فیش فینگر

ماهی سوخاری انگشتی ( فیش فینگر )

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 این ماهی های انگشتی یا همون فیش فینگرها باب طبع کوچولوها هستن. بچه ها دوست دارن خودشون غذاشونو تو دستشون بگیرن و بخورن و از این استقلالشون لذت میبرند. برای فیش فینگر از ماهی بدون تیغ استفاده کنید که خیالتون راحت باشه. فیش فینگر برای مهمونی ها …

کوکو سبزی

کوکو سبزی

کوکوی مورد علاقه ی من، با خیارشور و گوجه توی نون ساندویچی به به. کوکو سبزی همونجور که میدونید نوعی از کوکو هست که با سبزی کوکو و تخم مرغ و زرشک و گردو درست میشه. من البته خیلی وقتا اصلا زرشک و گردو توی کوکو سبزیم نمیریزم و بازم خیلی خوشمزه میشه. من سبزی …

مثلث پنیری

مثلث پنیری

تاریخ آخرین به روز رسانی: شهریور 15ام, 1395 مثلث های پنیری یه پیش غذای ساده و راحت و خوشمزه است به شرطی که خمیرش یعنی خمیر هزارلا در دسترستون باشه. خمیر هزارلا رو که یه خمیر سبک لایه لایه است یا میتونید تو خونه خودتون درست کنید و یا اینکه آماده ش رو تهیه کنید. …

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 انواع سوپ ها گزینه های مناسبی برای پیش غذا هستند. سوپ ورمیشل یا همون رشته فرنگی یکی از سوپهای پرطرفدار و راحته که معمولا همه هم دوست دارن. این سوپ برای سفره ی افطار هم بسیار مناسبه. مواد لازم برای دو الی سه نفر: مرغ نصف سینه …

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یه آش خوشمزه و کامل. یه جورایی بمب انرژیه.  حاوی گوشت و انواع حبوبات و غلات و سبزی.  غذای مناسبی برای بچه ها هم میتونه باشه. یه جا خوندم که اصل اسم این آش شعله قلمکاره. چون قدیم توی دیگ قلمکاری شده روی شعله درست میکردن. نمیدونم …

اسنک قارچ

اسنک قارچ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 3ام, 1396 اسنک ها یا همون ساندویچ ها این روزا خیلی طرفدار پیدا کردن، خیلی راحت آماده میشن و تنوع زیادی هم میشه بهشون داد. میشه از سس گوشتی تا سبزیجات و حتی پنیر به تنهایی اسنک های خوشمزه ای درست کرد. تو این پست یه اسنک گیاهی داریم …

سمبوسه

سمبوسه

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 سمبوسه یه نوع دست پیچ خوشمزه است که مواد گوشتی یا غیرگوشتی داخل یه خمیر پیچیده میشه و تو روغن سرخ میشه. برای راحتی کار به جای خمیر میشه از نونهای نازک مثل لواش استفاده کرد. اصالت سمبوسه گویا به ایران و خراسان قدیم برمیگرده ( اونطوری …

فلافل

فلافل

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 16ام, 1398 فلافل در واقع فست فود خاورمیانه است. اصلش به کشورهای عربی لبنان و قبرس و فلسطین و سوریه و … برمیگرده که به تدریج به کشورهای دیگه و از جمله ایران راه پیدا کرد. محبوبیت فلافل اونقدر زیاد بود که زمانی مک دونالد محصولی به اسم “مک …

خوراک قفقازی

خوراک قفقازی

تاریخ آخرین به روز رسانی: بهمن 26ام, 1394 اولین بار دستور این خوراک رو سالها پیش توی سایت روزمنو از دوست خوبم هانا جون دیدم. یادمه اون موقع غذای جدیدی بود و خیلیا درست کردند و خوششون اومد. راستش اصلا نمیدونم چرا این غذا اسمش خوراک قفقازیه و اصالتش کجاییه. البته خیلی سرچ زدم ولی …

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 28ام, 1393 املت اسپانیایی یا Tortilla Española یه نوع غذای اسپانیاییه که تشکیل شده از سیب زمینی ورقه ای و پیاز سرخ شده در روغن زیتون که بعد از سرخ شدن با تخم مرغ مخلوطش میکنند و دوباره در تابه سرخ میکنند. معمولا املت اسپانیایی ضخامتش زیاده، بعد از …

تونا بالز

تونا بالز

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 تونا بالز رو اولین بار توی سایت شف طیبه دیدم. پیش غذا یا کنار غذای خوبیه برای مهمونیاتون. سفره رو قشنگ میکنه و بامزه است. البته اگه طعم تن ماهی رو دوست داشته باشید. توی نت دستورات مختلفی برای تونا بالز هست که تا جایی که من …

کروکت مرغ

کروکت مرغ

تاریخ آخرین به روز رسانی: آذر 27ام, 1393 اینم یه غذای شیک و خوشمزه. مناسب مهمونیا و باب طبع کوچولوهای بد غذا. کروکت به غذای لقمه ای میگن که معمولا ماده ی اصلیش سیب زمینی یا انواع گوشتها یا پنیره که در پودر سوخاری غلتونده میشه و سرخ میشه. داخل کروکت هم میتونه با سبزیجات …

قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: اسفند 17ام, 1398 یه سوخاری خوشمزه که من شخصا خیلی دوسش دارم. فکر کنم خوشمزه ترین روش طبخ قارچ سوخاری کردنش باشه. البته قارچ کبابی هم عالیه. قارچ سوخاری میتونه به عنوان پیش غذا یا ساید دیش ( دورچین ) استفاده بشه، هم شیکه و هم خوشمزه. مواد لازم: قارچ …

فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 4ام, 1396 فیله مرغ سوخاری از غذاهای محبوب و خوشمزه ایه که درست کردنش تو خونه هم راحته و  هم به صرفه.  اگه این غذا رو دوست دارید ولی بیشتر اون رو بیرون از خونه در رستوران و فست فود میل میکنید یک بار با این دستور امتحانش کنید …

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

تاریخ آخرین به روز رسانی: اردیبهشت 29ام, 1398 تا فصل برگ موئه باید استفاده کنیم و تا میتونیم دلمه درست کنیم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم دلمه برگ مو هستید دست به کار شید که وقتشه. مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه ۱ پیمانه برنج ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد بزرگ …

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 یک پیش غذای خوشمزه و سبک و مقوی. اسفناج سرشار از آهن، پتاسیم، ویتامین A , B3 و C است. طبع سردی داره و بهتره برای متعادل کردن ماست و اسفناج که هر دو سرد هستند از مقداری نعنا خشک در بورانی استفاده کنیم. مواد لازم: اسفناج …

حلیم بادمجون

حلیم بادمجان

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 حلیم بادمجان یا حلیم بادمجون یکی از غذاهای سنتی ایرانه که شباهت زیادی به کشک بادمجون داره. فرقشون هم اینه که در حلیم بادمجون گوشت و عدس هم استفاده میشه. پس میشه گفت حلیم بادمجون از نظر غذایی کاملتر و مقوی تره. برای اینکه حلیم بادمجون رژیمی …

کرپ رول ژامبون

کرپ رول ژامبون

تاریخ آخرین به روز رسانی: تیر 25ام, 1395 اگه دنبال یک پیش غذا یا اردور شیک و آسون میگردید این همون چیزیه که لازم دارید. این رولت به صورت سرد سرو میشه و بسیار خوشمزه ست. توی این دستور ما کرپ رو هم خودمون درست میکنیم ولی شما میتونید به عنوان مثال از نون لواش …

بروسکتا

بروسکتا

تاریخ آخرین به روز رسانی: آبان 21ام, 1394 بروسکتا (bruschetta) یک پیش غذای ایتالیاییه که تشکیل شده از نون تست شده ای که روش رو سیر می مالند و با گوجه، پیاز، سیر و روغن زیتون میپوشونند. مواد تاپینگ بروسکتا تنوع زیادی داره و میتونه شامل انواع سبزیجات، گوشت، لوبیا و پنیر هم باشه ولی …

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

تاریخ آخرین به روز رسانی: خرداد 16ام, 1397 غذای دوست داشتنی و پای همیشگی سفره های ایرانی. من گاهی توی مواد کوکو سبزی کوهی خشک شده یا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده میریزم که خوشمزه ش میکنه. ولی دستور زیر بیس اصلی کوکو سیب زمینیه. مواد لازم: سیب زمینی ۵-۶ عدد تخم مرغ ۳ …