گراتن مرغ

گراتن مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 7ام, 1398 گراتن (gratin) به غذایی گفته میشه که با رویه ای از پنیر یا خرده نان یا تخم مرغ و یا کره پوشانده شده و تا طلایی شدن رویه در فر گذاشته میشه و سپس با همون ظرف سرو میشه. گراتن در واقع یه تکنیک طبخ غذاست، پس …

وافل کدو حلوایی

وافل کدو حلوایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 الان که فصل کدو حلواییه دیگه منتظر انواع دسر و صبحانه و کیک و … با این خوراکی خوشمزه باشید. امروز با دستور وافل کدو حلوایی اومدم. همونجور که قبلاً تو پست وافل گفتم وافل یه نوع شیرینی یا نانه که از حرارت دیدن خمیر بین دو …

لقمه چیزبرگر

لقمه ی چیزبرگر

اگه یادتون باشه گفتم که با خمیر جادویی میتونید کلی مانور بدید و غذاهای شیک و خوشمزه درست کنید. این لقمه های چیزبرگر هم یکی از محصولات خمیر جادوییه. خمیر جادویی رو حتماً یادتون هست و میشناسید. یه خمیر بسیار خوش قلق و عالی که باهاش تا به حال پیراشکی گوشت و نان قیفی درست …

نودل سبزیجات

نودل سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه وقتایی دنبال یه غذای ساده هستی که سریع حاضر شه، گوشت نداشته باشه و خوشمزه هم باشه. اینجور مواقع یکی از گزینه های من نودله که عرض 4-3 دقیقه میپزمش و در عرض 1 دقیقه هم میخورمش و تموم میشه میره. ولی اگه یه کمی بخوام …

اسنک تخم مرغ

اسنک تخم مرغ

خوبی اسنک ها اینه که میشه با هر ماده ی غذایی که در حالت عادی ممکنه سخت خورده بشه، یه ساندویچ خوشمزه ی تست شده درست کرد. به نظر من وجود دستگاه ساندویچ ساز تو خونه هایی که بچه های اصطلاحاً بد غذا دارند لازم و بسیار کاربردیه. امروز با یه آموزش ساده اومدم، اسنک …

پلو با ته دیگ بال مرغ

پلو با ته دیگ بال مرغ

این پلوی خوشمزه و زیبا یکی از راههای سرو پلو در مهمانی هاست. هر چند خود این پلو به قدری خوشمزه است که میشه به تنهایی هم خوردش ولی میتونید در کنار خورشتهای مختلف تو مهمونیتون سرو کنید. اینجوری هم پلو سفید زعفرونی دارید و هم یه ته دیگ بال مرغ فوق العاده خوشمزه و …

کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 پاییز که میشه و هوا کم کم رو به سردی میره، کیک پختن خیلی بیشتر از قبل می چسبه. گرمای فر و بوی کیک که تو خونه میپیچه، صدای بارون که میاد، اینا شاید بتونه پاییز رو برای من قابل تحمل کنه. یکی از نمادهای شروع پاییز …

سوپ بروکلی

سوپ بروکلی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 بروکلی از خانواده ی کلم ها جزو سبزیجاتیه که سرشار از ویتامین C هست و خواص ضد سرطانی داره. بهترین روش پخت بروکلی بخارپز کردنشه که تو این حالت تمام ویتامینها و خواصش توش می مونه. پیشنهاد میکنم بخارپزش کنید، روش کمی نمک و آبلیموی تازه بریزید …

رولت گوشت

رولت گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 رولت گوشت یکی از غذاهای مجلسی، شیک و خوشمزه ایه که سالهای زیادیه جاشو توی سفره های ایرانی هم باز کرده. رولت گوشت میتونه با گوشت چرخ کرده باشه یا گوشت ورقه ای. رولتی که تو ایران بیشتر مرسومه با گوشت چرخ کرده است که لای گوشت …

کوکی خرس بادام به بغل

کوکی خرس بادام به بغل

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 24ام, 1395 من وقتی داشتم این کوکی ها رو درست میکردم، به این فکر میکردم که به خاطر شکلشونم که شده پسرم بادوم ها رو میخوره. آخه چند وقتیه از بادوم بدش اومده، قبلاً میخورد الان تو دوره ی نه گفتن به انواع آجیله. خلاصه امیدوارانه درست کردم ولی …

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی

جوجه کباب رولی در واقع فیله ی مرغیه که رول شده و به سیخ چوبی زده شده و در تابه سرخ شده، پس میشه گفت جوجه کباب تابه ای هست. غذای خوشگلیه مخصوصاً برای بچه ها که اینجور غذاها رو بیشتر از غذای ساده می پسندند. به خصوص اگه براشون شبیه سازی کنید و مثلاً …

پای چوپان

پای چوپان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398  پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به …

سالاد یونانی

سالاد یونانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد یونانی از اون سالادهاییه که باب طبع ذائقه ی ایرانیه. این سالاد همونطور که از اسمش پیداست اصالتش یونانیه و تشکیل شده از گوجه، خیار، پیاز قرمز، پنیر فتا و زیتون سیاه. بعدها که به کشورهای دیگه راه پیدا کرد یه تغییرات کوچیکی هم توش دادند، …

کاپ کیک شکلاتی مینیون

کاپ کیک شکلاتی مینیون ( با مغزی گاناش )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1396 من عاشق کیکهای مرطوب هستم، کیکی که بافتش خیس باشه و انگار در آن واحد هم کیک میخوری و هم دسر. این کاپ کیک های شکلاتی از اون دسته کیکهای خیس هستند. بافتشون رطوبت خیلی خوبی داره و اگه شما هم عاشق کیکهای خیس هستید مطمئناً ازش …

فیله سوخاری پولک دار

فیله سوخاری پولک دار

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 26ام, 1394 چند وقت پیش تو گروه دوستانه مون یه کلیپ دیدم از برنامه آشپزی به خانه برمیگردیم که مربی آشپزی آقای نمازی با ساده ترین مواد مرغ سوخاری پولک دار درست میکرد. به نظرم خیلی جالب اومد و رفت توی برنامه که حتماً درستش کنم. چون اکثراً تو …

ته چین بوقلمون

ته چین بوقلمون

قبلاً در پست استیک بوقلمون مختصری از فواید گوشت بوقلمون رو گفتم. همونجوری که تو اون پست خوندید سینه ی بوقلمون گوشت سفید محسوب میشه و رونش گوشت قرمز. ران بوقلمون از نظر ظاهری بعد از پخت هم شبیه گوشت قرمزه ولی چربی کمتری داره. اگه خوب با ادویه مزه دار بشه کسی متوجه تفاوتش …

پنکیک شکلاتی

پنکیک شکلاتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 پنکیک از اون دسته خوراکی های خوشمزه ایه که مخصوصاً به عنوان صبحانه خیلی میچسبه. بچه ها هم خیلی دوستش دارند و حتی به عنوان میان وعده یا عصرونه میتونید براشون درست کنید. قبلا تو سایت دستور چند نوع پنکیک داشتیم ( اینجا رو ببینید )، امروز …

کتلت گوشت کوبیده

کتلت گوشت کوبیده

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 14ام, 1394 اگه اهل درست کردن و خوردن آبگوشت هستید پس حتماً به این موضوع واقفید که همیشه آب آبگوشت زودتر خورده و تموم میشه و گوشت کوبیده ش باقی می مونه. تو خونه ی ما که آب آبگوشت تو وعده ی اول تموم میشه و یه مقدار مخلفاتش …

کیک دو رنگ بدون فر

کیک دو رنگ ( بدون فر )

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 3ام, 1397 تو مدت فعالیت سایت یکی از بیشترین سوالهایی که از من پرسیده میشه در مورد پخت کیک و غذاهای مختلف بدون نیاز به فره. اینکه مثلا چجوری میشه کیک رو بدون فر پخت؟ یا لازانیا رو آیا میشه روی گاز درست کرد؟ و سوالهایی از این قبیل. …

واویشکا

واویشکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 واویشکا اصالتاً یه غذای شمالیه که البته دیگه خیلی فراگیر شده و همه درست میکنند. فکر میکنم همه حتما خوراک گوشت چرخ کرده که در کنارش سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه رو خورده باشن. اگه اسم خاصی براش نداشتید پس بدونید اسمش واویشکاست. البته واویشکا رو …