سیب پلو

سیب پلو

من اولین بار دستور  این غذا رو  از دوست خوبم روناک گرفتم و درست کردم. این غذا اصالت کرمانشاهی داره ولی به مناطق دیگه ی ایران هم رسیده و شناخته شده. این پلو ترکیبی از برنج و سیب زمینی و شویده. غذای خوشمزه و راحتیه. من که عاشق پلوهاییم که سبزی توش باشه. این پلو …

ماهی سرخ کرده

ماهی سرخ کرده سریع و راحت

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 11ام, 1393 این ساده ترین روش پخت ماهیه که در کنار سبزی پلو یا به تنهایی میتونید بخورید. خیلی راحت و سریع آماده میشه و بسیار هم خوشمزه ست. یادتون باشه تو برنامه غذاییتون حتما هفته ای دو وعده ماهی یا غذای دریایی رو داشته باشید. من معمولا از …

تست مرغ و پنیر

تُست مرغ و پنیر

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 یه غذای خیلی خوشمزه و آسون. گاهی پیش میاد که از غذای وعده قبلتون (که تو این مورد مثلا زرشک پلو با مرغ یا خوراک مرغه) کمی مونده ولی مقدارش کافی نیست یا اینکه از غذای تکراری خسته شدید. بهترین پیشنهاد برای وعده ی بعدی این تست …

موساکا

موساکا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1394 موساکا (Moussaka) یک غذای اصالتا یونانیه که تشکیل شده از لایه های بادمجان، گوشت و پنیر که یه لایه ی ضخیم بشامل روشون رو میپوشونه و در انتها در فر پخته میشه تا لایه ی رویی طلایی بشه. البته ورژن های مختلفی از این غذا درست میشه …

قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 یه سوخاری خوشمزه که من شخصا خیلی دوسش دارم. فکر کنم خوشمزه ترین روش طبخ قارچ سوخاری کردنش باشه. البته قارچ کبابی هم عالیه. قارچ سوخاری میتونه به عنوان پیش غذا یا ساید دیش ( دورچین ) استفاده بشه، هم شیکه و هم خوشمزه. مواد لازم: قارچ …

مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 15ام, 1396 اگه دنبال دستور یه مرغ خوشمزه و در عین حال رژیمی هستید این دستور به کارتون میاد. میتونید در کنار زرشک پلو این مرغ رو سرو کنید یا بدون پلو و به صورت رژیمی میلش کنید. تو پخت این مرغ نه از روغن استفاده شده و نه …

لازانیا

لازانیا

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 14ام, 1398 این روزا دیگه لازانیا پای ثابت میز مهمونیا و وعده ی غذایی خانواده ها شده. این غذای خوشمزه اصالت ایتالیایی داره و به طور سنتی در ایتالیا از لایه های پاستای ورقه ای مخصوص ( لازانیا)، گوشت، سس بشامل و پنیر پارمزان درست میشه. در کشورهای دیگه …

فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 فیله مرغ سوخاری از غذاهای محبوب و خوشمزه ایه که درست کردنش تو خونه هم راحته و  هم به صرفه.  اگه این غذا رو دوست دارید ولی بیشتر اون رو بیرون از خونه در رستوران و فست فود میل میکنید یک بار با این دستور امتحانش کنید …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …

پنکیک وگان

پنکیک وگان ( بدون تخم مرغ و لبنیات )

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 11ام, 1394 وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که تو اون هر نوع ماده ی غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف میشه. آدمای زیادی هستند که این شیوه تغذیه رو اختیاری انتخاب میکنند و هستند …

پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 26ام, 1396 پیتزا مارگریتا یک پیتزای اصیل ایتالیاییه با ترکیب مطبوع روغن زیتون، سیر، ریحون و گوجه و البته پنیر. من عاشق ترکیب این پنج ماده ی غذایی هستم. واقعا شما رو به ایتالیا میبره و برمیگردونه. 😉 رنگ مواد به کار رفته تو این پیتزا، سبز ( ریحان …

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یک پیش غذای خوشمزه و سبک و مقوی. اسفناج سرشار از آهن، پتاسیم، ویتامین A , B3 و C است. طبع سردی داره و بهتره برای متعادل کردن ماست و اسفناج که هر دو سرد هستند از مقداری نعنا خشک در بورانی استفاده کنیم. مواد لازم: اسفناج …

حلیم بادمجون

حلیم بادمجان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …

کیک بلک فارست

کیک بلک فارست یا جنگل سیاه

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 27ام, 1398 کیک بلک فارست (Black forest) یا جنگل سیاه یه کیک آلمانیه که تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته. روی کیک هم با خامه فرم گرفته، شکلات رنده شده و چند عدد گیلاس پوشونده و تزیین میشه. کیک خیلی خوشمزه و شیکیه. …

کرپ رول ژامبون

کرپ رول ژامبون

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 25ام, 1395 اگه دنبال یک پیش غذا یا اردور شیک و آسون میگردید این همون چیزیه که لازم دارید. این رولت به صورت سرد سرو میشه و بسیار خوشمزه ست. توی این دستور ما کرپ رو هم خودمون درست میکنیم ولی شما میتونید به عنوان مثال از نون لواش …

بروسکتا

بروسکتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 بروسکتا (bruschetta) یک پیش غذای ایتالیاییه که تشکیل شده از نون تست شده ای که روش رو سیر می مالند و با گوجه، پیاز، سیر و روغن زیتون میپوشونند. مواد تاپینگ بروسکتا تنوع زیادی داره و میتونه شامل انواع سبزیجات، گوشت، لوبیا و پنیر هم باشه ولی …

چوروس

چوروس

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 9ام, 1396 چوروس (Churros) یک شیرینی اسپانیاییه که شبیه بامیه خودمونه فقط طرز سروش متفاوته. بامیه ما در شربت گذاشته میشه، ولی اسپانیایی ها چوروس رو در پودر قند یا شکردارچینی میغلتونند یا در سس شکلات میزنند و میخورند. خمیر این شیرینی و بامیه همون خمیر کلمیه (choux pastry ). …

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 12ام, 1394 همیشه وقتی صحبت از درست کردن پیتزا توی خونه میشه، همه از درست کردن خمیرش به عنوان قسمت سختش یاد میکنند. خمیرهای آماده بیرون که توی بسته بندی فروخته میشه، معمولا خشکن و بعد از پخت لطافت ندارند. قبلا توی این پست طرز درست کردن پیتزا تابه …

کروسان شکلاتی فندقی

کروسان شکلاتی فندقی

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 9ام, 1399 کروسان (croissant) یک نوع نون فرانسویه که با خمیرهزارلا درست میشه. در این نوع نان خمیر رو برشهای مثلثی میزنن و بعد از قاعده ی مثلث خمیر رو رول میکنند و در آخر هم کمی حالت هلالی به خمیر میدن. دلیل نامگذاری این نان هم همین حالت …

مرغ اندونزی

مرغ اندونزیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 مواد لازم برای 4 نفر: مرغ ( سینه یا ران یا هردو) 4 تکه سویا سس 3 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه آب لیموی تازه 1/3 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چایخوری برگ بو 1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم کره 1/4 پیمانه کاهو، سیب زمینی …