سالاد سزار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 سالاد سزار یه سالاد ایتالیاییه که محتویاتش کاهو، تیکه های نون سوخاری، پنیر پارمزان و سسه.سسش هم معمولا تشکیل شده از روغن زیتون، سیرریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه، سرکه، آب لیموی تازه، زرده ی تخم مرغ پخته و سس ووستـِرشـِر (Worcestershire). در ورژن اصلی زرده …

بورک سیگارتی

بورک گوشت سیگارتی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 18ام, 1396 بورک نوعی نان پر شده با محتویات مختلفه که یا در فر پخته میشه و یا در تابه سرخ میشه. اسم خمیر این غذا خمیر فیلو ( یوفکا ) هست که تو ایران الان شرکتهای مختلفی تولیدش میکنند. اصلیت این غذا ترکیه ای هست. محتویات داخلی بورک …

استیک

استیک

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 22ام, 1393   استیک تیکه ای از گوشت ( معمولا ) گاوه که یا بر روی حرارت کباب میکنند یا در کمی روغن سرخ میکنند. در واقع استیک برای غربی ها مثل کباب برای ایرانی هاست. استیک با توجه به اینکه از کدوم قسمت گوشت گوساله یا گاو تهیه …

خورش قیمه

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396   خورش قیمه از پرطرفدارترین خورشهای ایرانیه. فکر نکنم کسی باشه که دوسش نداشته باشه. تو این پست طرز تهیه این خورش خوشمزه رو با هم میبینیم. مواد لازم برای سه  نفر: گوشت قیمه ای ۲۵۰ گرم لپه ۱ استکان پیاز ۱ عدد متوسط رب گوجه ۲ …

کیک هندوانه

کیک اسفنجی با تزیین هندوانه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 23ام, 1396 وقتی این کیک زیبا رو در بهار سایت دیدم تصمیمم رو گرفتم که برای یلدا حتما درستش کنم. واقعا تزیین بامزه ای داره. برای تزیین کیک گام به گام با بهارسایت پیش رفتم اما کیک اسفنجی رو با این دستور از سایت سفره خونه درست کردم. این …

بوکاتینی آل آماتریچانا

بوکاتینی آل آماتریچانا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 20ام, 1395 دستور این پاستای هوس انگیز رو در سایت شف طیبه عزیز دیدم. من عاشق هر مدل پاستا هستم. به سرعت دست به کار شدم و درست کردم و خوردم و لذت بردم. طعم سیر و پنیر کوفته قلقلی ها عالیه. اگه شما هم وسوسه شدید که درستش …

تست رول

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 2ام, 1394 یک پیش غذا یا وعده ی سبک مناسب برای مواقعی که هم عجله دارید و هم میخواهید غذایی مقوی و خانگی بخورید. بچه ها هم از خوردش مطمئنا لذت می برند. مواد لازم: نان تست به تعداد دلخواه پنیر ورقه ای (چدار، گودا یا پنیر تست) به …

سالاد شیرازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394   سالاد شیرازی سالاد اصیل ایرانیه که اصلی ترین ویژگیش ریز خرد شدن مواد تشکیل دهنده شه. چاشنی اصلی سالاد شیرازی آبغوره است. اما در صورت تمایل میشه اون رو با آبلیمو جایگزین کرد. سالاد شیرازی در کنار پلو و خورشت های  ایرانی خیلی میچسبه. مواد لازم: …

عدسی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 13ام, 1396   عدسی از جمله غذاهای مورد علاقه ی منه. طرز پخت ساده ای داره و همه اونو بلدن. ولی اینجا میذارم به دو دلیل: تکمیل آرشیو، و اینکه گاهی واقعا کسانی هستند که در آشپزی کاملا آماتورند. مثل خود من که اوایل آشپزی رو شروع کرده بودم …

میتلوف مرغ و سبزیجات

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393میت لوف غذاییه متشکل از گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و پودر نان که به شکل لوف درست میشه و در نهایت در فر حرارت میبینه و پخته میشه یا اینکه دودی میشه. لوف شکل قالب نان سوخاری خودمونه که ابتدا در قالب لوف پن پخته میشه …

آش رشته

آش رشته

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 18ام, 1397  یکی از محبوب ترین آشهای ایرانی آش رشته است. این آش تقریبا در کلیه نقاط ایران به صورت یکسانی پخت میشه. آش رشته ترکیب خوبی از انواع مواد غذاییه. حبوبات، سبزی، لبنیات (کشک)، گندم (رشته) و بعضا آب گوشت در آش باعث میشه که آش غذای کاملی …

دال عدس

دال عدسی ( دال )

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 دال عدس نوعی عدس نارنجی رنگه که ریزتر از عدس معمولیه. جنوبیها با این عدس نوعی غذا یا خوراک یا خورش درست میکنند که بسیار خوشمزه ست. نحوه ی درست کردن این خوراک مثل عدسی هست. مواد لازم: دال عدس ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد رب گوجه …

پائیا ( اسپانیا)

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393 پائیا یه غذای اسپانیاییه که ماده ی اصلی اون برنجه. سه نوع پائیا بیشتر شناخته شده اند: پائیای والنسیا که شامل برنج سفید، سبزیجات، گوشت (خرگوش، مرغ، اردک یا حلزون)، لوبیا و ادویه جات است. پائیای دریایی که به جای گوشت های ذکر شده از گوشت آبزیان …

سالاد کلم قالبی

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 3ام, 1395 این سالاد خوشگل رو در مهمانی هاتون سرو کنید و زیبایی میز غذاتون رو دو چندان کنید. مواد لازم: کلم بنفش ۱ عدد کوچک کلم سفید ۱ عدد کوچک هویج ۳ عدد سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط خیارشور مقداری ذرت مقداری ( در صورت تمایل) سس …

دیزی (آبگوشت)

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 25ام, 1396   هیچ چیز مثل خوردن آبگوشت ظهر یه روز تعطیل به همراه ریحان تازه و نون سنگک نمی چسبه. ظرف مخصوصی که آبگوشت در اون پخته میشه اسمش دیزی هست. به همین دلیله که به آبگوشت دیزی هم میگن. در این پست آبگوشت غذای سنتی ایران رو …

ته چین لوبیا پلو

ته چین لوبیا پلو

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 اگه بخواید لوبیا پلوی خوشمزه رو شیک تر و مجلسی تر سرو کنید این یه روششه. به صورت ته چین و قالبی با سیب زمینی قالب زده شده. دستور لوبیا پلو رو قبلا در این پست داشتیم. با کمی تغییر در روش پخت میتونیم ته چین لوبیا …

کیک کاکائویی بدون تخم مرغ2

کیک کاکائویی بدون تخم مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 27ام, 1396 یکی از دغدغه های مادرانی که کوچولوشون آلرژی داره پیدا کردن غذاها و دسرهاییه که هم بچه ها دوست داشته باشند و هم از گروه آلرژن ها توشون استفاده نشه. تخم مرغ و لبنیات از جمله آلرژن هایی هستند که تو اکثر کیک ها و شیرینی ها …

حلیم

هلیم ( حلیم )

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 24ام, 1395 تو صبحهای جمعه یا سحری و افطار ماه رمضان هیچ چی اندازه ی یه حلیم داغ نمی چسبه. مواد لازم: گوشت گوسفند ( قلوه گاه یا گردن ) ۲۰۰ گرم گندم پوست کنده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک، دارچین، شکر، کنجد، روغن مقداری طرز تهیه: گندم …

چیزبرگر

چیزبرگر

تاریخ آخرین به روز رسانی: فروردین 13ام, 1399 یکی از ساندویچ های محبوب تو دسته ی فست فود، چیزبرگره. چیزبرگر در واقع همون همبرگره که یک لایه پنیر روی اون قرار میدن. پنیر میتونه چدار، موتزارلا، بلوچیز یا انواع مورد علاقتون باشه. مواد لازم: گوشت گوساله چرخ شده ( یا مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ …

فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه ای

تاریخ آخرین به روز رسانی: مهر 23ام, 1393    فریتاتا یک غذای ایتالیایی بر پایه تخم مرغ است، که میتواند شامل مواد دیگری مثل گوشت، پنیر، سبزیجات یا پاستا باشد. کلمه ی ایتالیایی “Frittata” به معنی “سرخ شده” است. در این پست فریتاتای سیب زمینی و فلفل دلمه را آموزش میدهیم. مواد لازم: سيب زميني …