شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 16ام, 1398 برای شیرینی نارگیلی دستورهای زیادی توی نت و مجلات و کتابهای آشپزی هست. چند تایی رو امتحان کردم ولی مشابه ترین نتیجه به شیرینی نارگیلی های بازاری این دستور خانم سیمین قاجار هست. میتونم بگم نتیجه عالی و خوشمزه میشه حتی از شیرینی های بیرون بهتر. فقط …

براونی مغز دار

براونی با مغز اوریو و کره بادام زمینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 11ام, 1393 هر چقدر از شیکی و خوشمزگی این براونی مغزدار بگم کم گفتم. اگه یادتون باشه قبلا دستور براونی رو داشتیم. حالا این بار براونی رو تو قالب کاپ کیک درست کردیم و وسطش هم بیسکوییت کاکائویی کرم دار مارک اوریو و کره بادام زمینی گذاشتیم. ترکیب این …

کوکی کاسترد

کوکی کاسترد

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 19ام, 1394 یه شیرینی راحت و سریع و خوشمزه با پودر کاسترد برای وقتایی که میخواید به سرعت یه شیرینی آماده کنید. این کوکی در کنار چای هم خیلی میچسبه. پودر کاسترد یه پودر بر پایه آرد ذرته که وقتی با شیر مخلوطش کنید و روی حرارت بذارید کرم …

کلوچه گردویی

کلوچه گردویی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 یه کلوچه گردویی خوشمزه که نمیتونم بگم از نظر نرمی و لطافت درست عین کلوچه های شماله ولی خیلی خوشمزه است. مخصوصا با مغزی گردویی وسطش که با ترکیب هل و گلاب یه طعم کاملا سنتی میده. توی مواد میانی کلوچه از گردوی آسیاب شده استفاده میشه …

کیک یزدی

کیک یزدی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 یه مدت بود دنبال یه دستور خوب برای کیک یزدی بودم. دو سه تا دستور امتحان کردم ولی اونی نشد که میخواستم. بلاخره این دستور  آقای بابارحیمی از سایت مجله هنر آشپزی رو امتحان کردم و به نظرم هم از نظر طعم عالی بود و هم بافت …

مسقطی

مسقطی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 یه دسر مناسبتی دیگه ویژه ی رمضان. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه ای ) ولی میشه روونتر درستش کرد و گرم مصرف کرد که خیلی برای نرم کردن گلو تو سرماخوردگی …

حلوا سه رنگ

حلوای سه رنگ مجلسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 این حلوای زیبا و خوشمزه برای مهمونیای ماه رمضون خیلی مناسبه. راستش از نظر طعم من حلوای خرما رو با هیچ حلوایی قابل مقایسه نمیدونم که اونم حتما تو یه پست به زودی طرز تهیه ش رو میذارم، ولی اون به دلیل رنگ خرما و تیره شدن …

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 زولبیا و بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضانه. چقدر خوبه که بتونیم تو خونه درست کنیم و از سالم بودنش هم مطمئن باشیم. درست کردنش اصلا کار سختی نیست. تنها وسایلی که نیازه یه قیف با ماسوره شکوفه و یه ماسوره باریک ساده ست. البته قیف زولبیا خاصه …

تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1395 تارت نوعی شیرینیه که از یک بیس خمیری تشکیل میشه که روی اون رو با موادی مثل کرم کاستارد و یا انواع میوه ها و یا هر دو پر میکنند. لازم به ذکره تارت نوع غذایی هم داره. تارت و پای اگرچه معمولا یکسان در نظر گرفته …

پنکیک وگان

پنکیک وگان ( بدون تخم مرغ و لبنیات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 11ام, 1394 وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که تو اون هر نوع ماده ی غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف میشه. آدمای زیادی هستند که این شیوه تغذیه رو اختیاری انتخاب میکنند و هستند …

دسرشمعی

دسر شمعی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 5ام, 1393 یک دسر زیبا و با مزه برای مهمونی های شما. مواد لازم: شیرخشک 2 پیمانه ( منظور شیرخشک قنادی هست ) پودرقند 3/4 پیمانه شیرعسلی 1 قوطی بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری خامه 150 گرم کره 1/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پنیر کیبی 6 قطعه وانیل …

چوروس

چوروس

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 9ام, 1396 چوروس (Churros) یک شیرینی اسپانیاییه که شبیه بامیه خودمونه فقط طرز سروش متفاوته. بامیه ما در شربت گذاشته میشه، ولی اسپانیایی ها چوروس رو در پودر قند یا شکردارچینی میغلتونند یا در سس شکلات میزنند و میخورند. خمیر این شیرینی و بامیه همون خمیر کلمیه (choux pastry ). …

کروسان شکلاتی فندقی

کروسان شکلاتی فندقی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 کروسان (croissant) یک نوع نون فرانسویه که با خمیرهزارلا درست میشه. در این نوع نان خمیر رو برشهای مثلثی میزنن و بعد از قاعده ی مثلث خمیر رو رول میکنند و در آخر هم کمی حالت هلالی به خمیر میدن. دلیل نامگذاری این نان هم همین حالت …

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 6ام, 1399 شیرینی نخودچی یکی از شیرینیهای مورد علاقه ی منه. خیلی از اون حالت پودر شدنش تو دهن خوشم میاد. از شیرینیهای مخصوص عید نوروز هم هست پس وقتش بود که درستش کنم. توی تقریباً همه ی رسپیهای موجود خمیر استراحت میخواد حدود ۲۴ ساعت. من از روی …

شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی کرکی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 شیرینی بهشتی ( کرکی ) از گزینه های مناسب برای عید نوروزه. طعم و بافت خوبی داره و حتما هم شما و هم مهمونهاتون لذت میبرید. دستور این شیرینی رو از سایت روزمنو گرفتم و با اضافه کردن چند نکته اینجا میذارم. مواد لازم: پودر قند ۱۰۰ …

کوکی چیپس شکلات

کوکی چیپس شکلات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 برای این کوکی خوشمزه دستورات مختلفی توی نت موجوده ولی تقریبا در خمیر همه ی اونا از شکر معمولی و شکر قهوه ای در کنار هم استفاده میشه و در آخر هم چیپس شکلات به خمیر اضافه میشه. شما میتونید در صورت تمایل انواع مغز دلخواهتون رو …

کیک باقلوا

کیک باقلوا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 18ام, 1398 اگه باقلوا دوست دارید این کیک رو حتما امتحان کنید. با همون طعم ولی بافتی کمی متفاوت. مطمئنا خوشتون میاد. من این رسپی رو مدتی پیش از اینترنت گرفتم و متنش رو سیو کرده بودم. ولی متأسفانه نمیدونم از چه سایتی گرفتم. الان که سرچ زدم دیدم …

دونات

دونات

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 خیلی وقت بود دلم میخواست دونات درست کنم و بلاخره انجامش دادم. بعد از کلی گشتن تو سایتهای خارجی و ترکیب کردن دستورا و … این دستور رو به دست آوردم که عالی و تضمینیه. بافت این دوناتا خیلی نرم و لطیف و پوکه. مزه شون هم …

کوکی آرد ذرت

کوکی آرد ذرت

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 این کوکی ها خیلی ترد و خوشمزه ان. میتونید اونا رو ساده درست کنید یا مهر بزنید یا با قالب اشکال دلخواه در بیارید. مواد لازم: آرد 2 پیمانه آرد ذرت 1/2 پیمانه نمک 1/2 قاشق چایخوری کره در دمای محیط 1 پیمانه یا 226 گرم شکر …

شیرینی مربایی

شیرینی مربایی با طرح قلب

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 این شیرینی مربایی های خوشمزه و زیبا گزینه ی مناسبی برای ولنتاینه. البته میتونید با هر قالب دلخواه دیگه ای درست کنید و لذت ببرید. شیرینی مربایی یکی از شیرینهای عید نوروز هم محسوب میشه. مواد لازم: آرد ۱۲۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم …