ی سبک مناسب برای مواقعی که هم عجله دارید و هم میخواهید غذایی مقوی و خانگی بخورید. بچه ها هم از خوردش مطمئنا لذت می برند. مواد لازم: نان تست به تعداد دلخواه پنیر ورقه ای (چدار، گودا یا پنیر تست) به …

میتلوف مرغ و سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393میت لوف غذاییه متشکل از گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و پودر نان که به شکل لوف درست میشه و در نهایت در فر حرارت میبینه و پخته میشه یا اینکه دودی میشه. لوف شکل قالب نان سوخاری خودمونه که ابتدا در قالب لوف پن پخته میشه …

فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393    فریتاتا یک غذای ایتالیایی بر پایه تخم مرغ است، که میتواند شامل مواد دیگری مثل گوشت، پنیر، سبزیجات یا پاستا باشد. کلمه ی ایتالیایی “Frittata” به معنی “سرخ شده” است. در این پست فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه را آموزش میدهیم. مواد لازم: سيب زميني …