چیکن کوردون بلو

چیکن کوردون بلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397   چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند.  البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …

میتلوف مرغ و سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393میت لوف غذاییه متشکل از گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و پودر نان که به شکل لوف درست میشه و در نهایت در فر حرارت میبینه و پخته میشه یا اینکه دودی میشه. لوف شکل قالب نان سوخاری خودمونه که ابتدا در قالب لوف پن پخته میشه …

پائیا ( اسپانیا)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393 پائیا یه غذای اسپانیاییه که ماده ی اصلی اون برنجه. سه نوع پائیا بیشتر شناخته شده اند: پائیای والنسیا که شامل برنج سفید، سبزیجات، گوشت (خرگوش، مرغ، اردک یا حلزون)، لوبیا و ادویه جات است. پائیای دریایی که به جای گوشت های ذکر شده از گوشت آبزیان …