کالباس خانگی

کالباس خانگی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 خوب امروز بلاخره با دستور کالباس خونگی که خیلی زیاد درخواستش رو داشتید اومدم. سوسیس و کالباس های کارخونه ای که دیگه همه از مضراتش آگاه هستیم و میدونیم که مصرف مداومشون برای سلامتی ضرر داره. حالا اگه بتونیم تو خونه این محصولات غذایی خوشمزه رو درست …

ساندویچ چیکن سالاد

ساندویچ چیکن سالاد

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 خیلی وقته تو سایت پست ساندویچی نداشتیم. ساندویچ طرفدارای خودش رو داره، مخصوصاً مادرهایی که بچه مدرسه ای دارند خیلی به کارشون میاد. قبلاً یه پست تو سایت داشتیم به اسم ساندویچ های مخصوص مدرسه که خیلی پرطرفدار شد و کامنتهای زیادیم میگیرم که پست رو با …

صبحانه انگلیسی

صبحانه انگلیسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 صبحانه انگلیسی یا صبحانه کامل یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین  غذاهای بریتانیاست. همونطور  که از اسمش پیداست معمولاً در وعده ی صبحانه صرف میشه و بسیار مقویه. من البته معمولاً این غذا رو به عنوان شام و گاهی ناهار درست میکنم چون درست کردنش …

پیاز سوخاری شکم پر

پیاز سوخاری شکم پر

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 اگه اهل دیدن گیف های آشپزی تو شبکه های اجتماعی باشید احتمالاً گیف دستوری که میخوام امروز براتون بذارم رو دیدید. پیاز حلقه میشه، توش با مواد گوشتی و سپس پنیر پر میشه و بعد از غلتاندن در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری سرخ میشه. …

کیوسکی

کیِوسکی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم. سال نو مبارک. امیدوارم تو سال جدید به همه ی آرزوهای قشنگتون برسید و سال ۹۶ پر باشه از شادی و سلامتی و موفقیت. امروز بعد از یه وقفه ی طولانی در خدمتتون هستم با یه غذای خوشمزه. چیکن کیِف (chicken …

رولت الویه

رولت الویه

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 سالاد الویه از اون دسته غذاهاییه که من هیچ وقت از خوردنش سیر نمیشم و تا وقتی تو یخچال داشته باشیم، مدام سر یخچال یه ناخنکی بهش میزنم 😉 ولی این غذای خوشمزه که اتفاقاً پای ثابت مهمونیای دوستانه یا تولدها هم هست، گاهی مورد بی مهری …

سالاد الویه

سالاد الویه

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397  سالاد الویه سالادی با اصالت روسی هست که تو ایران سالهاست که کاملاً جا افتاده و یه جورایی بومی شده. البته نه تنها تو ایران، به خیلی کشورای دیگه هم سالاد الویه راه پیدا کرده و محبوب شده. الویه جزء سالادهای سنتی آشپزی روسهاست که شاید یکی …

کروک مسیو

کروک مسیو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 6ام, 1397 دوستان عزیزم سلام. امیدوارم تأخیر طولانی من در پست گذاشتن و پاسخ دادن به کامنتها رو ببخشید. من چند وقته به شدت گرفتارم. یه امتحان داشتم که خدا رو شکر تموم شد، ولی خیلی فکر و وقتم رو مشغول کرده بود. از طرفی برای سایت هم برنامه …

پای مارپیچ مرغ

پای مارپیچ مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 18ام, 1398 یکی از خمیرهای خوش قلق که خیلی بین خانومهای کدبانو طرفدار داره خمیر جادوییه که قبلاً دستورش رو در سایت داشتیم و باهاش چند مدل غذا هم درست کردیم. امروز میخوام دستور یه خمیر دیگه رو بذارم که هیچی از خمیر جادویی کم نداره، بسیار خوش قلق …

پاستا پستو

پاستا پستو

همونطور که قبلاً در پست پستو گفتم، پستو یه سس پرطرفدار گیاهیه که ترکیب خوبی با پاستا داره. امروز میخوام طرز تهیه ی پاستا با سس پستو رو  آموزش بدم که اصل کارش در واقع آماده کردن پستو هست. طرز تهیه ی پستو رو قبلاً اینجا داشتیم پس به همون پست ارجاعتون میدم. باقی کار …

جوجه چینی

جوجه چینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 اگه یادتون باشه قبلاً تو پست بنیه ی مرغ گفتم که خمیر بنیه دستورات مختلفی داره که جوجه چینی رو هم با یکی از انواع همین خمیر درست میکنند. در خمیر جوجه چینی از ماءالشعیر و خمیر مایه استفاده میشه. به علت استفاده از خمیر مایه نیازه …

گراتن پاستا

گراتن پاستا با گوشت و قارچ

پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه. برای این گراتن از هر شکل پاستایی میتونید استفاده کنید. …

بنیه مرغ

بِنیه ی مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1396 بِنیه در اصل یه نوع شیرینی فرانسویه که خمیرش رو در روغن سرخ میکنند و با پاشیدن پودر قند سرو میکنند. خمیر بنیه همون خمیر کلمی یا choux pastry هست که بیس خیلی از شیرینی ها مثل نون خامه ای، بامیه و … است. در ایران این …

ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 ساندویچ گوشت و قارچ که امروز آموزشش رو داریم یه غذای راحته که برای مواقع عجله ای بسیار کاربرد داره 😉 فکر کنم یکی از غذاهایی که همه ی ما در مواقع بی غذایی و عجله سراغش میریم همین خوراک گوشت باشه که کنارش سیب زمینی هم …

گراتن مرغ

گراتن مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 7ام, 1398 گراتن (gratin) به غذایی گفته میشه که با رویه ای از پنیر یا خرده نان یا تخم مرغ و یا کره پوشانده شده و تا طلایی شدن رویه در فر گذاشته میشه و سپس با همون ظرف سرو میشه. گراتن در واقع یه تکنیک طبخ غذاست، پس …

لقمه چیزبرگر

لقمه ی چیزبرگر

اگه یادتون باشه گفتم که با خمیر جادویی میتونید کلی مانور بدید و غذاهای شیک و خوشمزه درست کنید. این لقمه های چیزبرگر هم یکی از محصولات خمیر جادوییه. خمیر جادویی رو حتماً یادتون هست و میشناسید. یه خمیر بسیار خوش قلق و عالی که باهاش تا به حال پیراشکی گوشت و نان قیفی درست …

نودل سبزیجات

نودل سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه وقتایی دنبال یه غذای ساده هستی که سریع حاضر شه، گوشت نداشته باشه و خوشمزه هم باشه. اینجور مواقع یکی از گزینه های من نودله که عرض 4-3 دقیقه میپزمش و در عرض 1 دقیقه هم میخورمش و تموم میشه میره. ولی اگه یه کمی بخوام …

رولت گوشت

رولت گوشت

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398 رولت گوشت یکی از غذاهای مجلسی، شیک و خوشمزه ایه که سالهای زیادیه جاشو توی سفره های ایرانی هم باز کرده. رولت گوشت میتونه با گوشت چرخ کرده باشه یا گوشت ورقه ای. رولتی که تو ایران بیشتر مرسومه با گوشت چرخ کرده است که لای گوشت …

پای چوپان

پای چوپان

تاریخ آخرین به روز رسانی: مرداد 22ام, 1398  پای چوپان یا شپردز پای (Shepherd’s pie) یه خوراک یا پای گوشتیه که با یه لایه پوره ی سیب زمینی پوشونده میشه و در فر پخته میشه. نام اولیه این غذا کاتِج پای (Cottage pie) بوده به معنی پای کلبه ی روستایی. قدمت این غذا برمیگرده به …

فیله سوخاری پولک دار

فیله سوخاری پولک دار

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 26ام, 1394 چند وقت پیش تو گروه دوستانه مون یه کلیپ دیدم از برنامه آشپزی به خانه برمیگردیم که مربی آشپزی آقای نمازی با ساده ترین مواد مرغ سوخاری پولک دار درست میکرد. به نظرم خیلی جالب اومد و رفت توی برنامه که حتماً درستش کنم. چون اکثراً تو …