فیله سوخاری پولک دار

فیله سوخاری پولک دار

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 26ام, 1394 چند وقت پیش تو گروه دوستانه مون یه کلیپ دیدم از برنامه آشپزی به خانه برمیگردیم که مربی آشپزی آقای نمازی با ساده ترین مواد مرغ سوخاری پولک دار درست میکرد. به نظرم خیلی جالب اومد و رفت توی برنامه که حتماً درستش کنم. چون اکثراً تو …

ته چین بوقلمون

ته چین بوقلمون

قبلاً در پست استیک بوقلمون مختصری از فواید گوشت بوقلمون رو گفتم. همونجوری که تو اون پست خوندید سینه ی بوقلمون گوشت سفید محسوب میشه و رونش گوشت قرمز. ران بوقلمون از نظر ظاهری بعد از پخت هم شبیه گوشت قرمزه ولی چربی کمتری داره. اگه خوب با ادویه مزه دار بشه کسی متوجه تفاوتش …

کتلت گوشت کوبیده

کتلت گوشت کوبیده

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 اگه اهل درست کردن و خوردن آبگوشت هستید پس حتماً به این موضوع واقفید که همیشه آب آبگوشت زودتر خورده و تموم میشه و گوشت کوبیده ش باقی می مونه. تو خونه ی ما که آب آبگوشت تو وعده ی اول تموم میشه و یه مقدار مخلفاتش …

واویشکا

واویشکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 واویشکا اصالتاً یه غذای شمالیه که البته دیگه خیلی فراگیر شده و همه درست میکنند. فکر میکنم همه حتما خوراک گوشت چرخ کرده که در کنارش سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه رو خورده باشن. اگه اسم خاصی براش نداشتید پس بدونید اسمش واویشکاست. البته واویشکا رو …

شنیتسل مرغ

شنیتسل مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 21ام, 1395 شنیتسل یه غذای گوشتیه ، با اصالت آلمانی-اتریشی. البته ما معمولاً شنیتسل رو با گوشت مرغ میشناسیم ولی شنیتسل رو میشه با گوشت گوساله، گاو، گوسفند و بوقلمون هم درست کرد. امروز آموزش شنیتسل مرغ رو داریم. برای شنیتسل بهتره از قسمت سینه ی مرغ استفاده کنید …

کوفته برنجی

کوفته برنجی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397 کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ی ایرانیه و در عین حال با داشتن انواع مواد غذایی مثل گوشت و برنج و حبوبات ( لپه ) و سبزیجات خیلی هم مقوی و پر از خاصیته. من معتقدم ما وظیفمونه که هنر پخت غذاهای اصیل …

پستو

پستو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 پِستو (pesto) یه سس ایتالیاییه که اصالتش به شهر جنُوا برمیگرده. در زبان ایتالیایی از نظر لغوی پستو به معنی کوبیده شده یا ساییده شده است. در ایتالیا این سس رو که تشکیل شده از ریحان، دانه ی کاج، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان با استفاده …

کوکو تره فرنگی و قارچ

کوکوی تره فرنگی و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 تره فرنگی از خانواده ی سیر و پیاز یکی از سبزیجاتیه که خواص زیادی داره ولی در برنامه ی غذایی ما ایرانیها زیاد به چشم نمیخوره. باهاش میشه غذاهای متنوعی درست کرد، من حتی گاهی از قسمت سفید رنگش به جای پیاز در غذاها استفاده میکنم. توی …

لازانیا با نان تست

لازانیا با نان تست

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 21ام, 1394 چند سال پیش اولین بار که این غذا رو خونه ی دوستم خوردم، ازش اسمشو پرسیدم و گفت لازانیا با نون تست! عجیب ترین چیزی بود که شنیدم. نه به خاطر ترکیب موادش. بلکه به خاطر تناقضی که توی اسم گذاریش بود. لازانیا برای من اسم اون …

میگو پلو

میگو پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 نوبتیم باشه نوبت یه غذای دریاییه اونم از نوع میگو. این میگو پلو به روش جنوبیه. عالیه عالی. مخصوصا اگه تند درستش کنید. من قبلا هم گفتم خیلی خودم اهل میگو نیستم ولی این غذا رو با اشتها میتونم بخورم. سبزی این پلو سبزی ماهیه یعنی ترکیب …

آلبالو پلو

آلبالو پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 آلبالو پلو یکی از پلوهای مجلسی ایرانیه که طرفدارای خاص خودشو داره. چرا میگم طرفدارای خاص؟ چون خیلیها آلبالو پلو رو به خاطر شیرینیش نمی پسندند. که البته من خودمم زیاد طرفدار غذاهای شیرین نیستم. اما میشه شیرینی آلبالو پلو رو طبقه ذائقه مون تنظیم کنیم که …

خورشت کرفس

خورش کرفس

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396 خورشت کرفس یکی از خورش های خوشمزه ی ایرانیه که معمولاً دو جور درستش میکنند، با رب و بدون رب. در نوع بدون رب از سبزی مخصوص خورش کرفس که شامل نعنا و جعفریه استفاده میکنند و در نوع با رب هم که فقط از خود کرفس …

سوپ جو

سوپ جو

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 14ام, 1395 سوپ جو یکی از معروفترین و  محبوب ترین سوپهای ما ایرانیهاست. این سوپ دسته بندیهای زیادی داره. از نظررنگ نهایی معمولا این سوپ دو نوعه، سفید و قرمز ( یا نارنجی ). در نوع سفید که از شیر یا خامه استفاده میشه و نوع قرمز هم که …

مرغ سوخاری چوبی

مرغ سوخاری چوبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 همه ی شما حتماً با کباب مرغ چوبی آشنا هستید. قطعه های کوچیک مرغ رو بعد از مزه دار کردن به سیخ چوبی میزنند و در فر میپزند یا در روغن سرخ میکنند. حالا تو این پست تلفیقی از کباب چوبی و مرغ سوخاری رو داریم. به …

کرپ

کرپ ساده

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 کرپ (crepe ) نوعی نان کوچیکه که در تابه طبخ میشه. کرپ در واقع همون پنکیک نازک شده است. همونطور که در پست پنکیک گفتم در پنکیک از عامل پف دهنده که حالا یا جوش شیرین یا بیکینگ پودره استفاده میشه و به همین دلیل پنکیک بیشتر …

ماهی حسون

ماهی حسون

چند وقت پیش تو قسمت ماهی های فروشگاه شهروند هی بالا پایین میکردم که یه ماهی جدید و خوشمزه انتخاب کنم. متأسفانه در زمینه ماهی اطلاعاتم کمه و دارم سعی میکنم کم کم همه ی ماهی ها رو امتحان کنم. چند نوع بودن که تا به حال نخورده بودم، از توشون چشمم “حسون” رو گرفت! …

سالاد میوه تابستونی

سالاد میوه تابستانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 من عاشق میوه های تابستونم. همه خوشمزه، شیرین، آبدار، خوشگل، رنگ و وارنگ. تنوعشون عااالیه. از اوناییم که وقتی چند مدل میوه تابستونی جلوم باشه باید همه رو امتحان کنم. احتمالا سالاد میوه رو امثال من ابداع کردند 😉 خیلی راحت میوه های دلخواهتون رو برش بزنید …

پاستا صدفی شکم پر

پاستا صدفی شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 امروز با یه غذای خوشمزه و شیک و مناسب مهمونی مخصوصا جشن تولد کوچولوها اومدیم. پاستا صدفی شکم پر یا صدف شکم پر یه غذای همه پسنده. هر کی ماکارونی و لازانیا دوست داشته باشه مطمئناً از اینم خوشش میاد. خوبیش اینه که سرو کردنش راحته و …

خوراک مرغ و سبزیجات

خوراک مرغ و سبزیجات

با مرغ همیشه میشه غذاهای متنوع و خوشمزه ای درست کرد. خوبیش اینه که طعم مرغ به همه نوع سبزیجات میخوره و دستتون بازه. یکی از انواع خوراکهایی که با مرغ میشه درست کرد همین خوراک ساده ایه که امروز آموزش میدم. این غذا با همین ترکیب یه غذای فیلیپینیه به اسم چیکن آفریتادا که …

سیب زمینی آکاردئونی

سیب زمینی آکاردئونی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 3ام, 1395 سیب زمینی آکاردئونی یه ساید دیش یا دورچین خوب برای غذاهای گوشتیه. هم شیک و جدیده ، هم خوشمزه است. روش خوب برشته و کریسپی میشه و توش پخته و نرم. عین اینه که دو نوع سیب زمینی سرخ شده و تنوری رو در کنار هم داشته …