پای مارپیچ مرغ

پای مارپیچ مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 یکی از خمیرهای خوش قلق که خیلی بین خانومهای کدبانو طرفدار داره خمیر جادوییه که قبلاً دستورش رو در سایت داشتیم و باهاش چند مدل غذا هم درست کردیم. امروز میخوام دستور یه خمیر دیگه رو بذارم که هیچی از خمیر جادویی کم نداره، بسیار خوش قلق …

باقلوا

باقلوا با خمیر یوفکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 یکی از شیرینی هایی که خیلی درخواست آموزشش رو داشتین باقلواست. باقلوا شیرینی محبوب در کشورهای ایران، ترکیه و بعضی کشورهای عربیه. من خیلی طرفدار شیرینی های شیره دار نیستم چون شیرینیش برام زیاده و زود دلم رو میزنه. خوبی درست کردن این جور شیرینی ها اینه …

قرابیه

قرابیه تبریز

به عنوان حسن ختام شیرینی های نوروزی و همچنین به عنوان آخرین پست سال 1394 امروز طرز تهیه قرابیه بادام تبریز رو داریم که یکی از شیرینی های پرطرفدار و خوشمزه ای ایرانیه. این شیرینی یه کم دردسرش زیاده ولی وقتی بخورید متوجه میشید که ارزش وقت و زحمتی که براش گذاشتید رو داره. این …

نان چای قزوین

نان چای قزوین

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 نان چای قزوین از شیرینی های سنتی ایرانیه که طعمش خاطره انگیز و نوستالژیکه. شیرینی ملایمی داره که از این نظر باب طبع منه و در کنار چای خیلی خیلی می چسبه. در پذیرایی از مهمانان نوروزی هم گزینه ی خوبیه. موندگاری خوبی داره و به راحتی …

کوکی ترک شکلاتی

کوکی تَرَک شکلاتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 تو شیرینی های نوروزی برای عشاق شکلات هم دستور ویژه ای داریم که هم خیلی خوشگله هم خوشمزه. این کوکی های زیبا به دلیل ظاهری که توی پخت پیدا میکنند به کوکی تَرَک شکلاتی معروف هستند. شما میتونید به جای پودر قند شیرینی ها رو در شکرهای …

شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 16ام, 1398  خوب دیگه آخر ساله و نوبت شیرینی های عید رسیده. برای شروع با یه شیرینی ساده و در عین حال خوشمزه اومدم که به شیرینی ونیزی یا رسپیری یا شیرینی تلخ معروفه. البته تلخ نیست ولی شیرینی ملایمی داره که به نظر من خیلیم خوبه و عذاب …

گراتن پاستا

گراتن پاستا با گوشت و قارچ

پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه. برای این گراتن از هر شکل پاستایی میتونید استفاده کنید. …

کیک سایه روشن شکلاتی کاراملی

کیک سایه روشن شکلاتی – کاراملی

این کیک رو من تو تابستون به مناسبت سالگرد ازدواجمون درست کردم، ولی از اونجا که از ظاهرش خیلی راضی نبودم تصمیم نداشتم پستش کنم. قرار بود یه بار دیگه درستش کنم با ظاهر تر و تمیزتر و بعد پستش رو بذارم. ولی دیدم انگار قرار نیست حالا حالاها دست به کار بشم پس تصمیم …

کاپ کیک هندوانه

کاپ کیک هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 یلدا بلندترین شب سال بلاخره از راه رسید. این پست آخرین پست یلدایی امسال سرآشپزباشیه. کوکی های هندونه که در پست قبل درست کردیم رو برای روی این کاپ کیکهای خوشگل میخواستم. این پست در واقع یه جور ایده است، شما میتونید از دستور کیک مورد علاقه …

کوکی هندوانه

کوکی هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 18ام, 1396 از سری پستهای یلدا میرسیم به طرز تهیه کوکی هندوانه. این کوکی ها نوعی از شوگر کوکی هستند که توشون فقط از زرده ی تخم مرغ استفاده شده. بافت خوبی دارند، طعم قوی تری نسبت به شوگر کوکی معمول دارند، ولی کار کردن با خمیرش یه کمی …

مینی پای انار

مینی پای انار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 داریم کم کم به بلندترین شب سال نزدیک میشیم. حال و هوای یلدا رو دوست دارم، مخصوصاً وقتی تو وبهای آشپزی میگردم و میبینم همه در حال تدارک یلدا و گذاشتن دستورات یلدایی هستند. همونطور که میدونید کلیه دستورات و ایده های یلدایی سایت رو میتونید در …

پای سیب کیکی

پای سیب کیکی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 همونجوری که میدونید پای به طور کلی نوعی از خوراکیه که میتونه غذایی یا شیرین باشه. در هر دو حالت یه خمیر به عنوان بیس داریم، بسته به نوع پای روی خمیر با محتویات غذایی یا شیرین پر میشه و روی مواد هم دوباره با خمیر پوشیده …

گراتن مرغ

گراتن مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 7ام, 1398 گراتن (gratin) به غذایی گفته میشه که با رویه ای از پنیر یا خرده نان یا تخم مرغ و یا کره پوشانده شده و تا طلایی شدن رویه در فر گذاشته میشه و سپس با همون ظرف سرو میشه. گراتن در واقع یه تکنیک طبخ غذاست، پس …

لقمه چیزبرگر

لقمه ی چیزبرگر

اگه یادتون باشه گفتم که با خمیر جادویی میتونید کلی مانور بدید و غذاهای شیک و خوشمزه درست کنید. این لقمه های چیزبرگر هم یکی از محصولات خمیر جادوییه. خمیر جادویی رو حتماً یادتون هست و میشناسید. یه خمیر بسیار خوش قلق و عالی که باهاش تا به حال پیراشکی گوشت و نان قیفی درست …

کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 پاییز که میشه و هوا کم کم رو به سردی میره، کیک پختن خیلی بیشتر از قبل می چسبه. گرمای فر و بوی کیک که تو خونه میپیچه، صدای بارون که میاد، اینا شاید بتونه پاییز رو برای من قابل تحمل کنه. یکی از نمادهای شروع پاییز …

کوکی خرس بادام به بغل

کوکی خرس بادام به بغل

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 24ام, 1395 من وقتی داشتم این کوکی ها رو درست میکردم، به این فکر میکردم که به خاطر شکلشونم که شده پسرم بادوم ها رو میخوره. آخه چند وقتیه از بادوم بدش اومده، قبلاً میخورد الان تو دوره ی نه گفتن به انواع آجیله. خلاصه امیدوارانه درست کردم ولی …

پای چوپان

پای چوپان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398  پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به …

کاپ کیک شکلاتی مینیون

کاپ کیک شکلاتی مینیون ( با مغزی گاناش )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1396 من عاشق کیکهای مرطوب هستم، کیکی که بافتش خیس باشه و انگار در آن واحد هم کیک میخوری و هم دسر. این کاپ کیک های شکلاتی از اون دسته کیکهای خیس هستند. بافتشون رطوبت خیلی خوبی داره و اگه شما هم عاشق کیکهای خیس هستید مطمئناً ازش …

آپساید داون کیک گیلاس

آپساید داون کیک گیلاس

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 آپساید داون کیک ( کیک برگردان یا کیک وارونه ) به کیکی گفته میشه که بعد از پخت برگردونده میشه و سرو میشه. تو این کیک قبل از ریختن مایه کیک در قالب، کف قالب رو با میوه هایی مثل سیب یا گیلاس یا آناناس و … …

لازانیا با نان تست

لازانیا با نان تست

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 چند سال پیش اولین بار که این غذا رو خونه ی دوستم خوردم، ازش اسمشو پرسیدم و گفت لازانیا با نون تست! عجیب ترین چیزی بود که شنیدم. نه به خاطر ترکیب موادش. بلکه به خاطر تناقضی که توی اسم گذاریش بود. لازانیا برای من اسم اون …