ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 ساندویچ گوشت و قارچ که امروز آموزشش رو داریم یه غذای راحته که برای مواقع عجله ای بسیار کاربرد داره 😉 فکر کنم یکی از غذاهایی که همه ی ما در مواقع بی غذایی و عجله سراغش میریم همین خوراک گوشت باشه که کنارش سیب زمینی هم …

لبو

لبــو

کمتر کسی هست که تجربه ی یه بار لبو خوردن از این گاری های لبوفروش رو نداشته باشه! حتماً میدونید چه لذتی داره. من سالهاست دیگه ازشون لبو نخریدم ولی یادمه تو بچگی زمستونا اون موقعا که سرما واقعی بود و برف تا نصف پامون میرسید، با چه لذتی از لبو فروش لبو میگرفتیم. چقدرم …

پلو مرغ و سبزیجات

پلو مرغ و سبزیجات

این پلو از اون دسته غذاهای آسونیه که وقتی میرم سر یخچال و میبینم چند نوع سبزیجات دارم به ذهنم میرسه درستش کنم. تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه و میتونید هر چی دوست دارید توش بریزید. از گوجه و قارچ و هویج بگیر تا کرفس و نخود فرنگی و ذرت. خلاصه در یخچالو باز …

خورشت به آلو

خورشت به آلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 15ام, 1394 و اما در راستای پستهای پاییزی بلاخره به “به” میرسیم. یکی از خورش های سنتی و محبوب ایرانی خورشت به آلو هست که طرفدارای خودشو داره. طعم ملسی داره که اگه تمایل دارید میتونید با اضافه کردن شکر شیرینش کنید. در کل آلو که در خورشتهای پاییزی …

گراتن مرغ

گراتن مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 7ام, 1398 گراتن (gratin) به غذایی گفته میشه که با رویه ای از پنیر یا خرده نان یا تخم مرغ و یا کره پوشانده شده و تا طلایی شدن رویه در فر گذاشته میشه و سپس با همون ظرف سرو میشه. گراتن در واقع یه تکنیک طبخ غذاست، پس …

ترشی مخلوط

ترشی مخلوط

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394                             فصل ترشیه و خیلی از خانمها این روزها مشغول درست کردن انواع ترشی های خوشمزه هستند. اگه شما هم دوست دارید ترشی درست کنید ولی تا بحال تجربه نکردید، با دستور امروز سرآشپزباشی همراه باشید. فقط کافیه برید سرکه و  انواع سبزیجات دلخواه رو بخرید و شروع …

لقمه چیزبرگر

لقمه ی چیزبرگر

اگه یادتون باشه گفتم که با خمیر جادویی میتونید کلی مانور بدید و غذاهای شیک و خوشمزه درست کنید. این لقمه های چیزبرگر هم یکی از محصولات خمیر جادوییه. خمیر جادویی رو حتماً یادتون هست و میشناسید. یه خمیر بسیار خوش قلق و عالی که باهاش تا به حال پیراشکی گوشت و نان قیفی درست …

نودل سبزیجات

نودل سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه وقتایی دنبال یه غذای ساده هستی که سریع حاضر شه، گوشت نداشته باشه و خوشمزه هم باشه. اینجور مواقع یکی از گزینه های من نودله که عرض 4-3 دقیقه میپزمش و در عرض 1 دقیقه هم میخورمش و تموم میشه میره. ولی اگه یه کمی بخوام …

اسنک تخم مرغ

اسنک تخم مرغ

خوبی اسنک ها اینه که میشه با هر ماده ی غذایی که در حالت عادی ممکنه سخت خورده بشه، یه ساندویچ خوشمزه ی تست شده درست کرد. به نظر من وجود دستگاه ساندویچ ساز تو خونه هایی که بچه های اصطلاحاً بد غذا دارند لازم و بسیار کاربردیه. امروز با یه آموزش ساده اومدم، اسنک …

پلو با ته دیگ بال مرغ

پلو با ته دیگ بال مرغ

این پلوی خوشمزه و زیبا یکی از راههای سرو پلو در مهمانی هاست. هر چند خود این پلو به قدری خوشمزه است که میشه به تنهایی هم خوردش ولی میتونید در کنار خورشتهای مختلف تو مهمونیتون سرو کنید. اینجوری هم پلو سفید زعفرونی دارید و هم یه ته دیگ بال مرغ فوق العاده خوشمزه و …

سوپ بروکلی

سوپ بروکلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 بروکلی از خانواده ی کلم ها جزو سبزیجاتیه که سرشار از ویتامین C هست و خواص ضد سرطانی داره. بهترین روش پخت بروکلی بخارپز کردنشه که تو این حالت تمام ویتامینها و خواصش توش می مونه. پیشنهاد میکنم بخارپزش کنید، روش کمی نمک و آبلیموی تازه بریزید …

رولت گوشت

رولت گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 رولت گوشت یکی از غذاهای مجلسی، شیک و خوشمزه ایه که سالهای زیادیه جاشو توی سفره های ایرانی هم باز کرده. رولت گوشت میتونه با گوشت چرخ کرده باشه یا گوشت ورقه ای. رولتی که تو ایران بیشتر مرسومه با گوشت چرخ کرده است که لای گوشت …

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی در واقع فیله ی مرغیه که رول شده و به سیخ چوبی زده شده و در تابه سرخ شده، پس میشه گفت جوجه کباب تابه ای هست. غذای خوشگلیه مخصوصاً برای بچه ها که اینجور غذاها رو بیشتر از غذای ساده می پسندند. به خصوص اگه براشون شبیه سازی کنید و مثلاً …

پای چوپان

پای چوپان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398  پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به …

سالاد یونانی

سالاد یونانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد یونانی از اون سالادهاییه که باب طبع ذائقه ی ایرانیه. این سالاد همونطور که از اسمش پیداست اصالتش یونانیه و تشکیل شده از گوجه، خیار، پیاز قرمز، پنیر فتا و زیتون سیاه. بعدها که به کشورهای دیگه راه پیدا کرد یه تغییرات کوچیکی هم توش دادند، …

فیله سوخاری پولک دار

فیله سوخاری پولک دار

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 26ام, 1394 چند وقت پیش تو گروه دوستانه مون یه کلیپ دیدم از برنامه آشپزی به خانه برمیگردیم که مربی آشپزی آقای نمازی با ساده ترین مواد مرغ سوخاری پولک دار درست میکرد. به نظرم خیلی جالب اومد و رفت توی برنامه که حتماً درستش کنم. چون اکثراً تو …

ته چین بوقلمون

ته چین بوقلمون

قبلاً در پست استیک بوقلمون مختصری از فواید گوشت بوقلمون رو گفتم. همونجوری که تو اون پست خوندید سینه ی بوقلمون گوشت سفید محسوب میشه و رونش گوشت قرمز. ران بوقلمون از نظر ظاهری بعد از پخت هم شبیه گوشت قرمزه ولی چربی کمتری داره. اگه خوب با ادویه مزه دار بشه کسی متوجه تفاوتش …

کتلت گوشت کوبیده

کتلت گوشت کوبیده

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 اگه اهل درست کردن و خوردن آبگوشت هستید پس حتماً به این موضوع واقفید که همیشه آب آبگوشت زودتر خورده و تموم میشه و گوشت کوبیده ش باقی می مونه. تو خونه ی ما که آب آبگوشت تو وعده ی اول تموم میشه و یه مقدار مخلفاتش …

واویشکا

واویشکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 واویشکا اصالتاً یه غذای شمالیه که البته دیگه خیلی فراگیر شده و همه درست میکنند. فکر میکنم همه حتما خوراک گوشت چرخ کرده که در کنارش سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه رو خورده باشن. اگه اسم خاصی براش نداشتید پس بدونید اسمش واویشکاست. البته واویشکا رو …

شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 21ام, 1395 شنیتسل یه غذای گوشتیه ، با اصالت آلمانی-اتریشی. البته ما معمولاً شنیتسل رو با گوشت مرغ میشناسیم ولی شنیتسل رو میشه با گوشت گوساله، گاو، گوسفند و بوقلمون هم درست کرد. امروز آموزش شنیتسل مرغ رو داریم. برای شنیتسل بهتره از قسمت سینه ی مرغ استفاده کنید …