شیرینی توت

شیرینی توت

یکی از شیرینیهای بسیار ساده و در عین حال خوشمزه ی ایرانی شیرینی توته. توت نه تنها شیرینی ایه که نیاز به فر نداره بلکه حتی نیاز به پخت هم نداره و درست کردنش خیلی آسونه. اگه طرفدار این شیرینی خوشمزه هستید امروز با ما همراه باشید. اگه تمایل دارید میتونید با اضافه کردن رنگ …

شیرینی پنجره ای

شیرینی پنجره ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: دی 22ام, 1395 شیرینی پنجره ای از جمله شیرینی های سنتی و خوشمزه ی  ایرانیه که برای پخت نیازی به فر نداره و برای دوستانی که فر ندارند گزینه ی خوبیه. چند پست قبل طرز تهیه شیرینی ساق عروس رو هم گذاشتم که اون هم بدون نیاز به فره. این …

نان چای قزوین

نان چای قزوین

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 نان چای قزوین از شیرینی های سنتی ایرانیه که طعمش خاطره انگیز و نوستالژیکه. شیرینی ملایمی داره که از این نظر باب طبع منه و در کنار چای خیلی خیلی می چسبه. در پذیرایی از مهمانان نوروزی هم گزینه ی خوبیه. موندگاری خوبی داره و به راحتی …

کوکی ترک شکلاتی

کوکی تَرَک شکلاتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 تو شیرینی های نوروزی برای عشاق شکلات هم دستور ویژه ای داریم که هم خیلی خوشگله هم خوشمزه. این کوکی های زیبا به دلیل ظاهری که توی پخت پیدا میکنند به کوکی تَرَک شکلاتی معروف هستند. شما میتونید به جای پودر قند شیرینی ها رو در شکرهای …

ساق عروس

شیرینی ساق عروس

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 24ام, 1395 شیرینی ساق عروس از اون شیرینی های سنتی ایرانی خوشمزه و خوشگله که بسیار هم برای پذیرایی در ایام نوروز مناسبه. یه مزیت دیگه ش هم اینه که نیازی به فر نداره و برای دوستانی که فر ندارند هم گزینه ی خوبیه. این شیرینی از یه خمیر …

شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 16ام, 1398  خوب دیگه آخر ساله و نوبت شیرینی های عید رسیده. برای شروع با یه شیرینی ساده و در عین حال خوشمزه اومدم که به شیرینی ونیزی یا رسپیری یا شیرینی تلخ معروفه. البته تلخ نیست ولی شیرینی ملایمی داره که به نظر من خیلیم خوبه و عذاب …

گراتن پاستا

گراتن پاستا با گوشت و قارچ

پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه. برای این گراتن از هر شکل پاستایی میتونید استفاده کنید. …

توپک خرما

توپک خرما

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 28ام, 1396 توپک خرما یه شیرینی بسیار مقوی و پر خاصیته که مخصوصا برای مراسم و مناسبتهای مذهبی و همچنین در ماه رمضان گزینه ی بسیار خوبی برای پذیراییه. ظاهرش هم برای بچه هایی که خرما و مغزها رو نمیخورند دل انگیزتره و بیشتر به خوردن ترغیبشون میکنه. برای …

بنیه مرغ

بِنیه ی مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1396 بِنیه در اصل یه نوع شیرینی فرانسویه که خمیرش رو در روغن سرخ میکنند و با پاشیدن پودر قند سرو میکنند. خمیر بنیه همون خمیر کلمی یا choux pastry هست که بیس خیلی از شیرینی ها مثل نون خامه ای، بامیه و … است. در ایران این …

رتتویی

رتتـویـی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 11ام, 1396 کمتر کسی هست که با اسم رتتویی به واسطه کارتون موش سرآشپز آشنا نباشه. رتتویی یه خوراک سبزیجات با اصالت فرانسویه که میتونه به عنوان غذای اصلی در کنار برنج یا پاستا یا به همراه نان سرو بشه و یا اینکه به عنوان ساید دیش سرو بشه. …

کیک سایه روشن شکلاتی کاراملی

کیک سایه روشن شکلاتی – کاراملی

این کیک رو من تو تابستون به مناسبت سالگرد ازدواجمون درست کردم، ولی از اونجا که از ظاهرش خیلی راضی نبودم تصمیم نداشتم پستش کنم. قرار بود یه بار دیگه درستش کنم با ظاهر تر و تمیزتر و بعد پستش رو بذارم. ولی دیدم انگار قرار نیست حالا حالاها دست به کار بشم پس تصمیم …

ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 ساندویچ گوشت و قارچ که امروز آموزشش رو داریم یه غذای راحته که برای مواقع عجله ای بسیار کاربرد داره 😉 فکر کنم یکی از غذاهایی که همه ی ما در مواقع بی غذایی و عجله سراغش میریم همین خوراک گوشت باشه که کنارش سیب زمینی هم …

کاپ کیک هندوانه

کاپ کیک هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 یلدا بلندترین شب سال بلاخره از راه رسید. این پست آخرین پست یلدایی امسال سرآشپزباشیه. کوکی های هندونه که در پست قبل درست کردیم رو برای روی این کاپ کیکهای خوشگل میخواستم. این پست در واقع یه جور ایده است، شما میتونید از دستور کیک مورد علاقه …

کوکی هندوانه

کوکی هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 18ام, 1396 از سری پستهای یلدا میرسیم به طرز تهیه کوکی هندوانه. این کوکی ها نوعی از شوگر کوکی هستند که توشون فقط از زرده ی تخم مرغ استفاده شده. بافت خوبی دارند، طعم قوی تری نسبت به شوگر کوکی معمول دارند، ولی کار کردن با خمیرش یه کمی …

مینی پای انار

مینی پای انار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 داریم کم کم به بلندترین شب سال نزدیک میشیم. حال و هوای یلدا رو دوست دارم، مخصوصاً وقتی تو وبهای آشپزی میگردم و میبینم همه در حال تدارک یلدا و گذاشتن دستورات یلدایی هستند. همونطور که میدونید کلیه دستورات و ایده های یلدایی سایت رو میتونید در …

لبو

لبــو

کمتر کسی هست که تجربه ی یه بار لبو خوردن از این گاری های لبوفروش رو نداشته باشه! حتماً میدونید چه لذتی داره. من سالهاست دیگه ازشون لبو نخریدم ولی یادمه تو بچگی زمستونا اون موقعا که سرما واقعی بود و برف تا نصف پامون میرسید، با چه لذتی از لبو فروش لبو میگرفتیم. چقدرم …

پلو مرغ و سبزیجات

پلو مرغ و سبزیجات

این پلو از اون دسته غذاهای آسونیه که وقتی میرم سر یخچال و میبینم چند نوع سبزیجات دارم به ذهنم میرسه درستش کنم. تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه و میتونید هر چی دوست دارید توش بریزید. از گوجه و قارچ و هویج بگیر تا کرفس و نخود فرنگی و ذرت. خلاصه در یخچالو باز …

پای سیب کیکی

پای سیب کیکی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 همونجوری که میدونید پای به طور کلی نوعی از خوراکیه که میتونه غذایی یا شیرین باشه. در هر دو حالت یه خمیر به عنوان بیس داریم، بسته به نوع پای روی خمیر با محتویات غذایی یا شیرین پر میشه و روی مواد هم دوباره با خمیر پوشیده …

مربای به

مربای به

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 29ام, 1396 یکی از مرباهای پرطرفدار و خوش رنگ و خوش عطر مربای به هست. الانم که فصل پاییزه و به به وفور یافت میشه. درست کردن مربا هم کلاً کار سختی نیست، کار اصلی رو گاز براتون انجام میده. پس پیشنهاد میدم دست به کار شید که هیچی …

خورشت به آلو

خورشت به آلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 15ام, 1394 و اما در راستای پستهای پاییزی بلاخره به “به” میرسیم. یکی از خورش های سنتی و محبوب ایرانی خورشت به آلو هست که طرفدارای خودشو داره. طعم ملسی داره که اگه تمایل دارید میتونید با اضافه کردن شکر شیرینش کنید. در کل آلو که در خورشتهای پاییزی …