ترشی مخلوط

ترشی مخلوط

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394                             فصل ترشیه و خیلی از خانمها این روزها مشغول درست کردن انواع ترشی های خوشمزه هستند. اگه شما هم دوست دارید ترشی درست کنید ولی تا بحال تجربه نکردید، با دستور امروز سرآشپزباشی همراه باشید. فقط کافیه برید سرکه و  انواع سبزیجات دلخواه رو بخرید و شروع …

وافل کدو حلوایی

وافل کدو حلوایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 الان که فصل کدو حلواییه دیگه منتظر انواع دسر و صبحانه و کیک و … با این خوراکی خوشمزه باشید. امروز با دستور وافل کدو حلوایی اومدم. همونجور که قبلاً تو پست وافل گفتم وافل یه نوع شیرینی یا نانه که از حرارت دیدن خمیر بین دو …

نودل سبزیجات

نودل سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه وقتایی دنبال یه غذای ساده هستی که سریع حاضر شه، گوشت نداشته باشه و خوشمزه هم باشه. اینجور مواقع یکی از گزینه های من نودله که عرض 4-3 دقیقه میپزمش و در عرض 1 دقیقه هم میخورمش و تموم میشه میره. ولی اگه یه کمی بخوام …

اسنک تخم مرغ

اسنک تخم مرغ

خوبی اسنک ها اینه که میشه با هر ماده ی غذایی که در حالت عادی ممکنه سخت خورده بشه، یه ساندویچ خوشمزه ی تست شده درست کرد. به نظر من وجود دستگاه ساندویچ ساز تو خونه هایی که بچه های اصطلاحاً بد غذا دارند لازم و بسیار کاربردیه. امروز با یه آموزش ساده اومدم، اسنک …

سوپ بروکلی

سوپ بروکلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 بروکلی از خانواده ی کلم ها جزو سبزیجاتیه که سرشار از ویتامین C هست و خواص ضد سرطانی داره. بهترین روش پخت بروکلی بخارپز کردنشه که تو این حالت تمام ویتامینها و خواصش توش می مونه. پیشنهاد میکنم بخارپزش کنید، روش کمی نمک و آبلیموی تازه بریزید …

سالاد یونانی

سالاد یونانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد یونانی از اون سالادهاییه که باب طبع ذائقه ی ایرانیه. این سالاد همونطور که از اسمش پیداست اصالتش یونانیه و تشکیل شده از گوجه، خیار، پیاز قرمز، پنیر فتا و زیتون سیاه. بعدها که به کشورهای دیگه راه پیدا کرد یه تغییرات کوچیکی هم توش دادند، …

ژله در پوست لیمو

ژله در پوست لیمو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 امروز با یه دستور ژله راحت ولی بامزه در خدمتتون هستیم.برای این ژله های خوشگل میتونید از هر رنگ ژله ی قرمزی استفاده کنید مثل هندوانه، آلبالو، انار. از پوست لیمو هم به عنوان ظرف استفاده کردیم. از اونجا که پوست لیمو سبزه و ژله قرمز در …

پستو

پستو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده …

کوکو تره فرنگی و قارچ

کوکوی تره فرنگی و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 تره فرنگی از خانواده ی سیر و پیاز یکی از سبزیجاتیه که خواص زیادی داره ولی در برنامه ی غذایی ما ایرانیها زیاد به چشم نمیخوره. باهاش میشه غذاهای متنوعی درست کرد، من حتی گاهی از قسمت سفید رنگش به جای پیاز در غذاها استفاده میکنم. توی …

آپساید داون کیک گیلاس

آپساید داون کیک گیلاس

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 آپساید داون کیک ( کیک برگردان یا کیک وارونه ) به کیکی گفته میشه که بعد از پخت برگردونده میشه و سرو میشه. تو این کیک قبل از ریختن مایه کیک در قالب، کف قالب رو با میوه هایی مثل سیب یا گیلاس یا آناناس و … …

نون قندی

نون قندی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 نون قندی یه نان یا در واقع شیرینی سنتی ایرانیه که خیلیم خوشمزه است. شیرینیش زیاد نیست و دل رو نمیزنه. من که خیلی نون قندی دوست دارم و این دستور دقیقا طعم نون قندیای بیرون رو میده. بسیار دستور راحتیه، امیدوارم خوشتون بیاد. مواد لازم: آرد …

کرپ

کرپ ساده

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 کرپ (crepe ) نوعی نان کوچیکه که در تابه طبخ میشه. کرپ در واقع همون پنکیک نازک شده است. همونطور که در پست پنکیک گفتم در پنکیک از عامل پف دهنده که حالا یا جوش شیرین یا بیکینگ پودره استفاده میشه و به همین دلیل پنکیک بیشتر …

سالاد میوه تابستونی

سالاد میوه تابستانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 من عاشق میوه های تابستونم. همه خوشمزه، شیرین، آبدار، خوشگل، رنگ و وارنگ. تنوعشون عااالیه. از اوناییم که وقتی چند مدل میوه تابستونی جلوم باشه باید همه رو امتحان کنم. احتمالا سالاد میوه رو امثال من ابداع کردند 😉 خیلی راحت میوه های دلخواهتون رو برش بزنید …

سیب زمینی آکاردئونی

سیب زمینی آکاردئونی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 3ام, 1395 سیب زمینی آکاردئونی یه ساید دیش یا دورچین خوب برای غذاهای گوشتیه. هم شیک و جدیده ، هم خوشمزه است. روش خوب برشته و کریسپی میشه و توش پخته و نرم. عین اینه که دو نوع سیب زمینی سرخ شده و تنوری رو در کنار هم داشته …

میرزاقاسمی

میرزاقاسمی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 میرزاقاسمی غذای مخصوص و پرطرفدار استان گیلانه. یه غذای گیاهی و خوشمزه که طمع و بوی دود بادمجون کبابیش محشره. توی خونه اگه منقل در دسترس ندارید میتونید بادمجون ها رو روی گاز یا در فر بپزید. که البته من روی گاز و حرارت مستقیم رو ترجیح …

سالاد لبو

سالاد لبو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 فکر کنم یه مدت تو سایت دستورات سالاد رو بیشتر ببینید. دارم سعی میکنم سالمتر غذا بخورم ( شما بخونید رژیم بگیرم ). سالاد و سوپ هم که خدا رو شکر تنوعش زیاده و تکراری نمیشه. امروز دستور سالاد لبو رو داریم. چغندر ( چغندر پخته رو …

تست شکلات

تُست شکلاتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 این تست شکلاتی یه ایده ی ساده ی دیگه برای روز عشق به عنوان صبحانه یا عصرانه یا میان وعده است. اگه تا آخرین لحظه چیزی برای عشقتون تدارک ندیدید، نگران نباشید، این مخصوص شماست. خیلی راحت آماده میشه و در عین حال خوشمزه است. تنها چیزی …

خمیر فوندانت

فوندانت

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 5ام, 1395 فوندانت یا خمیر فوندانت یه جور خمیر بر پایه ی پودر قنده که برای تزیین کیک و کاپ کیک مورد استفاده قرار میگیره. این روزها تزیین کیک با فوندانت خیلی مورد توجه قرار گرفته و داره جای تزیین خامه ای رو میگیره. حتماً میدونید کیک هایی که …

نان قیفی

نان قیفی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 نون قیفی یه ایده ی قشنگ برای سرو بعضی غذاهاست. توی مهمونیا جلوه ی خوبی به میزتون میده و همه رو جذب خودش میکنه. شما میتونید سالاد الویه یا پیتزا یا انواع سالاد و یا مواد دلخواه دیگه رو توش سرو کنید. خوبیش اینه که سرو نون …

خمیر جادویی

خمیر جادویی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 یکی از خمیرهایی که توی فروم ها و وب سایتهای آشپزی ایرانی رایج و محبوبه این خمیر جادوییه که اسامی دیگه ش هم خمیر معرکه و خمیر فوق العاده و از این قبیل اسامیه. خمیر بسیار خوش قلقیه. تقریباً برای هر کاری مناسبه. از خمیر پیتزا بگیر …