رولت الویه

رولت الویه

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 سالاد الویه از اون دسته غذاهاییه که من هیچ وقت از خوردنش سیر نمیشم و تا وقتی تو یخچال داشته باشیم، مدام سر یخچال یه ناخنکی بهش میزنم 😉 ولی این غذای خوشمزه که اتفاقاً پای ثابت مهمونیای دوستانه یا تولدها هم هست، گاهی مورد بی مهری …

خوراک لوبیا با گوشت و قارچ

خوراک لوبیا با گوشت و قارچ

یکی از پر بیننده ترین و محبوب ترینی رسپی های وبسایت سرآشپزباشی در طول این سالها، دستور خوراک لوبیا بوده که خوشبختانه اکثر دوستان خیلی طعم و لعابشو دوست داشتند. حالا اگه بخواید یه کمی خوراک لوبیای ساده رو مجلسی تر و پرخاصیت تر بکنید میتونید از دستور امروز استفاده کنید. تو رسپی این خوراک …

خورش بادمجون

خورش بادمجون

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 خورش بادمجون رو به روشهای مختلفی میشه درست کرد. با گوشت، با مرغ، با لپه (قیمه بادمجون) یا بی لپه، با گوجه یا بی گوجه، با غوره یا بی غوره و … هر جوری که بپزید یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرانیه. ما معمولاً تو خونمون …

سالاد الویه

سالاد الویه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397  سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی …

میگو پلو با کشمش

میگو پلو با کشمش

قبلاً طرز تهیه یه نوع میگو پلو با سبزی رو داشتیم که به نظر من فوق العاده خوشمزه است. اون میگوپلو اصالتاً جنوبیه. امروزم یه نوع میگو پلوی دیگه میخوام آموزش بدم که توش سیب زمینی و کشمش میگو رو همراهی میکنند 😉 اینم خیلی لذیذه مخصوصاً برای دوستداران کشمش. امیدوارم درست کنید و لذت …

دلمه کلم

دلمه کلم

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 امروز با آموزش یه غذای سنتی خوشمزه در خدمتتون هستم. من یادمه بچه که بودیم، هر وقت مامانم دلمه کلم درست میکرد، کلمهاشو نمیخوردیم و فقط مایه دلمه رو میخوردیم. ولی کم کم و مخصوصاً از وقتی که خودم آشپزی کردم خیلی از بدغذایی ها و ایرادایی …

کروک مسیو

کروک مسیو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397 دوستان عزیزم سلام. امیدوارم تأخیر طولانی من در پست گذاشتن و پاسخ دادن به کامنتها رو ببخشید. من چند وقته به شدت گرفتارم. یه امتحان داشتم که خدا رو شکر تموم شد، ولی خیلی فکر و وقتم رو مشغول کرده بود. از طرفی برای سایت هم برنامه …

کله گنجشکی

خوراک کله گنجشکی

امروز با آموزش یه خوراک ساده در خدمتتون هستم. کله گنجشکی از اون دسته خوراکهاییه که تقریباً سریع آماده میشه و بی دردسره. خوراک خوشمزه ای هم هست و همه مخصوصاً بچه ها دوستش دارند. کوفته های کوچولوی گوشتی دلیل نامگذاری این خوراکه که در واقع سایزشون اندازه ی سر گنجشک باید باشه! کوفته ها …

پای مارپیچ مرغ

پای مارپیچ مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 یکی از خمیرهای خوش قلق که خیلی بین خانومهای کدبانو طرفدار داره خمیر جادوییه که قبلاً دستورش رو در سایت داشتیم و باهاش چند مدل غذا هم درست کردیم. امروز میخوام دستور یه خمیر دیگه رو بذارم که هیچی از خمیر جادویی کم نداره، بسیار خوش قلق …

شنیتسل قزل آلا

شنیتسل قزل آلا

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 24ام, 1395 امروز با یه پست مخصوص طرفداران ماهی به خصوص قزل آلا اومدیم. قبلاً دستور شنیتسل مرغ رو در سایت داشتیم و اونجا گفتم که شنیتسل رو با انواع گوشت های دیگه هم میشه درست کرد.  امروز میخوایم با ماهی قزل آلا شنیتسل درست کنیم. اساس شنیتسل کلاً …

مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 این خوراک مرغ با پرتقال درست میشه و هیچ ادویه ی خاص دیگه ای به جز کمی زعفرون نداره، خیلی خوشمزه و لذیذه و رنگ قشنگی هم داره. این مرغ پرتقالی از اون غذاهاییه که من تو زمستون درست کردم و تا الان فرصت نکردم تو سایت …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

جوجه چینی

جوجه چینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 اگه یادتون باشه قبلاً تو پست بنیه ی مرغ گفتم که خمیر بنیه دستورات مختلفی داره که جوجه چینی رو هم با یکی از انواع همین خمیر درست میکنند. در خمیر جوجه چینی از ماءالشعیر و خمیر مایه استفاده میشه. به علت استفاده از خمیر مایه نیازه …

باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 بعد از یه غیبت طولانی امروز در خدمتتون هستم با یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی. جای خالی این غذا خیلی وقت بود که تو سایت حس میشد ولی من به دلیل حساسیت پسرم به باقلا متأسفانه دیگه باقالی پلو درست نمیکنم. به همین خاطر …

ترشی لیته

ترشی لیته

خوب درسته که فصل ترشی انداختن تموم شده ولی هیچ وقت دیر نیست و ترشی لیته خوشمزه رو هم همیشه میتونید درست کنید و لذت ببرید. هر چند این ترشی من مال اوایل پاییزه ولی قسمتش بوده الان آپ بشه 😉 این ترشی لیته مخلوطه، ترشی لیته بادمجان هم داریم که فقط توش از بادمجون …

گراتن پاستا

گراتن پاستا با گوشت و قارچ

پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه. برای این گراتن از هر شکل پاستایی میتونید استفاده کنید. …

توپک خرما

توپک خرما

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 توپک خرما یه شیرینی بسیار مقوی و پر خاصیته که مخصوصا برای مراسم و مناسبتهای مذهبی و همچنین در ماه رمضان گزینه ی بسیار خوبی برای پذیراییه. ظاهرش هم برای بچه هایی که خرما و مغزها رو نمیخورند دل انگیزتره و بیشتر به خوردن ترغیبشون میکنه. برای …

بنیه مرغ

بِنیه ی مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1396 بِنیه در اصل یه نوع شیرینی فرانسویه که خمیرش رو در روغن سرخ میکنند و با پاشیدن پودر قند سرو میکنند. خمیر بنیه همون خمیر کلمی یا choux pastry هست که بیس خیلی از شیرینی ها مثل نون خامه ای، بامیه و … است. در ایران این …

رتتویی

رتتـویـی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 11ام, 1396 کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. …

خیارشور

خیارشور خانگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 16ام, 1396 همونطور که در پست ساندویچ گوشت و قارچ قول داده بودم، با دستور تهیه خیارشور خانگی امروز در خدمتتون هستم. این خیارشور خونگی طعمش فوق العاده ست، درست کردنش هم هزینه ی بسیار کمتری نسبت به خیارشورهای بازاری میبره. هر موقع از سال هم میتونید درستش کنید. …