هش براون

هش براون

هش براون (Hash Browns) که اسم اولیه ش Hashed browned potatoes بوده یه نوع خوراک ساده است که در اون سیب زمینی رو رنده میکنند یا به صورت نوارهای باریک برش میزنند و بعد در روغن سرخ می کنند. توی آمریکا هش براون به عنوان صبحانه در کنار تخم مرغ نیمرو یا سرخ شده یا …

اسپاگتی با سس گوجه و ریحان

اسپاگتی با سس گوجه و ریحان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه اسپاگتی گیاهی خوشمزه، اگه از غذاهای گوشتی خسته شدید حتما امتحانش کنید. قبلا هم گفتم عاشق ترکیب ریحون و گوجه و سیر و روغن زیتونم. پیتزای این ترکیب که همون پیتزا مارگریتا هست رو قبلا داشتیم، بروسکتا هم که پیش غذای خوشمزه با نان تست شده …

پاستیتسیو

پاستیتسیو

پاستیتسیو(Pastitsio) یه نوع غذای یونانیه که از پاستا، سس گوشتی، بشامل و پنیر تشکیل میشه. پاستیتسیو رو لازانیای یونانی میگن. اگه ماکارونی، لازانیا و کلا پاستا دوست دارید حتما و مطمئنا این غذا رو هم دوست خواهید داشت! پاستایی که برای پاستیتسیو به کار میره یه جور پاستای تو خالی بلنده که اگه در دسترس …

فیش اند چیپس

فیش اند چیپس

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 فیش اند چیپس ( ماهی و سیب زمینی ) یه غذای اصیل انگلیسیه که تشکیل شده از فیله ی ماهی که توی خمیر زده میشه و بعد سرخ میشه و سیب زمینی سرخ شده. ماهی فیش اند چیپس معمولا ماهی خاصیه ( کُد یا هدوک ). در …

خوراک قفقازی

خوراک قفقازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 اولین بار دستور این خوراک رو سالها پیش توی سایت روزمنو از دوست خوبم هانا جون دیدم. یادمه اون موقع غذای جدیدی بود و خیلیا درست کردند و خوششون اومد. راستش اصلا نمیدونم چرا این غذا اسمش خوراک قفقازیه و اصالتش کجاییه. البته خیلی سرچ زدم ولی …

کباب ترکی مرغ

کباب ترکی مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 16ام, 1393 کباب ترکی یا دونر کباب رو که همه میشناسن. یه غذای خوشمزه از کشور ترکیه. گوشت روی یه سیخ عمودی که حرارت از پشتش بهش میخوره میچرخه تا پخته بشه. بعد هم گوشتهای پخته شده ی رویی رو با یه دستگاه خاص یا کارد برشهای نازک میدن …

فرنچ تست

فرنچ تُست

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یه صبحانه ی خوشمزه برای یه روز تعطیل یا میان وعده ای که هیچکس نمیتونه ردش کنه. فرنچ تُست یا تست فرانسوی در واقع نونیه که توی تخم مرغ غلتونده میشه و بعد سرخ میشه. البته به مخلوط تخم مرغی شیر و شکر و دارچین یا وانیل …

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 املت اسپانیایی یا Tortilla Española یه نوع غذای اسپانیاییه که تشکیل شده از سیب زمینی ورقه ای و پیاز سرخ شده در روغن زیتون که بعد از سرخ شدن با تخم مرغ مخلوطش میکنند و دوباره در تابه سرخ میکنند. معمولا املت اسپانیایی ضخامتش زیاده، بعد از …

چیکن پارمیجانا

چیکن پارمیجانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 پارمیجانا یه نوع غذای ایتالیاییه که ماده ی اصلی توی آرد سوخاری سرخ میشه و بعد روش رو  با سس گوجه و پنیر می پوشونن و تو فر میذارن تا پخته بشه. ساده ترین نوع  پارمیجانا با بادمجونه که اسم این نوع غذا که بادمجون رو سرخ …

موساکا

موساکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 موساکا (Moussaka) یک غذای اصالتا یونانیه که تشکیل شده از لایه های بادمجان، گوشت و پنیر که یه لایه ی ضخیم بشامل روشون رو میپوشونه و در انتها در فر پخته میشه تا لایه ی رویی طلایی بشه. البته ورژن های مختلفی از این غذا درست میشه …

پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 26ام, 1396 پیتزا مارگریتا یک پیتزای اصیل ایتالیاییه با ترکیب مطبوع روغن زیتون، سیر، ریحون و گوجه و البته پنیر. من عاشق ترکیب این پنج ماده ی غذایی هستم. واقعا شما رو به ایتالیا میبره و برمیگردونه. 😉 رنگ مواد به کار رفته تو این پیتزا، سبز ( ریحان …

کیک بلک فارست

کیک بلک فارست یا جنگل سیاه

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 کیک بلک فارست (Black forest) یا جنگل سیاه یه کیک آلمانیه که تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته. روی کیک هم با خامه فرم گرفته، شکلات رنده شده و چند عدد گیلاس پوشونده و تزیین میشه. کیک خیلی خوشمزه و شیکیه. …

بروسکتا

بروسکتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 بروسکتا (bruschetta) یک پیش غذای ایتالیاییه که تشکیل شده از نون تست شده ای که روش رو سیر می مالند و با گوجه، پیاز، سیر و روغن زیتون میپوشونند. مواد تاپینگ بروسکتا تنوع زیادی داره و میتونه شامل انواع سبزیجات، گوشت، لوبیا و پنیر هم باشه ولی …

چوروس

چوروس

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 9ام, 1396 چوروس (Churros) یک شیرینی اسپانیاییه که شبیه بامیه خودمونه فقط طرز سروش متفاوته. بامیه ما در شربت گذاشته میشه، ولی اسپانیایی ها چوروس رو در پودر قند یا شکردارچینی میغلتونند یا در سس شکلات میزنند و میخورند. خمیر این شیرینی و بامیه همون خمیر کلمیه (choux pastry ). …

کروسان شکلاتی فندقی

کروسان شکلاتی فندقی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 کروسان (croissant) یک نوع نون فرانسویه که با خمیرهزارلا درست میشه. در این نوع نان خمیر رو برشهای مثلثی میزنن و بعد از قاعده ی مثلث خمیر رو رول میکنند و در آخر هم کمی حالت هلالی به خمیر میدن. دلیل نامگذاری این نان هم همین حالت …

مرغ اندونزی

مرغ اندونزیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم برای 4 نفر: مرغ ( سینه یا ران یا هردو) 4 تکه سویا سس 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه آب لیموی تازه 1/3 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم کره 1/4 پیمانه کاهو، سیب زمینی …

مک اند چیز

مک اند چیز (Mac and Cheese)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مک اند چیز (macaroni and cheese) یا همون ماکارونی و پنیر یک غذای محبوب با اصالت انگلیسیه که معمولا از پاستای ماکارونی و پنیر تشکیل میشه، اما میتونه شامل مواد دیگه ای مثل سس سفید و پودر نان و … هم باشه. ماکارونی نوعی از پاستاست که …

فتوچینی آلفردو

فتوچینی آلفردوی مرغ و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 سس آلفردو یکی از سسهای معروف و پرطرفدار اصالتاً ایتالیاییه. این سس توسط شخصی به نام آلفردو در رستورانش برای اولین بار اختراع شد که مورد پسند مشتریهاش قرار گرفت و کم کم به محبوبیت امروزی رسید. گفته شده آلفردو اولین بار این سس رو برای همسرش …

چیکن کوردون بلو

چیکن کوردون بلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397   چیکن کوردون بلو یک غذای فرانسویه که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می غلتونند و سرخ میکنند.  البته آمریکایی ها هم ادعا میکنند که این غذا رو خودشون اختراع کردند. کوردون بلو که یک عبارت فرانسویه …

سالاد سزار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …