حلوا سه رنگ

حلوای سه رنگ مجلسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 این حلوای زیبا و خوشمزه برای مهمونیای ماه رمضون خیلی مناسبه. راستش از نظر طعم من حلوای خرما رو با هیچ حلوایی قابل مقایسه نمیدونم که اونم حتما تو یه پست به زودی طرز تهیه ش رو میذارم، ولی اون به دلیل رنگ خرما و تیره شدن …

قیمه بادمجون

خورشت قیمه بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 23ام, 1394 قیمه بادمجون یکی از خورش هاییه که هفته ای یه بار تو خونه ی ما باید درست بشه. اینقدر که اهل خونه عاشقشن. برای مهمونیا هم مناسبه . معمولا یکی از گزینه های خورشتی من تو مهمونیا قیمه بادمجونه. البته اگه میخواید شیک تر سروش کنید میتونید …

مربا آلبالو

مربای آلبالو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 تا آلبالو هست هم به اندازه کافی باید خورد هم باهاش خوردنیهای خوشمزه درست کرد. یکی از مرباهای خوشمزه آلبالوئه. برای من مربا یعنی مربا آلبالو و بعدشم هویج. مواد لازم: آلبالو تازه 1 کیلو شکر 1.5 کیلو طرز تهیه: آلبالوها رو  بشورید. هسته آلبالوها رو در …

سمبوسه

سمبوسه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 سمبوسه یه نوع دست پیچ خوشمزه است که مواد گوشتی یا غیرگوشتی داخل یه خمیر پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه. برای راحتی کار به جای خمیر میشه از نونهای نازک مثل لواش استفاده کرد. اصالت سمبوسه گویا به ایران و خراسان قدیم برمیگرده ( اونطوری …

ماکارونی

ماکارونی

تو این پست ماکارونی به سبک ایرانی رو داریم. فکر کنم تنها مردمی که ماکارونی یا همون اسپاگتی رو دم میکنند ما ایرانیها باشیم 😀 که البته خیلی هم خوشمزه است و به مذاق ما کاملا جور در میاد. ایتالییها باید بیان دوره ی پخت ماکارونی تو کشور ما ببینند. قبلا توی پست مک اند …

فسنجون

فسنجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 21ام, 1395 یه خورشت خوشمزه ی ایرانی، مناسب برای مهمونی ها و سفره ی افطار. این خورشت رو هم میشه با مرغ تهیه کرد و هم با گوشت چرخ کرده ( قلقلی ). تو این دستور من از مرغ استفاده کردم. مواد لازم برای دو نفر: گردو ۲۰۰ گرم …

شله زرد

شله زرد

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 دسر سنتی ایرانی، خوشمزه و خوش رنگ. بسیار مناسب برای ماه رمضان و مهمانیهاش. خیلی هم درست کردنش ساده ست. امیدوارم لذت ببرید. مواد لازم برای چهار نفر: برنج ۱ پیمانه ( نیمدونه بهتره ) شکر ۱,۵ پیمانه آب ۸ پیمانه مغز پسته و بادام و زعفران …

فلافل

فلافل

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 16ام, 1398 فلافل در واقع فست فود خاورمیانه است. اصلش به کشورهای عربی لبنان و قبرس و فلسطین و سوریه و … برمیگرده که به تدریج به کشورهای دیگه و از جمله ایران راه پیدا کرد. محبوبیت فلافل اونقدر زیاد بود که زمانی مک دونالد محصولی به اسم “مک …

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 زولبیا و بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضانه. چقدر خوبه که بتونیم تو خونه درست کنیم و از سالم بودنش هم مطمئن باشیم. درست کردنش اصلا کار سختی نیست. تنها وسایلی که نیازه یه قیف با ماسوره شکوفه و یه ماسوره باریک ساده ست. البته قیف زولبیا خاصه …

کباب تابه ای

کباب تابه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 من عاشق کباب تابه ای های مامانم هستم. خیلی خوشمزه و نرم و لطیف درست میکنه. این دستور کباب تابه ای مامانمه. مامانم کباب تابه ای رو دونه دونه تو دستش فرم میده ولی میدونید که میشه همه ی مواد رو کف تابه ریخت و صافش کرد …

بستنی جادویی

طرز تهیه بستنی فقط با یک ماده

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 امروز میخوایم یه بستنی خیلی راحت و خوشمزه یاد بگیریم که فقط توش از یه ماده غذایی استفاده شده؛ موز! خیلی درست کردنش ساده و در عین حال جالبه. موزهای یخ زده رو توی بلندر یا مخلوط کن اینقدر هم میزنید تا تبدیل به بستنی بشه! به …

فرنی

فرنی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 یه دسر خوشمزه و سبک ایرانی، مناسب برای ماه رمضان. غذای کمکی به کوچولوها معمولا با فرنی شروع میشه. بهتره آرد برنج رو خودتون تو خونه تهیه کنید که از مرغوب و خالص بودنش مطمئن شید. به این صورت که برنج نیم دونه یا هر برنج ایرانی …

خوراک قفقازی

خوراک قفقازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 اولین بار دستور این خوراک رو سالها پیش توی سایت روزمنو از دوست خوبم هانا جون دیدم. یادمه اون موقع غذای جدیدی بود و خیلیا درست کردند و خوششون اومد. راستش اصلا نمیدونم چرا این غذا اسمش خوراک قفقازیه و اصالتش کجاییه. البته خیلی سرچ زدم ولی …

پته ماهی

پته ماهی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 پته (patty) به انواع گوشت ( گوساله،گوسفند، مرغ، ماهی و … ) میگن که چرخ شده باشه و بعد با یه سری مواد مخلوطش کنن و  بهش فرم بدن و بعد هم تو روغن سرخش کنن. میشه گفت همون کتلت خودمونه. این پته خوشمزه یکی از راههای …

میلک شیک هندوانه

میلک شیک هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 توی گرمای تابستون یکی از میوه هایی که خیلی خیلی میچسبه هندوانه است. میشه تو نحوه ی خوردن هندونه یه کم تنوع ایجاد کرد و باهاش دسرها و نوشیدنی های مختلفی درست کرد. یکی از این نوشیدنیها میلک شیک هندوانه است. شاید ترکیب شیر و هندوانه به …

کباب ترکی مرغ

کباب ترکی مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشتهای پخته شده ی رویی رو با یه دستگاه خاص یا کارد برشهای نازک میدن …

کوکو شکم پر

کوکو شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 دستور کوکو رو قبلا داشتیم. کوکو همونجوری ساده ش هم خیلی خوشمزه است. من یادمه تو بچگی اینقدر کوکو دوست داشتم وقتی ازش می موند همونجوری سرد از تو یخچال در میوردم و میخوردم. حالا کوکو شکم پر نسخه ی کاملتر و مغذی تر کوکوی معمولیه. خیلی …

فرنچ تست

فرنچ تُست

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یه صبحانه ی خوشمزه برای یه روز تعطیل یا میان وعده ای که هیچکس نمیتونه ردش کنه. فرنچ تُست یا تست فرانسوی در واقع نونیه که توی تخم مرغ غلتونده میشه و بعد سرخ میشه. البته به مخلوط تخم مرغی شیر و شکر و دارچین یا وانیل …

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 املت اسپانیایی یا Tortilla Española یه نوع غذای اسپانیاییه که تشکیل شده از سیب زمینی ورقه ای و پیاز سرخ شده در روغن زیتون که بعد از سرخ شدن با تخم مرغ مخلوطش میکنند و دوباره در تابه سرخ میکنند. معمولا املت اسپانیایی ضخامتش زیاده، بعد از …

چیکن پارمیجانا

چیکن پارمیجانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 پارمیجانا یه نوع غذای ایتالیاییه که ماده ی اصلی توی آرد سوخاری سرخ میشه و بعد روش رو  با سس گوجه و پنیر می پوشونن و تو فر میذارن تا پخته بشه. ساده ترین نوع  پارمیجانا با بادمجونه که اسم این نوع غذا که بادمجون رو سرخ …